Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

galanos

κάθε φορά που βλέπω μνμ σου , πάω να σου πω "χαλάρωσε ρε μεγάλε μην φωνάζεις" λόγω της φωτο και μετά παρατηρώ ότι τα μνμ σου είναι φυσιολογικά.

Θα σβήσω μερικά όκ :/ αααααααααα φωτογραφία όχι περιγραφής... Χαχαχχα
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα κατι πρεπει να γραφτει στο θεμα οπως καταλαβες γιατι αν γραφανε μονο αυτοι που ενδιαφερονταν αμεσα να παρουν τις καρτες και ο Ailuros,τοτε το θεμα θα ειχε λιγοτερες απο τις μισες σελιδες απο οσες εχει φτασει τωρα :P

Και το κακό που είναι? Μακάρι να ήταν έτσι, θα είχε περισσότερη ουσία από το να επαναλαμβάνονται σχεδόν τα ίδια στα περισσότερα σχόλια

• Like 1
Δημοσ.

εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι

• Like 1
Δημοσ.

εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι

Τι εννοεις 1070/8? 

Δημοσ.

Your money...Give it to me. NOW.

• Like 1
Δημοσ.

gigabyte G1 gaming 1070/8

/8 είναι τα gigabytes , είναι δεδομένο και σου έκανε εντύπωση , απλά εγώ συνηθίζω να βάζω με κάθετο δίπλα την μνήμη που έχει.

_Theo_

και εγώ είμαι φτιαγμένος αλλά δεν είναι για προσωπική χρήση (όχι ότι δεν θα το ξεπατώσω δοκιμάζοντας).

θεωρώ το VR "ανώριμο" ακόμη , οπότε όποιος το παίρνει το αγοράζει ακριβά και με προβλήματα (ελπίζω λίγα και αντιμετωπίσιμα).

Θα πω εντυπωσεις , όταν το στήσω (το μηχανηματάκι με τον I7 είναι έτοιμο και λείπει μονο 1070 & vive)

• Like 1
Δημοσ.

εγω πήγα να δω  το oculus rift .. για  την 1080/8 μου :PPPP και λεει δεν στελνουν στο ελλαΝΤΑ .... στέλνουν πολώνια οτι θες άλλα Ελλάδα νιετ...

Δημοσ.

Για VR περιμένετε να αυξηθεί η παραγωγή και να πέσουν οι τιμές. Η παραγωγή αυτή την στιγμή είναι εξαιρετικά μικρή <75.000 headsets τον μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...