Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την ώρα και σε 1440P που παίζω εγώ κομπλέ είναι τα 4GB για max settings. Μόνο το DOOM θέλει 5GB+ για max αλλιώς κρασάρει.

Gta v, ROTR, πόσα ζητάνε ακριβώς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Anyway, ας ελπίσουμε η εταιρίες να μην το παρακανουν με την VRAM και τα 3-4Gb να είναι κομπλέ για τα επόμενα 2-3 στα 1080Ρ για HIGH ULTRA. Διότι όπως είπες, φορτώνουν τα παιχνίδια με περιττες ύφες, που στο κάτω κάτω δεν δίνουν κάποια αισθητή αλλαγή οπτικά στο παιχνίδι, παρά μόνο το κάνουν βαρύ.

Δεν πρόλαβες το edit με το συμπλήρωμα του sebbi@B3D.

Άμα είχε 3.5 μόνο, στο R6: Siege που μου φτάνει 4074MB το usage θα έπρεπε να κρασάρει ή να έχω τρελά κολλήματα.

Gta v, ROTR, πόσα ζητάνε ακριβώς?

Το GTA V είναι κομπλέ με 4GB, το RoTR επίσης αλλά θες 16GB Ram, σε διαφορετική περίπτωση(Αν έχεις 8GB RAM) θες 6GB VRAM. Η NVIDIA λέει ότι σε 4Κ θες 10GB VRAM στο RoTR :P

Για την ώρα και σε 1440P που παίζω εγώ κομπλέ είναι τα 4GB για max settings. Μόνο το DOOM θέλει 5GB+ για max αλλιώς κρασάρει.

Ισχύει και τα 4GB της FuryX αυτό ακόμα και στα 4k; :P

Δεν πρόλαβες το edit με το συμπλήρωμα του sebbi@B3D.

Ωραία τα λέει ο μάστορας. Και φυσικά ισχύουν όλα. Ούτως ή άλλος 470/480/1060 δεν είναι για 1440Ρ πόσο μάλλον για 4Κ. Στα 1440Ρ πιάνουν 40-45fps στην πλειοψηφία των παιχνιδιών και με τον καιρό αυτό θα κατεβαίνει. Οπότε 1080Ρ+good optimaizasion FTW.

Μπορείς να το πειράξεις από το .ini και να αφαιρέσεις τον περιορισμό, αλλά μετά από κάποια ώρα gameplay, τρως CTD(Δοκιμασμένο και από μένα και από διάφορους στα forums που έχουν και άλλες 4GB κάρτες).

To oποίο και πάλι μέσω των οδηγών θα μπορούσε να διορθωθεί με καίρια memory flushes σε μια Fury, αλλά σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί κανείς με τέτοιες παλαβομάρες. 

Παιδια έχω την GTX970 σχεδόν δύο χρόνια και έχει αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασίες περίπου 10 βαθμούς πάνω απο οτι έβγαζε οταν ττην πρωτοπήρα. Σε περίπτωση αλλαγής παστας χάνεται η εγγύηση; αν ναί υπάρχει περίπτωση να βγεί η ψύκτρα χωρίς να φανεί πως έχει βγεί;

• Moderators

Παιδια έχω την GTX970 σχεδόν δύο χρόνια και έχει αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασίες περίπου 10 βαθμούς πάνω απο οτι έβγαζε οταν ττην πρωτοπήρα. Σε περίπτωση αλλαγής παστας χάνεται η εγγύηση; αν ναί υπάρχει περίπτωση να βγεί η ψύκτρα χωρίς να φανεί πως έχει βγεί;

Γρήγορη απάντηση: Δεν είναι Pascal η 970. Εδώ μπαίνουμε για να διαβάσουμε για Pascal. :P

Όχι γρήγορη απάντηση: Αν δεν έχει αυτοκόλλητα ή αυτή τη μπλε χαζομάρα στις βίδες, πρακτικά δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξουν. Ψάξε σε youtube/reviews της υλοποίησης που έχεις. ;)

Γρήγορη απάντηση: Δεν είναι Pascal η 970. Εδώ μπαίνουμε για να διαβάσουμε για Pascal. :P

Όχι γρήγορη απάντηση: Αν δεν έχει αυτοκόλλητα ή αυτή τη μπλε χαζομάρα στις βίδες, πρακτικά δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξουν. Ψάξε σε youtube/reviews της υλοποίησης που έχεις. ;)

Gtx 970 Gigabyte G1 Teardown/Thermal grease replace

Gtx 970 Gigabyte G1 Teardown/Thermal grease replace

Ευχαριστώ παιδια!! ξέρω οτι δεν ειναι pascal απλα είδα πολυ κίνηση στο thread :P

Και εγώ την G1 εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...