Brazzers 1080p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδες και καλησπερα,νεος στο φορουμ! Στο Θεμα μας,πανω κατω τι ξερουμε για την καταναλωση των θηριων?Εγω προσωπικα παντα ημουν της αποψης να ειναι ρευματορουφηχτρες με το μεγιστο δυνατο per watt.ΑΝ περιμενουμε δηλαδη 2x του ppw σε συγκριση με maxwell τοτε αν κρατησουν στα 250 watt τις μεγαλες καρτες και τις κουμπωσουν με μια 8αρα vram πανω οσον αφορα το hardware κομματι θα ειμαστε κομπλε.Μετα ειναι στο χερι των devs και τα χαζοports οσον αφορα το gaming αλλα ας μην ξεφυγουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν βλέπω την ώρα να βγάζω τον Πασχάλη από το κουτί και να μυρίζει καινουργίλα όπως όλα τα φρέσκα parts https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%B1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Χμμμ, πιθανό όνομα και το X80..Το πινακάκι φαίνεται χοντρή μούφα.. Nvidia GeForce X80 and X80 Ti Pascal Specs? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το X80 όντως ακούγεται καλό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το "nvidia confidential" πάντως με πέθανε....όσο μούφα κι αν είναι, δεν παύει να είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση για κάτι σαν ένα GP104, αν και λίγο παραπάνω ενεργοβόρα από ότι θα ευχόμουν.... Για το GP100 δεν βλέπω καμία εταιρεία να είναι τόοοοοοοσο βλαμμένη και να σχεδιάσει δύο ελεγκτές μνήμες για τον ίδιο πυρήνα....το ωραιότερο είναι ότι θα έχουν και την ίδια κατανάλωση χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Φήμες λένε ότι ο Ανέστης γνωστός και ως aetos1988 θα πάρει την X80i 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Φήμες λένε ότι ο Ανέστης γνωστός και ως aetos1988 θα πάρει την X80i Κάτι τέτοιο εννοείς ? http://www.hockeyworld.com/Eagle-X80-X80i-Pro-Stock-Hockey-Gloves-Intermediate Εγώ αντιλαμβάνομαι το Χ ως κάτι το άγνωστο που θα μπορούσε να είναι π.χ το 10 για να έχουμε την ονομασία 1080, και οχι την ακριβή ονομασία. Πραγματικά θα ηταν αστείο να την ονομάσουν GTX X80 ενώ και το σκέτο Χ80 δεν μου αρέσει άσε που παραπέμπει στην παλια σειρά Χ800 της ΑΤΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πωπω κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κάτι τέτοιο εννοείς ? http://www.hockeyworld.com/Eagle-X80-X80i-Pro-Stock-Hockey-Gloves-Intermediate Εγώ αντιλαμβάνομαι το Χ ως κάτι το άγνωστο που θα μπορούσε να είναι π.χ το 10 για να έχουμε την ονομασία 1080, και οχι την ακριβή ονομασία. Πραγματικά θα ηταν αστείο να την ονομάσουν GTX X80 ενώ και το σκέτο Χ80 δεν μου αρέσει άσε που παραπέμπει στην παλια σειρά Χ800 της ΑΤΙ Και εκτός αυτού, την 1180 πώς θα την πούνε; XI80; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κάτι τέτοιο εννοείς ? http://www.hockeyworld.com/Eagle-X80-X80i-Pro-Stock-Hockey-Gloves-Intermediate Εγώ αντιλαμβάνομαι το Χ ως κάτι το άγνωστο που θα μπορούσε να είναι π.χ το 10 για να έχουμε την ονομασία 1080, και οχι την ακριβή ονομασία. Πραγματικά θα ηταν αστείο να την ονομάσουν GTX X80 ενώ και το σκέτο Χ80 δεν μου αρέσει άσε που παραπέμπει στην παλια σειρά Χ800 της ΑΤΙ Όπως και να την ονομάσουν το θέμα είναι να βγάζει μπόλικα fps στα παιχνίδια Τελικά αν ισχύουν τα παραπάνω τελικά θα αργήσει η nvidia να βάλει νέου τύπου μνήμης δεν πρόλαβε την παραγωγή της GDDRX που λέγανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κατά 99% είναι fake. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κατά 99% είναι fake. Σου χαρίζω εγώ το 1% για να στρογγυλέψει τσιγκούνη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ^ Το wccftech, "τουρκοβλαμμενόπουλα" που λέει και ο Ailuros, επηρεάζει σοβαρά την υγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ^ Το wccftech, "τουρκοβλαμμενόπουλα" που λέει και ο Ailuros, επηρεάζει σοβαρά την υγεία Δεν χρειάζεται η αφέλεια του τοπικού παππού για να το αναγνωρίσετε νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα