Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πήγε 300€ σε ένα μαγαζί δεν σημαίνει ότι όλοι θα την επιλέξουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεύτερον γενικά η 1060 να έχει ταβάνι τα 300€, που σημαίνει ξεκινάει από 250€.

Καλά με 259usd launch price δε παίζει αυτό που λες..259usd=230 ευρώ

230+24%ΦΠΑ=285 ευρώ οπότε τα 300 είναι μια χαρά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά με 259usd launch price δε παίζει αυτό που λες..259usd=230 ευρώ

230+24%ΦΠΑ=285 ευρώ οπότε τα 300 είναι μια χαρά

ΞΑΝΑΛΈΩ. ΜΌΝΟ 1 BRAND έπεσε στα 300€ και αυτό σε ένα μόνο μαγαζί. Λολ

Ναι. Και μέχρι χτες δεν ήταν ΚΑΜΙΑ 1060 εκεί. So? Τι γελάς; Σου καθαρίζουνε κανά αυγό;

ΌΤΑΝ ΠΈΣΟΥΝ ΌΛΑ TA BRANDS 1060 στα 300€ και σε πολλά μαγαζία, τότε θα είναι worth it. Πιο απλό δεν μπορεί να γίνει. Αν κάποιος την αγόρασε τώρα δεν πρζ πάλι καλή κάρτα είναι.

Από αυγά, άλλο τίποτα.

ΌΤΑΝ ΠΈΣΟΥΝ ΌΛΑ TA BRANDS 1060 στα 300€ και σε πολλά μαγαζία, τότε θα είναι worth it. Πιο απλό δεν μπορεί να γίνει. Αν κάποιος την αγόρασε τώρα δεν πρζ πάλι καλή κάρτα είναι.

Από αυγά, άλλο τίποτα.

Γιατί; Αν δηλαδή την έχει ένα μαγαζί στα 300, δεν είναι... worth it? Τι είδους λογική είναι αυτή;

• Like 1

Γιατί; Αν δηλαδή την έχει ένα μαγαζί στα 300, δεν είναι... worth it? Τι είδους λογική είναι αυτή;

Αναλόγως το μαγαζί και τις αξιολόγησεις. Αυτη η λογική που λες, είναι η ορθή, δηλαδή όσοι το βλέπουν έτσι. Δηλαδή όσοι προβλήματιζονται για εγγυήσεις, σωστή εξυπηρέτηση-σωστή αντιμετώπιση πελατών. Έτσι δηλαδή όπως σκέφτονται όλοι οι αγοραστές.

• Like 1

Όταν φίλε μου δουλεύεις τετράωρος για 300€ που σκατά να πρωτοδώσεις;

Παντως οχι σε καρτα γραφικων...αλλα ουτε 150 ουτε 100...αλλα προφανως τα λεφτα δεν τα εχεις για να ζεις καπως αλλιως τα βγαζεις περα και αυτα ειναι χαρτζιλικι για καρτα γραφικων αλλα του υπολογιστη ρουχα φαι και τετοια...οποτε δεν νμζ οτι παιζει τετοιο ερωτημα!

Σορρυ κιολας που κανω μπασιμο στα οικονομικα σου αλλα οταν θες να παρεις καρτα των 380 ευρο και τα παιδια σου λενε βαλε αλλα λιγα να παρεις μιας κατηγοριας πανω καρτα δεν μπορεις να γυρνας να τους λες με 300 πως να τα βγαλω περα...ειναι καπως!

• Like 1

Πάντως η τιμή στο Priveshop για την 1060 6gb windforce ανέβηκε στα 350 ευρώ (φένεται το κατάστημα αισθάνθηκε άβολα να βρήσκεται στην πρώτη θέση στην λιστα του σκρουτζ και υποχώρησε στην τελευταία θέση :P ). Πράγματι με βάση το MSRP οι τιμές οταν στρώσουν θα πρέπει να ξεκινούν απο τα 270-280 και να φτάνουν τα 320-330 το πολύ στην ακριβή υλοποιηση.

Πράγματι με βάση το MSRP οι τιμές οταν στρώσουν θα πρέπει να ξεκινούν απο τα 270-280 και να φτάνουν τα 320-330 το πολύ στην ακριβή υλοποιηση.

Αυτα τα νουμερα που παραθετει ο καθενας προκυπτουν απο καπου η καθενας λεει νουμερα στην τυχη?απλα για να ξερω...γτ παρακολουθω ας πουμε στο σκρουτζ αυτη την στιγμη τις 960 που ας πουμε εχουν πεσει οι τιμες και με τον ερχομο των νεων κτλπ..και βλεπω αρχικη τιμη refference Asus στα 172 και τελικη τιμη 274 η G1...Δλδ μιλαμε για ψαλιδα 100 ευρο!

Πως λοιπον στις 1060 με τοσο μικρο χρονο στην αγορα η ψαλιδα απο την πιο φθηνη στην πιο ακριβη θα ειναι στα 50-60 ευρο?

Δεν θελω να την πω σε κανεναν και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα thor ετυχε τωρα να κανεις εσυ post απλα πολλοι κατα καιρους πετανε τα νουμερα τους και σκεφτομαι εγω απο που βγαινουν...κατι δεν ξερω εγω?κατι παραπανω ξερουν ολοι αυτοι?Τι γινετε?

Πάντως η τιμή στο Priveshop για την 1060 6gb windforce ανέβηκε στα 350 ευρώ (φένεται το κατάστημα αισθάνθηκε άβολα να βρήσκεται στην πρώτη θέση στην λιστα του σκρουτζ και υποχώρησε στην τελευταία θέση :P ). Πράγματι με βάση το MSRP οι τιμές οταν στρώσουν θα πρέπει να ξεκινούν απο τα 270-280 και να φτάνουν τα 320-330 το πολύ στην ακριβή υλοποιηση.

Το είχε ξανακάνει αυτό με την τιμή το priveshop πριν 1-2 μέρες και το διορθώσανε καπάκι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Τα 308 για την Palit στο EKOS ισχύουν πάντως.

Παντως οχι σε καρτα γραφικων...αλλα ουτε 150 ουτε 100...αλλα προφανως τα λεφτα δεν τα εχεις για να ζεις καπως αλλιως τα βγαζεις περα και αυτα ειναι χαρτζιλικι για καρτα γραφικων αλλα του υπολογιστη ρουχα φαι και τετοια...οποτε δεν νμζ οτι παιζει τετοιο ερωτημα!

Σορρυ κιολας που κανω μπασιμο στα οικονομικα σου αλλα οταν θες να παρεις καρτα των 380 ευρο και τα παιδια σου λενε βαλε αλλα λιγα να παρεις μιας κατηγοριας πανω καρτα δεν μπορεις να γυρνας να τους λες με 300 πως να τα βγαλω περα...ειναι καπως!

Φιλε μου μενω με τους γονεις μου, εννοειται οτι βιοποριστικά (φαγητο, νερο, ρεύμα με βοηθανε οι δικοί μου, τηλ. πληρωνω εγω με 30€ VDSL 50αρα τπν μήνα). Τωρα που δουλευω από 1η Αυγουστου εστω και με αυτα τα 300 μπορω να κανω οικονομία και μεχρι τον Οκτώβριο να βγουνε τα λεφτά. Παρολο που εχω 65€ ΕΝΦΙΑ και θα τον πληρωσω εγω σε 5 δοσεις για να μην τους επιβαρυνω κιαλλο. Ακόμα και στις βενζινες κάνω οικονομία πηγαινοντας με το λεωφορείο, αλλά όχι πάντα. Εκεί πήγαινε που να πρωτοδωσεις! Και ποτέ δεν ειπα να παρω κάρτα των 380 ευρώ! Το πολυ μεχρι 350, πολυ βαριά όμως! Παντως όποιος θελει μπορεί να κάνει οικονομία και να πάρει μια κάρτα των 280 με 320 ευρώ. Αλλά οχι με μισθο των 300 ευρώ, εδω συμφωνούμε. Εγω απλώς είμαι η εξαίρεση; Τι να πω! Λιγο πολυ οι περισσοτεροι άγαμοι και χωρίς υποχρεώσεις οπως εγω κάπως έτσι την βγάζουν. Πάλι καλά να λέω που βρηκα δουλειά έστω και τετράωρη μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες ανεργίας. Από το 2011 εχω το συστημα που είπα παραπανω με εξαιρεση τον ssd που τον πηρα προσφατα και σε προσφορά. Καιρός με τα λιγοτερα λεφτά που μπορώ να κανω επιτέλους και γω μία αναβαθμιση, το αξιζω πιστεύω. Και αφου εκανα αναλυση στα οικονομικά μου, εγκρινεις την αγορά μίας κάρτας 1060; Σορρυ ρε φιλε αλλα μου την μπηκες λίγο.

Από αυγά, άλλο τίποτα.

Αν ασχολιοσουν λιγο παραπανω θα ηξερες οτι ειναι  αδυνατο ολες οι εταιριες να πουλανε στην ιδια τιμη.

Αν η 1060 6Gb πέσει κάτω από 300€ η έστω να έχει ταβάνι τα 300€, θα πουλήσει σαν τρελή. Όσο κάθετε στα 350-400€ δεν θα πουλήσουν ούτε μια, όταν με 450€ πας στην 1070.

Αυτη η σιγουρια σου ειναι που μαρεσει.....

Αυτα τα νουμερα που παραθετει ο καθενας προκυπτουν απο καπου η καθενας λεει νουμερα στην τυχη?απλα για να ξερω...γτ παρακολουθω ας πουμε στο σκρουτζ αυτη την στιγμη τις 960 που ας πουμε εχουν πεσει οι τιμες και με τον ερχομο των νεων κτλπ..και βλεπω αρχικη τιμη refference Asus στα 172 και τελικη τιμη 274 η G1...Δλδ μιλαμε για ψαλιδα 100 ευρο!

Πως λοιπον στις 1060 με τοσο μικρο χρονο στην αγορα η ψαλιδα απο την πιο φθηνη στην πιο ακριβη θα ειναι στα 50-60 ευρο?

Δεν θελω να την πω σε κανεναν και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα thor ετυχε τωρα να κανεις εσυ post απλα πολλοι κατα καιρους πετανε τα νουμερα τους και σκεφτομαι εγω απο που βγαινουν...κατι δεν ξερω εγω?κατι παραπανω ξερουν ολοι αυτοι?Τι γινετε?

Εντάξει τώρα εφερες ως παράδειγμα μια gtx 960 4gb που την έχει ένα κατάστημα 275 ευρώ που μόνο ένας ασχετος θα την αγόραζε σε αυτή την τιμή (μπορεί σε δυο μήνες οταν πλεον δεν θα υπάρχει στοκ να δεις και καμία gtx 960 στα 300€+). Οι τιμές που παραθέτω βασίζονται στο MSRP 249$/259$ για την 1060 6gb. Το αν μια special edition μπορεί να κάνει και 100 ευρώ πάνω απο την φθηνότερη δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει απο που πρέπει να ξεκινούν οι τιμές όταν στρώσουν όπως έγραψα.

H κάρτα έχει πέσει ήδη κοντά στα 300.

https://www.priveshop.gr/product/11003165/EKSARTHMATA/KARTES-GRAFIKWN/GIGABYTE-VGA-GV-N1060WF2OC-6GD-6144MB-GDDR5

https://www.ekos.gr/product/geforce_gtx_1060_dual68

Και 450 ευρώ είναι 150 ευρώ περισσότερα. Αν για σένα είναι ασήμαντο, να το είχα υπόψη μου να σου ζήταγα τα ευρώ που μου λείπανε για την 1070. 

Ελα μωρε τι ειναι 150ευρω :P Ασχετως αν αυτο μεταφραζεται σε 50% πανω απο την 1060...

θύμισε μου 

πέρσι δεν είχες πάρει 970 ?

Κρίμα κάθε χρόνο μεσαία κατηγορία

Next time aim for big

Φυσικά καλορίζικη και καλή αναμονή μέχρι να σου έρθει ;-)

Η διαφορα της Evga 1070 ftw απο ψιλο γνωστο καταστημα με αντιστοιχη περιπτωση 1080 που ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/9306553/Asus-GeForce-GTX1080-8GB-ROG-Strix-90YV09M1-M0NM00.html απο Msystems στα 820ευρω ειναι της ταξεως των 315ευρω στο μυαλο του Psycho.

Αρα σε βαθος χρονου ακομα και αν εκανε αυτο που λες,ειναι κερδισμενος απο πλευρας τιμης και επιδοσεων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...