Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός αν έχω κάνει λάθος, η διαφορά της 1060 δεν αξίζει απαραίτητα αρκετά για να δώσει καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης σε αυτήν και όχι στην 480. Θα τα δούμε όλα τις επόμενες μέρες τουλάχιστον στα χαρτιά και μετά απομένει να δούμε διαθεσιμότητες.

Στο σχετικότερο με την ενότητα λένε για τον Κολιό τον Αύγουστο, αλλά εγώ βλέπω να έρχεται κάτι σε εκατόν δύο ;)

Το πιο πιθανό είναι να κρατήσουν την 1080 σαν flagship μέχρι να βγάλει το vega η AMD. Όταν βγει και υπάρχει ανταγωνισμός θα βγάλουν οι πράσινοι την Titan για τα bragging rights του perf king και όταν είναι να βγάλει κάτι ανταγωνιστικό η AMD θα βγάλουν την 1080ti ένα μηνα πριν βγάλει κάτι η AMD. Το βλέπω ολόιδιο με την προηγουμενη γενιά το σκηνικό. Οι πράσινοι δεν έχουν κανένα λόγο να βγάλουν GP102 GPU την στιγμή που πουλάνε GP104 για 900 δολάρια στην Αμερική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που έχει 900$ στην Αμερική ; Μια χαρά MSRP τιμές βλέπω εγώ στα επίσημα sites..

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gtx+1080

Επίσημες τιμές βλέπεις στα out of stock κομμάτια.

Μου παίζεις τον χαζό?

12gk4m.png

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gtx+1080

Επίσημες τιμές βλέπεις στα out of stock κομμάτια.

Ε δε νομίζω να αλλάξουν κατά πολύ οι τιμές ακόμα και όταν παραλάβουν, στην Αμερική πάντα κρατάνε MSRP τιμές μωρέ..Εμείς εδώ την πληρώνουμε με τους φόρους..

Ε δε νομίζω να αλλάξουν κατά πολύ οι τιμές ακόμα και όταν παραλάβουν, στην Αμερική πάντα κρατάνε MSRP τιμές μωρέ..Εμείς εδώ την πληρώνουμε με τους φόρους..

Συμφωνώ, με το που έχει stock οι τιμές θα πέσουν. Απλά τώρα άμα θες 1080 στην Αμερική πρέπει να τα στάξεις... 'Η να περιμένεις. Το κακό είναι γι' αυτούς που πουλήσανε τις GPU πριν βγούν οι καινούργιες και κάθονται με τις iGPU.

Συμφωνώ, με το που έχει stock οι τιμές θα πέσουν. Απλά τώρα άμα θες 1080 στην Αμερική πρέπει να τα στάξεις... 'Η να περιμένεις. Το κακό είναι γι' αυτούς που πουλήσανε τις GPU πριν βγούν οι καινούργιες και κάθονται με τις iGPU.

Πολύ κακό, ίσως να αναγκαστούν να τους δεί λίγο ο ήλιος καλοκαιριάτικα με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να έχουν αντηλιακό μόνο.

• Like 4

Ρε... Το είπαμε 100 φορές... Τιμές από Σεπτέμβρη....

Ναι αλλα κατι πρεπει να γραφτει στο θεμα οπως καταλαβες γιατι αν γραφανε μονο αυτοι που ενδιαφερονταν αμεσα να παρουν τις καρτες και ο Ailuros,τοτε το θεμα θα ειχε λιγοτερες απο τις μισες σελιδες απο οσες εχει φτασει τωρα :P

Στο σχετικότερο με την ενότητα λένε για τον Κολιό τον Αύγουστο, αλλά εγώ βλέπω να έρχεται κάτι σε εκατόν δύο ;)

Μου φαινεται λιγο δυσκολο να κυκλοφορησει η nvidia τα μεγαλα χαρτια χωρις καν η amd να μην εχει βγαλει ανταγωνιστη της gtx 1080...

galanos

κάθε φορά που βλέπω μνμ σου , πάω να σου πω "χαλάρωσε ρε μεγάλε μην φωνάζεις" λόγω της φωτο και μετά παρατηρώ ότι τα μνμ σου είναι φυσιολογικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...