Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλούσιο λεξιλόγιο... B)

Suggested read: http://logic.umwblogs.org/arguments-and-non-arguments/

Τώρα πέρα από την πλακα και το τρολαρισμα, ετοιμάζω popcorn για τις 6/7 Ιουλίου ή τέλος πάντων όταν μάθουμε τιμές για την 1060 εδώ πέρα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια άλλη απορία.. έχω την 1080 Asus strix ... μπορώ με κάποιο bios Updated na την κάνω όπως την 1080 strix OC*?

Πολύ πιθανό, αρκεί να υπάρχει υποστήριξη από nvflash για την 1xxx σειρά. Απλά πρέπει να προσεχεις μην έχουν διαφορετικά timings στην vram (που δεν νομίζω).

Παρακολουθα εδώ άμα θες: http://www.overclock.net/t/1601329/gtx-1070-1080-bios-who-has-it/110

Αν δεν έχεις εμπειρία με bios flashing σου προτείνω να το αποφύγεις, ειδικά για μια τόσο απλή αλλαγή.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1

Oταν εχεις το κτηνος που λεγεται 1080 το OC απευθυνεται πλεον μονο σε αριθμολαγνους ....εκτος και  αν κανεις render σε 4K με δεν ξερω γω τι ρυθμισεις  ή εισαι παλιο μελος του insomnia  :devil:

Οσον αφορα για τις νεες καρτες θα συμβει οτι το 2013.. ημουν ετοιμος για να αγορασω 7870 μεχρι που ειδα τα OC ρολογια που σηκωνε η asus 760 dcu που τελικα πηρα ....δεν το μετανιωσα ποτε..( η καρτα πηγαινε στο θεο..ισως επεσα σε καλο τσιπακι :mrgreen: )...

Ετσι παλι βλεπω να επαναλαμβανεται η ιστορια και να παιρνω 1060

Έχω μια άλλη απορία.. έχω την 1080 Asus strix ... μπορώ με κάποιο bios Updated na την κάνω όπως την 1080 strix OC*?

Ρε μαστορα εχεις στην κατοχη σου την Asus Strix 1080 και καθεσαι και ψαχνεις OC και BIOS flash?

Ρε λιωσ' την στα παιχνιδια και ασε τα πειραματα!!! :D

• Like 2

Ρε μαστορα εχεις στην κατοχη σου την Asus Strix 1080 και καθεσαι και ψαχνεις OC και BIOS flash?

Ρε λιωσ' την στα παιχνιδια και ασε τα πειραματα!!! :D

Ετσι ακριβως!! Αντι 95fps θα πας στα 100?? Σιγα τη διαφορα

Έλα ρέ μην με βαράτε... δεν έχω κανένα πρόβλημα σε 3440χ1440 με 100mhz γαμαει τα πάντα.... απλά ρώτησα να ξέρω χάχάχάχά αν μπορώ να πάρω λέω λίγο boost με έναν bios. Flash γιατί να μην? κάτάλάβαν κατάλαβα δεν πειράζω τίποτα:))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...