Zandim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 για μενα η 1060 εχει νοημα αν ειναι στα 300€ ελληνικη τιμη οπως η 480 των 8gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Που κολλαει αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα πιο πανω? Πηρες την 1080 αρα για ποιο λογο γουσταρεις/θελεις να ειναι μπροστα η 1060 αυτο ειπα.... Ε δεν καταλαβαίνεις; Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Και epeen. Ελπίζω να σε κάλυψα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ισως φαντάζομαι την απάντηση αλλά θα ήθελα να ρωτήσω. Γιατί πχ το xbox one s 2TB που το ανακοίνωσαν στα 399$ βγαίνει 1προς1 στα 399€ ελλάδα και οι κάρτες γραφικών στην ευρώπη και την ελλάδα βγαίνουν με τεράστιες διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ισως φαντάζομαι την απάντηση αλλά θα ήθελα να ρωτήσω. Γιατί πχ το xbox one s 2TB που το ανακοίνωσαν στα 399$ βγαίνει 1προς1 στα 399€ ελλάδα και οι κάρτες γραφικών στην ευρώπη και την ελλάδα βγαίνουν με τεράστιες διαφορές; γιατι δεν εχουμε επισημο αντιπροσωπο στην ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 γιατι δεν εχουμε επισημο αντιπροσωπο στην ελλαδα Και στις επίσημες της Ευρώπης πάλι υπάρχει μεγάλη διαφορά. EVGA 1080 ACX 3.0 619$=679€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Άρχισε ήδη η κλάψα για τα rumors με το απενεργοποιημένο SLI στην 3GB έκδοση της 1060. Κατά την γνώμη μου προφυλάσσει τον κόσμο από το να πετάξει λεφτά στα σκουπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ισχύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://imgur.com/a/sm6wT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://imgur.com/a/sm6wT Όνειρο θερινής νυκτός ότι φθάνει την 980. Πάνω απ' την 970 (πόσο ; ), κονταροχτυπιέται με την 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 shitpost στο reddit ειναι το απο πανω.Απλη εικασια τι περιμενει αυτος να φτανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όνειρο θερινής νυκτός ότι φθάνει την 980. Πάνω απ' την 970 (πόσο ; ), κονταροχτυπιέται με την 480.Έστω και να είναι έτσι. Μία 1060 6gb με + 30€ πάνω από την 480 αλλά με καλύτερη κατανάλωση, χαμηλότερες θερμοκρασίες, καλύτερο OC και δίχως προβλήματα (αυτά πχ που ακούγονται για την 480), ποιά λες να επιλέξει η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών; P.S Ακόμα και 50€ πάνω (480) εγώ θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έστω και να είναι έτσι. Μία 1060 6gb με + 30€ πάνω από την 480 αλλά με καλύτερη κατανάλωση, χαμηλότερες θερμοκρασίες, καλύτερο OC και δίχως προβλήματα (αυτά πχ που ακούγονται για την 480), ποιά λες να επιλέξει η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών; P.S Ακόμα και 50€ πάνω (480) εγώ θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια. απο ολα αυτα που ανεφερες μονο η καλυτερη καταναλωση υπαρχει . Εκτος και αν υπαρχει πολυς κοσμος που αγοραζει reference. Επισης overclock φτασαν 1450 mhz με custom ψυκτρα στην 480 χωρις να πειραξουν ρευμα. 200 πανω απο το boost clock της refence δεν το λες και ασχημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Xωρίς να υπάρχουν ακόμα επίσημα/ανεξάρτητα reviews για τις 1060 σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 P.S Ακόμα και 50€ πάνω (480) εγώ θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια. Αν νομίζουν στην NVIDIA ότι θα τους δώσω πάνω από 300€ για midrange κάρτα είναι πολύ γελασμένοι. Ούτε 1€ παραπάνω, κάθομαι και με την τωρινή μου 750Ti, κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν νομίζουν στην NVIDIA ότι θα τους δώσω πάνω από 300€ για midrange κάρτα είναι πολύ γελασμένοι. Ούτε 1€ παραπάνω, κάθομαι και με την τωρινή μου 750Ti, κανένα πρόβλημα. Μην κολλας στις ταμπελες, midrange ξεmidrange θα χει επιδοσεις κοντα 980 με 6gb vram και ολα τα nice to haves της νεας λιθογραφιας-τεχνολογιας. Το upgrade προφανως εχει νοημα απο μια 750ti. Τωρα αμα εσυ παιζεις μονο λολ και csgo ή εισαι ικανοποιημενος με low medium και δεν ξερω γω τι fps ενταξει πασο, μην ασχολεισαι καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα