Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρες ας πέσουν και 'δω στα 419 και ας έχουν και λίγα μεταφορικά, από τα 500+ που έχουν τώρα χωρίς μεταφορικά θα 'ναι πολύ καλύτερα.

Gtx 1060=350-400€ gtx 1070=490€. Αν πέσει η 1070 στα 400€ η 1060 πρέπει κάτω από 300€. Η 1060 είναι τούμπανο, αν βρεθεί κάτω από 300€ τσιμπηστε την χωρίς πολύ σκέψη.

Μετά από αυτά που είδα στο Deus Ex δε νομίζω να πήγαινα σε 1060..Καλύτερα 480.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλό και στο Deus Ex με την nvidia είναι ότι βελτίωσε την απόδοση σε dx12 στον πασχάλη.....με το που το ενεργοποιούν όλες οι κάρτες των πρασίνων είτε δεν κερδίζουν κάτι σε fps είτε έχουν λιγότερα από ότι στο dx11 :devil: :devil: :devil:

Gtx 1060=350-400€ gtx 1070=490€. Αν πέσει η 1070 στα 400€ η 1060 πρέπει κάτω από 300€. Η 1060 είναι τούμπανο, αν βρεθεί κάτω από 300€ τσιμπηστε την χωρίς πολύ σκέψη.

μα τοσο θα παει και εδω ....ηδη γερμανια ξεκιναει απο 280ε και με τα 3γιγα απο 230ε ...

απλα θελει λιγο χρονο στην ελλαδα για να παει σε αυτα τα επιπεδα..αλλα οχι και πολυ εγω πιστευω ηδη απο αρχες του μηνα θα πλησιασουμε κοντα σε αυτες της τιμες.........

μα τοσο θα παει και εδω ....ηδη γερμανια ξεκιναει απο 280ε και με τα 3γιγα απο 230ε ...

απλα θελει λιγο χρονο στην ελλαδα για να παει σε αυτα τα επιπεδα..αλλα οχι και πολυ εγω πιστευω ηδη απο αρχες του μηνα θα πλησιασουμε κοντα σε αυτες της τιμες.........

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η 1060/6GB θα πέσει κάτω από 300€ και σε λίγο καιρό κιόλας? Ναι το θέμα είναι να πέσουν οι σωστές AIB 1060 και όχι η turbo. (Λογικά ανεβάζει θερμοκρασίες αυτή λόγο cooler)

Βρες ας πέσουν και 'δω στα 419 και ας έχουν και λίγα μεταφορικά, από τα 500+ που έχουν τώρα χωρίς μεταφορικά θα 'ναι πολύ καλύτερα.

Μετά από αυτά που είδα στο Deus Ex δε νομίζω να πήγαινα σε 1060..Καλύτερα 480.

Γιατί 480 και όχι 470?

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η 1060/6GB θα πέσει κάτω από 300€ και σε λίγο καιρό κιόλας? Ναι το θέμα είναι να πέσουν οι σωστές AIB 1060 και όχι η turbo. (Λογικά ανεβάζει θερμοκρασίες αυτή λόγο cooler)

Γιατί 480 και όχι 470?

ε ναι εννοειτε οτι για αυτες μιλαω...και πρωτη πρωτη απο οτι φενεται θα ειναι η gigabyte πιθανων γυρω στα 300-310 και η g1 στα 320-330 μαζι με msi ...και η asus γυρω στα 350 .. καπου εκει τα υπολογιζω...

και ενταξει στη τελικη ακομα και 350 να δωσεις για μια τετοια καρτα νομιζω τα αξιζει... περνεις μια 980 με 6γιγα και μιση καταναλωση σχεδον ...τι αλλο θες σε αυτη την τιμη ? ..αλλα τεσπα οπως ειπα λογικα θα πανε και ποιο κατω ακομα...

ε ναι εννοειτε οτι για αυτες μιλαω...και πρωτη πρωτη απο οτι φενεται θα ειναι η gigabyte πιθανων γυρω στα 300-310 και η g1 στα 320-330 μαζι με msi ...και η asus γυρω στα 350 .. καπου εκει τα υπολογιζω...

