galanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το "Can it play Crysis" δεν βγήκε τυχαία Hint: MSAA off topic... Απλά. Έχουν κάνει το Game.. Gtp. Optimize.. Για να κάνουν και καλά τεστ όλες οι κάρτες σε μερικά Games . Crysis. Witcher... Κτλπ κτλπ εννοώ μερικά Games ειναξ Full Καλα optimize και με πραγματικά πολύ δυνατά γραφικά αλλά τρέχει άνετα σε όλες της κάρτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το "Can it play Crysis" δεν βγήκε τυχαία Hint: MSAA Αυτό βγήκε στο πρώτο Crysis που είχε FSAA και όχι MSAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Που το είδες το +25% ; Κάκιστο ''upgrade'' είναι. Ναι sorry, έκανα λάθος υπολογισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 http://www.fudzilla.com/news/graphics/41124-official-nvidia-gtx-1060-6gb-performance-leaked ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται μια καρτα οπως η gtx1060 αξιας 300ευρω του 2017(σχεδον) να μη μπορει να παιξει σε 1080p 60fps το crysis3 ?(του 2013 αν δε κανω λαθος) Το λενε settings/φιλτρα και στην τελικη σιγα και για το παιχνιδι που σε ενδιαφερει να τα εχεις και ολα στα full μην χασεις την μοναδικη εμπειρια που δεν εχει.... Γενικα οτι site καθονται και ανεβαζουν benchmark παιχνιδιων πριν το 2015 ειναι για σφαλιαρες και δυστηχως απο οτι βλεπω τα περισσοτερα το κανουν αυτο. Διολου τυχαια που το παραπανω δεν εβαλε στα benchmark τα αλλα broken παιχνιδια οπως Quantum Break ή Gears of War γιατι εκει θα γελαγαμε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Timespy DX12 benchmark: https://www.computerbase.de/2016-07/3dmark-time-spy-dx12-benchmark/2/#abschnitt_19_grafikkarten_im_vergleich 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Timespy DX12 benchmark: https://www.computerbase.de/2016-07/3dmark-time-spy-dx12-benchmark/2/#abschnitt_19_grafikkarten_im_vergleich Κυκλοφόρησε? Άντε να δω το βράδυ τι κάνει η 970 stock και o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν έχει 3.5, έχει 4(3.5 + 0.5 για την ακρίβεια)..Μπορώ να ανεβάσω άνετα memory usage από το Siege που μου φτάνει την κάρτα στα 4074MB με max settings(Και όχι δεν υπάρχει δείγμα stuttering/fps drops). Δεύτερον, το να μην πάρεις έστω ένα 30%, θεωρώ ότι είναι κάκιστη μετάβαση, ούτε λόγος για upgrade..Η 980 είναι 12-15% πάνω από την 970 στο μέσο όρο, σαν να μου λες ότι είναι σωστό να πας από την 970 στην 980. Από την 970 … και η 1060 και η 480 είναι κάρτες καλύτερες και με καλύτερο μέλλον Και άντε να πούμε ότι πέρσι η 970 παρά τα προβλήματα ήταν καλή επιλογή βαση τιμής της. σήμερα μάλλον είναι ότι χειρότερο να σου τύχει σε αυτή την κατηγορία επιδόσεων πάνω κάτω Είναι αυτό που λέμε ‘κακά γερατειά’ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εννοείται ότι ΔΕΝ θα πάρεις μια 970(Εκτός και αν την βρεις σε καλή τιμή μεταχειρισμένη) πλέον, αλλά το να μου πει κάποιος ότι είναι καλή μετάβαση 970 -> 1060/480 μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kakao83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εφτασε. Μια βδομαδα me ups απο evga europoe. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εννοείται ότι ΔΕΝ θα πάρεις μια 970(Εκτός και αν την βρεις σε καλή τιμή μεταχειρισμένη) πλέον, αλλά το να μου πει κάποιος ότι είναι καλή μετάβαση 970 -> 1060/480 μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται Ε ούτε «κακή μετάβαση» δεν είναι Ειδικά άμα δεν χάσεις και λεφτά , δλδ για όποιον πρόλαβε και πούλησε. Έκανε ένα refresh ας πούμε. Τώρα από την άλλη όσο καλή τιμή και να βρεις την 970 … δε ξέρω … δλδλ πόσο καλή ? κάτω από την τιμή μιας καινούριας 470 8GB ? Γενικά εγώ δεν είμαι τόσο οπαδός των μτχ GPU από αγκελία, εκτός εάν τη δίνεις σε κολλητό σου και με ‘εγγύηση’ το πρόσωπο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τι να το κάνω το refresh άμα είναι να μην πάρω επιδόσεις ; Επίσης, η 470 από OC 970(Που είναι και οι περισσότερες) θα τρώει πανωλεθρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τι να το κάνω το refresh άμα είναι να μην πάρω επιδόσεις ; Επίσης, η 470 από OC 970(Που είναι και οι περισσότερες) θα τρώει πανωλεθρία Θα δούμε και για τις 470 που κάπου εκεί θα είναι καθώς και που θα είναι η φθηνές Πόσα θα έδινες εσύ δηλαδή για μτχ 970 ? Σιγά μην έδινες παραπάνω από νέα 470 … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τι να το κάνω το refresh άμα είναι να μην πάρω επιδόσεις ; Επίσης, η 470 από OC 970(Που είναι και οι περισσότερες) θα τρώει πανωλεθρία Eκ νέου εγγύηση + καλύτερες επιδόσεις με τον καιρό. Ειδικά σε Vulkan βλέπουμε την 480 reference να πλησιάζει 980ti g1 οπότε σίγουρα δεν το λές άσκοπη μετάβαση ειδικά αν δεν χάνεις χρήματα ή χάνεις μικροποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Θα βγάλουν και μια 1050Ti ας πούμε με 106 ; 1060 & 1050 αν θυμάμαι καλά. Τώρα για τους μπέμπηδες εκατόν εφτά και εκατόν οκτώ κατασκευάστρια είναι μια εταιρεία που ξεκινάει από σα και τελειώνει σε ουνγκ Είμαι περίεργος να δω γιατί θα καθυστερήσουν για μερικές εβδομάδες. Γιατί χρειάστηκε χρόνο η μετάβαση σε 14LPP libraries ή γιατί δεν σηκώνει τόσο τολμηρές συχνότητες το τελευταίο; Επίσης απομένει ανοιχτό και το ερώτημα αν και η AMD έχει ένα τέτοιου είδους dual sourcing σε foundries και το Vega είναι όντως τελικά σε 16FF+ TSMC όπως μου είχαν σφυρίξει πριν αρκετό καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν θα συμφωνήσω. Αν πούλησε κάποιος την 970 ας πούμε 280 ευρώ, την πούλησε πριν κανά δίμηνο. Και πήρε την 480 άντε πριν μια βδομάδα. Δηλαδή για σχεδόν 2 μήνες ήταν χωρίς κάρτα γραφικών! Και όλα αυτά για να κερδίσεις άντε 5 fps και ένα boost στο doom. Λες και κάτι έγινε δηλαδή. Οκ για κάποιον μπορεί να είναι σημαντικό, αλλά συγνώμη εγώ το βρίσκω too much. Όλες οι κάρτες πάνω από 970 σήμερα για ένα φυσιολογικό gamer στα 1080p είναι overkill. Δηλαδή εμένα που τρέχει το doom στα 135fps αν έτρεχε με 75 θα πάθαινα κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα