galanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 galanos κάθε φορά που βλέπω μνμ σου , πάω να σου πω "χαλάρωσε ρε μεγάλε μην φωνάζεις" λόγω της φωτο και μετά παρατηρώ ότι τα μνμ σου είναι φυσιολογικά. Θα σβήσω μερικά όκ :/ αααααααααα φωτογραφία όχι περιγραφής... Χαχαχχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ναι αλλα κατι πρεπει να γραφτει στο θεμα οπως καταλαβες γιατι αν γραφανε μονο αυτοι που ενδιαφερονταν αμεσα να παρουν τις καρτες και ο Ailuros,τοτε το θεμα θα ειχε λιγοτερες απο τις μισες σελιδες απο οσες εχει φτασει τωρα Και το κακό που είναι? Μακάρι να ήταν έτσι, θα είχε περισσότερη ουσία από το να επαναλαμβάνονται σχεδόν τα ίδια στα περισσότερα σχόλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κρατάμε ότι soon... επιτέλους θα έρθει το hbm2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ακόμη ένα πρόβλημα?? Τι σκατ@ κάνουν εκεί στην πράσινη. Δοκιμάσανε καθόλου τις κάρτες πριν τις βγάλουν σε κυκλοφορία?? http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/the_display_ports_on_nvidia_gtx_1080_70_don_t_work_with_htc_vive/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι Τι εννοεις 1070/8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 εγώ παρήγγειλα ήδη την gigabyte G1 gaming 1070/8 μαζί με το htc vive παρόλο που το είχα διαβάσει το θέμα με το display port , αν δεν φτιάχνεται με drivers τότε θα το δουλεύω μόνιμα με hdmi , το πολύ σε μια εβδομάδα θα τα έχω και θα τα βάλω σε ένα pc με Ι7 6700 να δω τι παίζει με το "καλό" VR γιατί της samsung σε 1 εβδομάδα το βαριέσαι Your money...Give it to me. NOW. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 gigabyte G1 gaming 1070/8 /8 είναι τα gigabytes , είναι δεδομένο και σου έκανε εντύπωση , απλά εγώ συνηθίζω να βάζω με κάθετο δίπλα την μνήμη που έχει. _Theo_ και εγώ είμαι φτιαγμένος αλλά δεν είναι για προσωπική χρήση (όχι ότι δεν θα το ξεπατώσω δοκιμάζοντας). θεωρώ το VR "ανώριμο" ακόμη , οπότε όποιος το παίρνει το αγοράζει ακριβά και με προβλήματα (ελπίζω λίγα και αντιμετωπίσιμα). Θα πω εντυπωσεις , όταν το στήσω (το μηχανηματάκι με τον I7 είναι έτοιμο και λείπει μονο 1070 & vive) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 εγω πήγα να δω το oculus rift .. για την 1080/8 μου :PPPP και λεει δεν στελνουν στο ελλαΝΤΑ .... στέλνουν πολώνια οτι θες άλλα Ελλάδα νιετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Για VR περιμένετε να αυξηθεί η παραγωγή και να πέσουν οι τιμές. Η παραγωγή αυτή την στιγμή είναι εξαιρετικά μικρή <75.000 headsets τον μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τελικά βγαίνουν σήμερα reviews της GTX1060 ή όχι; Ξέρουμε ώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 http://videocardz.com/61917/nvidia-geforce-gtx-1060-to-cost-249-299-usd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Άρα 400+ Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Άρα 400+ Ελλάδα. H δύναμη της 980 με τιμή 980! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 http://videocardz.com/61917/nvidia-geforce-gtx-1060-to-cost-249-299-usd Άρα θα υπάρχει μόνο μια έκδοση της κάρτας με 6 GB κι όχι 2 με 3 GB ή 6 GB ; Αν είναι έτσι είναι λογική τιμή MSRP αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα