katerinapn85 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 τη τελευταια φορα που περιμενα σχεδον 2χρονια την nvidia να βγαλει καινουρια σειρα,ηταν την εποχη που ειχα την 9800 και πηγαινα στην gtx 280...μιλαμε για πραγματικα απιστευτη διαφορα επιδοσεων...Τωρα τα προσφατα benchmarks και rumours( τα οποια σχεδον πεφτουν παντα μεσα) δειχνουν μια αυξηση επιδοσεων της ταξης 30%...απογοητεύτικα.. Η μονη μου ελπιδα ειναι να δωσουν σε απιστευτα καλη τιμη(οπως εκαναν με την 970) την Χ70 την οποια προβλεπω να εχει ιδιες επιδοσεις με την 980ti...οψομεθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εάν είναι 30% πάνω από το GM200 το GP104(X80/1080), τότε το GP100 θα είναι σχεδόν 2 φορές πιο γρήγορο από ένα GM200, μιλάμε για άλμα επιδόσεων πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κρατάτε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 τη τελευταια φορα που περιμενα σχεδον 2χρονια την nvidia να βγαλει καινουρια σειρα,ηταν την εποχη που ειχα την 9800 και πηγαινα στην gtx 280...μιλαμε για πραγματικα απιστευτη διαφορα επιδοσεων...Τωρα τα προσφατα benchmarks και rumours( τα οποια σχεδον πεφτουν παντα μεσα) δειχνουν μια αυξηση επιδοσεων της ταξης 30%...απογοητεύτικα.. Η μονη μου ελπιδα ειναι να δωσουν σε απιστευτα καλη τιμη(οπως εκαναν με την 970) την Χ70 την οποια προβλεπω να εχει ιδιες επιδοσεις με την 980ti...οψομεθα Πρωσοπικα σαν καταναλωτής κρίνω τις επιδώσεις σε ποσοστό *% μόνο στον τομέα των fps και στην επεξεργασία εικόνας κ βίντεο. Αν πχ η 970 που έχω στον Χ τίτλο μου βγάζει 100fps τότε η υποτιθέμενη χ70 θα πρέπει να μου δώσει 130fps σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. Κρατάτε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείτε. Προσωπικά πάντα αυτό κάνω γιατί πάντα απογοητευομαι. Ιδικά σε τέτοιες εποχές που το pc gaming είναι σχεδόν ίδιο με το console gaming. Αν κ πρως το παρών τα nm μας επιτρέπουν ακόμα να ελπίζουμε δε μεγάλα άλματα. Στα 11nm που θα φρενάρουν κάπως τότε τότε να δούμε τι θα γίνει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέχρι τα 7nm έχει ξεκαθαρίσει ο δρόμος πάντως, τουλάχιστον από intel μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κρατάτε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείτε. Εγω πιο πολυ για την τιμη οσον αφορα αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο παρα για τις επιδοσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω έτοιμα καί τα λεφτά καί τη βαζελίνη για την αντίστοιχη της 980Ti, αλλά αυτή τη φορά μόνο εφόσον υπάρχει επαρκής αριθμός παιχνιδιών που να αξίζουν μιά τέτοια κάρτα γραφικών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω έτοιμα καί τα λεφτά καί τη βαζελίνη για την αντίστοιχη της 980Ti, αλλά αυτή τη φορά μόνο εφόσον υπάρχει επαρκής αριθμός παιχνιδιών που να αξίζουν μιά τέτοια κάρτα γραφικών. εγω ο αισιοδοξος εχω κρατησει 350ευρω για την Χ70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Kαι γω είμαι stand by να την αγοράσω όταν βγεί και μετα να ασχοληθώ με την πώληση της 980ti, αλλά δεν νομιζω να αξίζει για χ80 ή gtx 1080, 1800 ήοπως διάλο θα λέγεται, τωρα πότε θα έρθει το gp 100 μάλλον άγνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγω πιο πολυ για την τιμη οσον αφορα αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο παρα για τις επιδοσες H ΝV έχει δηλώσει στα slides της επίσημα ότι περιμένει μια αύξηση σε SP GFLOPs της τάξης των 70% με το GP100. Το ότι τα FLOPs δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο επάρκειας μιας GPU κάποιοι το ξέρουν....να συνεχίσω; Τώρα για τις τιμές: 1. ντόουντ μπι αν ερλι αντόπτερ 2. μπάι ονλι σαλβατζ παρτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 εγω ο αισιοδοξος εχω κρατησει 350ευρω για την Χ70 Άλλo 1 πράσινο θα το χρειαστείς σίγουρα για X70/1070. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πάντως όσοι δεν κρατιέστε μέχρι να΄ρθει ο Πασχάλης: http://www.anandtech.com/show/10179/nvidia-announces-24gb-quadro-m6000 Οδηγούς για παιχνίδια δεν έχει μεν της προκοπής, αλλά σας εγγυώμαι ότι για αρκετά από τα επόμενα χρόνια δεν θα ξεμείνετε από μνήμη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για να κάναν αναβάθμιση μνήμης σημαίνει ότι θα αργήσει παραπάνω η Pascal Quadro; Όσα λεφτά για πέταμα να έχουν τα studio μου φαίνεται εξωφρενικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για να κάναν αναβάθμιση μνήμης σημαίνει ότι θα αργήσει παραπάνω η Pascal Quadro; Όσα λεφτά για πέταμα να έχουν τα studio μου φαίνεται εξωφρενικό O χρόνος είναι χρήμα. Αν δουλεύουν ήδη με Quadros και η διπλάσια μνήμη τους επιταχύνει την δουλειά τους κατά ένα σεβαστό ποσοστό μην θεωρήσεις ότι τους νοιάζουν τα 5 χιλιάρικα που κοστίζει έκαστη. Δεν πωλούνται άλλωστε σε τρελές ποσότητες αυτές οι κάρτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τέτοιες ποσότητες vram μόνο για gpu rendering έχουν νόημα. Τα 12gb ειδικά για architectural visualization θεωρούνται ακόμα λίγα. Γι' αυτό οι απεριόριστες ποσότητες RAM είναι ακόμα το ουσιαστικό επιχείρημα για το cpu rendering. Αλλά και για όσους τα 12gb είναι αρκετά η προτιμότερη λύση είναι η Titan X που κοστίζει το 1/5 και αποδίδει το ίδιο. Το gpu rendering δουλεύει με single precision, ούτως ή άλλως. Τώρα, η Μ6000 με τα 24gb θα έχει ένα ας πούμε λογικό επιχείρημα. Συμφωνώ με τον Ailuros για την τιμή. Αυτά τα ποσά είναι προσιτά για επαγγελματίες του εξωτερικού. Ένα μικρό παράδειγμα, για να έχουμε αίσθηση. Ένας επώνυμος 3d artist που ασχολείται με visualization ζητάει από 1000 έως 4000$ για κάθε still render. Για ένα τέτοιο συνήθως χρειάζεται 2-3 μέρες δουλειάς. Φανταστείτε πόσα βγάζουν και τί σημαίνει πιό γρήγορο rendering. Ακόμα και οι πιό νέοι στο επάγγελμα παίρνουν από 300-400$ και πάνω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από pnick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα