Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

galanos

κάθε φορά που βλέπω μνμ σου , πάω να σου πω "χαλάρωσε ρε μεγάλε μην φωνάζεις" λόγω της φωτο και μετά παρατηρώ ότι τα μνμ σου είναι φυσιολογικά.

Θα σβήσω μερικά όκ :/ αααααααααα φωτογραφία όχι περιγραφής... Χαχαχχα
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλα κατι πρεπει να γραφτει στο θεμα οπως καταλαβες γιατι αν γραφανε μονο αυτοι που ενδιαφερονταν αμεσα να παρουν τις καρτες και ο Ailuros,τοτε το θεμα θα ειχε λιγοτερες απο τις μισες σελιδες απο οσες εχει φτασει τωρα :P

Και το κακό που είναι? Μακάρι να ήταν έτσι, θα είχε περισσότερη ουσία από το να επαναλαμβάνονται σχεδόν τα ίδια στα περισσότερα σχόλια

• Like 1

Ακόμη ένα πρόβλημα?? Τι σκατ@ κάνουν εκεί στην πράσινη. Δοκιμάσανε καθόλου τις κάρτες πριν τις βγάλουν σε κυκλοφορία??

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_display_ports_on_nvidia_gtx_1080_70_don_t_work_with_htc_vive/1

εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι

• Like 1

εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι

Τι εννοεις 1070/8? 

Your money...Give it to me. NOW.

• Like 1

gigabyte G1 gaming 1070/8

/8 είναι τα gigabytes , είναι δεδομένο και σου έκανε εντύπωση , απλά εγώ συνηθίζω να βάζω με κάθετο δίπλα την μνήμη που έχει.

_Theo_

και εγώ είμαι φτιαγμένος αλλά δεν είναι για προσωπική χρήση (όχι ότι δεν θα το ξεπατώσω δοκιμάζοντας).

θεωρώ το VR "ανώριμο" ακόμη , οπότε όποιος το παίρνει το αγοράζει ακριβά και με προβλήματα (ελπίζω λίγα και αντιμετωπίσιμα).

Θα πω εντυπωσεις , όταν το στήσω (το μηχανηματάκι με τον I7 είναι έτοιμο και λείπει μονο 1070 & vive)

• Like 1

Άρα θα υπάρχει μόνο μια έκδοση της κάρτας με 6 GB κι όχι 2 με 3 GB ή 6 GB ;

Αν είναι έτσι είναι λογική τιμή MSRP αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...