Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωστοσο σε λιγο καιρο θα αλλαξει αυτο, μιας και τα drivers update θα boostαρουν την 1070gtx και θα κοψουν κατι απο την 980Ti.

Όχι δεν θα κόψουν από καμία 980Ti τίποτα, αυτά είναι μπούρδες. Ούτε η 1070 θα πάρει κάνα τρελό boost, άντε ένα 5% το πολύ. Απλά ίσως στα επόμενα DX12 παιχνίδια το Pascal παίζει μπάλα καλύτερα λόγω async.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Τα συμπεράσματα δικά σας, 1440p (FAR CRY 4). Δείτε το fps impact και το AA quality με 200% zoom.

NO AA + NO SFX VS SFX VS x4 MSAA -> attach files

2. Με μετρήσεις επίσης που έκανα σε customs Zotac 980Τι VS MSI 1070 GTX

980Ti (1440mhz/8.000mhz)

1070gtx (2050mhz/9.000mhz)

Σε οτι και αν ετρεξα (DOOM, AC Syndicate, PCars, Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, Division, η 980Ti ειναι απο 5-15% μπροστα. Αυτη την στιγμη ειναι καθαρα δευτερη καρτα πισω απο την 1080gtx.

Ωστοσο σε λιγο καιρο θα αλλαξει αυτο, μιας και τα drivers update θα boostαρουν την 1070gtx και θα κοψουν κατι απο την 980Ti. Kανενα 6μηνο ακομα και φυγαμε για 1080Ti  :-D

3. Yποσημειωση: Σας παραθετω και samples απο DRAGON AGE INQ. απο 1440p

Δείτε το fps impact και το AA quality με 200% zoom.

NO AA + NO SFX VS SFX VS x4 MSAA -> attach files

Είναι η ιδέα μου ή το SFX και υψηλότερα fps έχει, αλλά κ λιγότερο aliasing? Αν ναι, μπορείς να κάνεις share τα αρχεία?

Είναι η ιδέα μου ή το SFX και υψηλότερα fps έχει, αλλά κ λιγότερο aliasing? Αν ναι, μπορείς να κάνεις share τα αρχεία?

Η πραγματικοτητα ειναι και οχι ιδεα σου...

Το AA στα games, στο OFF.

http://www.filedropper.com/sweetfxsettings_1

• Like 1

Με μετρήσεις επίσης που έκανα σε customs Zotac 980Τι VS MSI 1070 GTX

980Ti (1440mhz/8.000mhz)

1070gtx (2050mhz/9.000mhz)

Σε οτι και αν ετρεξα (DOOM, AC Syndicate, PCars, Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, Division, η 980Ti ειναι απο 5-15% μπροστα. Αυτη την στιγμη ειναι καθαρα δευτερη καρτα πισω απο την 1080gtx.

Ωστοσο σε λιγο καιρο θα αλλαξει αυτο, μιας και τα drivers update θα boostαρουν την 1070gtx και θα κοψουν κατι απο την 980Ti. Kανενα 6μηνο ακομα και φυγαμε για 1080Ti  :-D

Στο Rise of the Tomb Raider 1440p η διαφορα τους ηταν καπου στο 7%

Απο Guru 3d εχουμε:

• DX12
  • Very high Quality mode
  • FXAA/HBAO+ enabled
  • 16x AF enabled
  • Pure Hair Normal (on)
  • Tessellation On

1080gtx -> 90 fps

Zotac 980Ti -> 89,5 fps στα 1450/8000mhz

Asus 1070 Strix -> 75 fps

Πανω απο 85 fps το 1070gtx με oc δεν βγαζει....

Τα έχω ξαναπεί και εγώ περί 980ti και gtx 1070...ωστόσο αν σου καθήσει και πυρήνας στα 1500+mhz απλά ξεπερνάει stock reference gtx 1080 και έρχεται πολύ κοντά και σε custom gtx 1080....

1440P

1500+mhz 980ti g1

post-303984-0-71178400-1471813626_thumb.png

• Like 2

Τα fps στην Συρία γιατί είναι μίνιμουμ τόσο χαμηλά;

Τα έχω ξαναπεί και εγώ περί 980ti και gtx 1070...ωστόσο αν σου καθήσει και πυρήνας στα 1500+mhz απλά ξεπερνάει stock reference gtx 1080 και έρχεται πολύ κοντά και σε custom gtx 1080....

1440P

1500+mhz 980ti g1

Τα minimum fps στην Συρία γιατί είναι τόσο χαμηλά; Το είδα και πιο πάνω αυτό.

Τα fps στην Συρία γιατί είναι μίνιμουμ τόσο χαμηλά;

Τα minimum fps στην Συρία γιατί είναι τόσο χαμηλά; Το είδα και πιο πάνω αυτό.

Εεε γιατιιι??? :P Για απαντηστε του!

Στα δικα μας, βγηκαν τα πρωτα benchies της 1060 3gb 

TcUh2Au.png

Και φαινεται να ειναι 2-3fps κατω απο 6αρα,με εξαιρεση το GTA και RoTR στο οποιο μαλιστα παρολο που το τεσταρανε στα V.High Settings αρα μπουκωμενη μνηνη,η 470 την κοιταει με κυαλια :S Στην Αγγλια που ειμαι εγω την εχω κοστολογισει ακριβως οσο μια Rx 470 δλδ 180λιρες+ πραγμα που την καθιστα INSANE value για τα 1080p at least?

• Like 1

Και φαινεται να ειναι 2-3fps κατω απο 6αρα,με εξαιρεση το GTA και RoTR στο οποιο μαλιστα παρολο που το τεσταρανε στα V.High Settings αρα μπουκωμενη μνηνη,η 470 την κοιταει με κυαλια :S Στην Αγγλια που ειμαι εγω την εχω κοστολογισει ακριβως οσο μια Rx 470 δλδ 180λιρες+ πραγμα που την καθιστα INSANE value για τα 1080p at least?

Δυνατή μεν αλλά ότι και να λέμε ακόμα και για 1080p τα 3gb vram είναι λίγα για τα επόμενα games που θα έρθουν και θα είναι τα χειρόφρενο στην απόδοσή της αργότερα....

post-303984-0-25637300-1471816735_thumb.png

• Like 1

Δυνατή μεν αλλά ότι και να λέμε ακόμα και για 1080p τα 3gb vram είναι λίγα για τα επόμενα games που θα έρθουν και θα είναι τα χειρόφρενο στην απόδοσή της αργότερα....

Το χουμε ξαναπει οτι ο σκοπος της 3gb εκδοσης ειναι το χαμηλο κοστος αγορας. Εννοειται οτι οποιος μπορει ας αγορασει την ακριβοτερη εκδοση των 6gb,αλλα το θεμα ειναι οτι για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται οτι παραπανω ram δεν κανει την διαφορα.

TcUh2Au.png

Όλα nvdia optimized games, γιατί άραγε......(1060 vs 470)

Ότι έχει σωστό optimize για πολύυυυυ καιρό ακόμα δεν θα θέλει πάνω από 2.0-2.5GVram στα 1080Ρ.Καλώς ή κακώς, η Nvdia έχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, το ξαναπαμε..

Δείχνεις το Deus Ex που εδώ η 1080 βγάζει 60fps 1080P?? Προφανώς είναι καρα UNOPTIMIZED. Και σε θέμα vram το ίδιο είναι.

Τωρα πιστεύεις θα λανσάρει 3Gb κάρτα η nvdia και τα games θα ζητάνε παραπάνω vram ? Καλώς ή κακώς, η Nvdia έχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, το ξαναπαμε..

Δείχνεις το Deus Ex που εδώ η 1080 βγάζει 60fps 1080P??

Αν πίστευε και η ίδια η nvidia ότι της έφτανε η 3gb έκδοση δεν θα έσπρωχνε την 6gb πρώτα στην αγορά....Όσο για το deus Ex  αυτό δείχνω γιατί από τα games από εδώ και πέρα θα κριθεί η συγκεκριμένη gpu και όχι από τα ήδη υπάρχοντα....

Αν πίστευε και η ίδια η nvidia ότι της έφτανε η 3gb έκδοση δεν θα έσπρωχνε την 6gb πρώτα στην αγορά....Όσο για το deus Ex αυτό δείχνω γιατί από τα games από εδώ και πέρα θα κριθεί η συγκεκριμένη gpu και όχι από τα ήδη υπάρχοντα....

Αυτό που επισήμανες με κόκκινα γράμματα το άλλαξα γιατί δεν ξες τι να πιστέψεις πια με αυτά που γίνονται..

Όχι δεν μπορεί να έχει μέτρο σύγκριση UNOPTIMIZED games. Αν είναι έτσι ούτε Η GTX 1080 δεν φτάνει για 1080Ρ..

Ιδανικη αγορα για εμας που δεν παίζουμε συχνα αλλα θέλουμε κατι αξιοπρεπες στα 200€ περιπου

Εδω ειναι ολο το ζουμι.Οτι η με 1060 3gb αν φτιαξει και η διαθεσιμοτητα θα παιζει μπαλα στα 210-220ευρω περιπου(θα ξεκιναει μαλλον),ενω η 6gb εκδοση το θεμα ειναι οτι θα πλησιαζει τα 300+ευρω αναλογα την υλοποιηση.

Δηλαδη μιλαμε για κοντα 1/3διαφορα τιμης.Δεν τα λες και λιγα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...