Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχει very high το παιχνίδι, από high πάει σε ultra και ναι η απόδοση είναι κωμικοτραγική. Βέβαια είναι χωρίς το day 1 patch. Σε DX12 η 1070 είναι 12FPS πιο γρήγορη από μια 980Ti, αν και θα βγάλουν patch όπου θα το βελτιώσουν, η AMD παραμένει μπροστά ακόμα και σε DX11 στο συγκεκριμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει very high το παιχνίδι, από high πάει σε ultra και ναι η απόδοση είναι κωμικοτραγική. Βέβαια είναι χωρίς το day 1 patch.

Μην περιμένεις και θαύματα....

Σε DX12 η 1070 είναι 12FPS πιο γρήγορη από μια 980Ti, αν και θα βγάλουν patch όπου θα το βελτιώσουν,

Αναμενόμενο εφόσον μιλάμε για reference μοντέλα...σε όλα τα dx12 αλλά και σε dx11 μπροστά βγαίνει στα reference μοντέλα.Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί με patch αλλά την γενική αίσθηση για το raw power των καρτών την έχω δώσει και σε dx12 εγώ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-1115?do=findComment&comment=55049264

Μην περιμένεις και θαύματα....

Αναμενόμενο εφόσον μιλάμε για reference μοντέλα...σε όλα τα dx12 αλλά και σε dx11 μπροστά βγαίνει στα reference μοντέλα.Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί με patch αλλά την γενική αίσθηση για το raw power των καρτών την έχω δώσει και σε dx12 εγώ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-1115?do=findComment&comment=55049264

εισαι ενα πιστολι ρεεεεεε!! :P

post-238528-0-52854100-1471674094_thumb.jpg

• Like 1

καλημερα...τα νεα της ημερας...

μεγαλη πτωση τιμων καθημερινα στο σκρουτζ στη σειρα 1000 της nvidia..

. 2-3ε σχεδον σε ολα τα μοντελα και σουπερ πτωση τιμης σε msi ...

10 ευρωπουλα... :D

διορθωση ..αυτο στην gaming x ... η απλη gaming επεσε στα 367 "30ε" και κυμαινεται πλεον 

στα ιδια επιπεδα με τα υπολοιπα μοντελα....

η πτώση τιμών είναι γενική (και σε gpu και cpu) λόγω της ισοτιμίας ευρωδολλαριου , οι εργοστασιακές θα μείνουν "παγωμένες" μέχρι τα χριστούγεννα αλλά θα δούμε μια βελτίωση λόγω του ανταγωνισμού.

μόνο μην μας τα χαλάσει η ισοτιμία το φθινόπωρο γιατί ενδέχεται να δουμε μεγαλύτερες τιμές από τις σημερινες

η πτώση τιμών είναι γενική (και σε gpu και cpu) λόγω της ισοτιμίας ευρωδολλαριου , οι εργοστασιακές θα μείνουν "παγωμένες" μέχρι τα χριστούγεννα αλλά θα δούμε μια βελτίωση λόγω του ανταγωνισμού.

μόνο μην μας τα χαλάσει η ισοτιμία το φθινόπωρο γιατί ενδέχεται να δουμε μεγαλύτερες τιμές από τις σημερινες

καλα η ισοτιμια οκ αλλα ειναι αλλο πραγμα ....το οτι ειναι τοσο ακριβες στην ελλαδα δεν εχει να κανει με την ισοτιμια...

απλα ως νεο προιον τα μαγαζια τσιμπανε της τιμες αρκετα... αργα η γρηγορα θα πεσουν σε τιμες γερμανιας οπως αναφερεται και ποιο πανω...και πιθανον και λιγο ποιο χαμηλα....γιατι γενικα σε τετοια προιοντα στην ελλαδα εχουμε αρκετα καλες τιμες σχετικα...

Η πιο απλή 1070 θα πρέπει να πέσει στα 4 πράσινα και η πιο απλή 1080 κάτω από 7 πράσινα. Όπως είναι και στη Γερμανία.

Εχεις βρει απλη 1070 custom απο Γερμανια στα 400ευρω?

Η πιο απλή 1070 θα πρέπει να πέσει στα 4 πράσινα και η πιο απλή 1080 κάτω από 7 πράσινα. Όπως είναι και στη Γερμανία.

Gtx 1060=350-400€ gtx 1070=490€. Αν πέσει η 1070 στα 400€ η 1060 πρέπει κάτω από 300€. Η 1060 είναι τούμπανο, αν βρεθεί κάτω από 300€ τσιμπηστε την χωρίς πολύ σκέψη.

Έχει 2-3 με 419 και έχουν κομπλέ fans, όχι μάπα reference cooler σαν την AERO.

Ναι αλλα αν βαλουμε μεσα και τα μεταφορικα(φανταζομαι ακομα και για αυτους που μενουν Γερμανια)ξεφευγει απο τα 400ευρω που εγραφες παραπανω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...