BabisTs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εφτασεεεε... 07120001.jpg 3dmark1080.JPG Capture.JPG Capture1.JPG in game παιζει 2050-2115 πυρηνα. Θερμορκασια δωματιου 28C ανεμηστηρα max 48% θερμοκρασια max 68C. Παντως το συστημα ψυξης της stix ειναι πολυ πιο θορυβωδες απο της msi 970 που ειχα το οποιο στο 100% ισα που το αντιλαμβανοσουν. Καλοριζικο το καρτονι και καλα games...βαλε οποτε μπορεις σε αυτα τα ρολογια (οποτε αδειασεις δηλαδη χαλαρα κοινως) και ενα firestrike απλο και ενα ultra. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 τι να σου πω ? θερμοκρασια δωματιου ? ΣΑΝ και εσένα 25-28.. Πολύ περίεργο... Να θελει πάστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλοριζικο το καρτονι και καλα games...βαλε οποτε μπορεις σε αυτα τα ρολογια (οποτε αδειασεις δηλαδη χαλαρα κοινως) και ενα firestrike απλο και ενα ultra.ευχαριστω ΣΑΝ και εσένα 25-28.. Πολύ περίεργο... Να θελει πάστα? Δε νομιζω, ισως εχει χειροτερο asic αρα δινει και περισσοτερα volt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πως να σας το ποσταρω να δούμε. Τι έχει? Gpuz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πως να σας το ποσταρω να δούμε. Τι έχει? Gpuz? Δεν υποστηρίζεται το asic στις Pascal ακόμα από το gpuz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ένας φίλος πήρε gigabyte G1 την 1080 και είχε Μαξ 68.. Τι στο καλό γιατί σηκώνω τόσο πολύ εγώ? Σε dsr ανάλυση 4κ μπορεί να πάει και 78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μπορεί να παίζει ρόλο και το κουτί. Εγω έχω ένα τεράστιο. Cm Stacker το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μπορεί να παίζει ρόλο και το κουτί. Εγω έχω ένα τεράστιο. Cm Stacker το πρώτο. έχω υποτίθεται καλό... Δες στην περιγραφή... Γιαυτό το πήρα για να εχω καλό airflow πως λέγεται :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 έχω υποτίθεται καλό... Δες στην περιγραφή... Γιαυτό το πήρα για να εχω καλό airflow πως λέγεται :ρ Μήπως δεν εχεις στίσει σωστά το airflow στο κουτί ; ( positive ή negative ) Επίσης τι fanάκια φοράει το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 έχω υποτίθεται καλό... Δες στην περιγραφή... Γιαυτό το πήρα για να εχω καλό airflow πως λέγεται :ρ Μην το πάρεις στραβά, αλλά φτιάξε καινούριο θέμα διότι θα πάει μακριάάάά η βαλίτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ευχαριστω Δε νομιζω, ισως εχει χειροτερο asic αρα δινει και περισσοτερα volt. Σε ευχαριστώ για τα post φίλε μου....Καλορίζικια και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 χμμμ ίσως δεν ξερω ... θα πρέπει οντως να φτιάξω καινούργιο posst ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 δεν κατασκευάζονται από ότι ακούω στον ίδιο κορεάτικο οίκο. samsung? H umc που συνηθως τα στελνε η nvidia δεν εχει 14/16nm ετοιμα αν δεν κανω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 1060 vs 480 http://unboxholics.com/news/tech/16791-ta-pwta-benchmarks-twn-geforce-gtx-1060-kai-radeon-rx-480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 εχει βγει εδω και 2 μερες(?) αυτο και ειναι μουφα, η 960 ειναι 30% πιο γρηγορη απο την rx 480....κατι τετοιο...δεν τα ειδα καν,marketing schemes της πρασινης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα