Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει βγει εδω και 2 μερες(?) αυτο και ειναι μουφα, η 960 ειναι 30% πιο γρηγορη απο την rx 480....κατι τετοιο...δεν τα ειδα καν,

marketing schemes της πρασινης!

Αν δεις όμως τα σχόλια από κάτω, το έχουν πιστέψει... :P  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://videocardz.com/61884/nvidia-geforce-gtx-1060-3dmark-fire-strike-performance

gtx 1060 gpuscore:13215...... (13050 έχει η stock gtx 980)

Αν ισχύει και είναι stock αυτά τα ρολόγια της gtx 1060 είναι μόλις 8% πάνω από stock rx480...οπότε η gtx 1060 είναι στα ίδια με gtx 980 .... μένει να αποδείξει αν έχει εξίσου καλό overclockability σαν την gtx 980...Βέβαια αναμένουμε και τα επίσημα reviews....

Πω !!!

Προλαβαινω να διωξω την 970 ;

Πω !!!

Το κόλπο με το πάρκο το ξέρεις; Πάρε την 970 στο πάρκο, άστην να πάει να παίξει με τις άλλες 970/960/7χχ/6χχ και κάντην με ελαφρά πηδηματάκια!

:devil:

• Like 2

Πω !!!

Να διώξεις την 970 για να πάρεις την 1060 ; Ούτε καν..Τουλάχιστον σε 1070 πρέπει να πας για να πεις ότι αναβάθμισες.

• Like 2

Να διώξεις την 970 για να πάρεις την 1060 ; Ούτε καν..Τουλάχιστον σε 1070 πρέπει να πας για να πεις ότι αναβάθμισες.

Και γω με το ίδιο σκεπτικό έδιωξα 970.Λέω θα δώσω 100-150 ευρώ ακόμα και θα πάρω 1070...Να σου πω τι πήρα ή το κατάλαβες :P :P

Τώρα θα πάω σε 1060 ή 480.Στην ουσία δεν θα έχω χασούρα και θα έχω εκ νέου κάρτα με εγγύηση.

• Like 2

Σας είχαμε προειδοποιήσει πολύ πριν βγουν οι νέες κάρτες ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο x70 με <400 ευρώ αλλά δεν ακούσατε, σας φταίει κανείς ; :)

• Like 1

Σας είχαμε προειδοποιήσει πολύ πριν βγουν οι νέες κάρτες ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο x70 με <400 ευρώ αλλά δεν ακούσατε, σας φταίει κανείς ; :)

Αν θυμασαι παλια μου μηνυματα ηξερα πως Ελλαδα θα ειναι στο θεο η τιμη.

Αυτο που δεν περιμενα ειναι πως παντου θα ειναι ετσι.

Ρε παιδια μονο απο το γεγονος οτι η 1070 ειχε επιδοσεις 980 ti επρεπε να καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι αποκλειεται να πωλειται κατω απο τη δευτερη. Εαν ηταν μεταξυ της 1070 και 980 ti τοτε ναι, ισως να πωλουνταν γυρω στα 450 ευρω (μιλω για τιμες γερμανικων μαγαζιων) αλλα οταν προσφερει επιδοσεις παρομοιες με 980 ti που κοστιζει ακομα 550+ σιγα μην τη δωσουν 100 ευρω φθηνοτερα.

970 -> 1060/ 480 δεν είναι και τόσο κακό upgrade (+25%), εκτός αν διώξατε κανένα ακριβό OC μοντέλο, οπότε bang your heads up against a wall freely. :P

Που το είδες το +25% ; Κάκιστο ''upgrade'' είναι.

• Like 2

Δεν έχει 3.5, έχει 4(3.5 + 0.5 για την ακρίβεια)..Μπορώ να ανεβάσω άνετα memory usage από το Siege που μου φτάνει την κάρτα στα 4074MB με max settings(Και όχι δεν υπάρχει δείγμα stuttering/fps drops). Δεύτερον, το να μην πάρεις έστω ένα 30%, θεωρώ ότι είναι κάκιστη μετάβαση, ούτε λόγος για upgrade..Η 980 είναι 12-15% πάνω από την 970 στο μέσο όρο, σαν να μου λες ότι είναι σωστό να πας από την 970 στην 980.

• Like 1

http://www.fudzilla.com/news/graphics/41124-official-nvidia-gtx-1060-6gb-performance-leaked

ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται μια καρτα οπως η gtx1060 αξιας  300ευρω του 2017(σχεδον) να μη μπορει να παιξει σε 1080p 60fps το crysis3 ?(του 2013 αν δε κανω λαθος)

http://www.fudzilla.com/news/graphics/41124-official-nvidia-gtx-1060-6gb-performance-leaked

ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται μια καρτα οπως η gtx1060 αξιας  300ευρω του 2017(σχεδον) να μη μπορει να παιξει σε 1080p 60fps το crysis3 ?(του 2013 αν δε κανω λαθος)

Το "Can it play Crysis" δεν βγήκε τυχαία :D

Hint: MSAA

Τα ίδια με τα άλλα που παρέθεσαν πίσω δεν είναι ή κάνω λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...