και ενταξει στη τελικη ακομα και 350 να δωσεις για μια τετοια καρτα νομιζω τα αξιζει... περνεις μια 980 με 6γιγα και μιση καταναλωση σχεδον ...τι αλλο θες σε αυτη την τιμη ? ..αλλα τεσπα οπως ειπα λογικα θα πανε και ποιο κατω ακομα...

Ναι ή κατανάλωση της 980 ήταν μηδαμινη. Όταν αρχίζει να τα παίζει η 980 και η 1060 θα τα βρει σκούρα, οπότε η VRAM δεν παίζει ρόλο. Κάτω από 300€ πρέπει να πάει και όχι 350€ για να πεις ότι έγινε πρόοδος στις gpus.

Σε λίγο και με κάτω από 300€ θα βρίσκεις την gtx 980 μεταχείρισμενη.

Αγορά Zotac 1070 AMP Extreme από amazon κάτω από 5 πράσινα με μεταφορικά και τελειώνει η ιστορία μέχρι το Volta.

και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι αλλα με προβληματιζει η αποδοση της σε 1440p...

δεν ξερω απο την αλλη εαν οι 980 sli με ta 4gb ram φτανουν παλι για 1440p..

τελος παντων θα απευθυνθώ στην αναλογη ενοτητα

tolisrx8

παιζεις 1440 αλλά με συμβιβασμούς στα πολύ βαριά.

αν θες να παίζεις και τα πολύ βαρια σε υψηλή ποιότητα υποχρεωτικά πας σε 1080

το sli δεν νομίζω να σου λύσει το πρόβλημα 

Καλά ήδη στο Deus Ex και η 1080 θα πρέπει να ρίξει ρυθμίσεις.

Κοίτα μπορεί να παίζει προβλήματτικο optimaizasion. Η οτιδήποτε άλλο. Στο Syndicate είχε leak η vram και ζητούσε πάρα πολύ. Το φτιάξανε και είναι κομπλέ και με 2gb κάρτες.

και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι αλλα με προβληματιζει η αποδοση της σε 1440p...

δεν ξερω απο την αλλη εαν οι 980 sli με ta 4gb ram φτανουν παλι για 1440p..

τελος παντων θα απευθυνθώ στην αναλογη ενοτητα

δεν ξέρω για 1440p αλλά για 1080p στα νέα παιχνίδια θα είναι ζάχαρη.

Και το σκέφτομαι για χειμώνα;)

Με G-Sync στα 2.1Ghz θα φυσάει.

Κοίτα μπορεί να παίζει προβλήματτικο optimaizasion. Η οτιδήποτε άλλο. Στο Syndicate είχε leak η vram και ζητούσε πάρα πολύ. Το φτιάξανε και είναι κομπλέ και με 2gb κάρτες.

Optimization *

Τέτοια είναι τα περισσότερα παιχνίδια δυστυχώς, deal with it. Optimization σαν το DOOM θα αργήσουμε να ξαναδούμε.

Με G-Sync στα 2.1Ghz θα φυσάει.

Optimization *

Τέτοια είναι τα περισσότερα παιχνίδια δυστυχώς, deal with it. Optimization σαν το DOOM θα αργήσουμε να ξαναδούμε.

Το οποίο συνοδεύεται και με καλά γραφικά μην το ξεχνάμε.

Φιλος στο steam  αγορασε 2 GTX 1080 και μου ειπε οτι τρεχει ολα τα παιχνδια σε  ultra 4k 60 fps. Για την αγορασει πουλησε ενα aicondition και το παλιο του αυτοκιηντο. Επεξεργαστη εχει τον 4790k. Τουλαχιστον ετσι τωρα ξερουμε οτι οσοι εχουν τα χρηματα για 2 1080 θα παιζουντ α παντα σε 4κ 60 fps ultra για πολλα χρονια!

Και 'γω πιστεύω ότι για καμιά δεκαριά χρόνια θα έχουν 4Κ@60 αυτές οι κάρτες, τι θα γίνει με την περίπτωσή σου ; Πες του να ετοιμάζεται να βλέπει 30άρια σε 1080P στο Deus Ex να δεις για πότε ξενερώνει.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...