Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...πφφφ.αυτο ειναι με την ups.... δεν ξερεις τι να περιμενεις....... περιεργο που ναι πιο φθηνη ομως απο την GLS που παιζει να ναι το standar Γερμανικο ταχυδρομειο. Μονο ετσι ειναι σιγουρο οτι δεν περνανε απο οτι θυμαμαι., Παντα κοιτουσα να τα φερνω με USPS τα πραγματα κα ιετσι προσπερνουσαν το τελωνειο. Δεν ετυχε καποιος να παρει με ups να μας πει με σιγουρια.

Ξέρεις πολύ καλά τι να περιμένεις.

Αγορές εκτός EU και με courier σταματάνε τελωνείο.

Αγορές εντός EU δεν σταματάνε τελωνείο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηρε ενας φιλος μου απο caseking .. με ups express κανονικά οτι σου γράφει πληρώνεις 

πηρε 1080 απο caseking?γιατι λεει στοκ στις 29. λες να κανω order να παιρνω σειρα. γενικα καλο σιτε αυτο?19eyro μεταφορικα εχει. 

Να υπενθυμισω μονο μιας και μιλαμε για αγορες απο εξωτερικο(για οσους ενδιαφερονται αλλωστε)να προσεξετε απο που αγοραζετε λογω Rma(αν χρειαστει).

Το www.alternate.de πάντως απ' όσο ξέρω στέλνει αντικαταβολή. Έτσι πήρα την Zotac. 

Πως ακριβως το καταφερες αυτο? Γιατι εμενα μου εστειλαν email και μου ειπαν 2 τροποι πληρωμης υπαρχουν, paypal και καταθεση σε λογαριασμο.

The payment can be made by PayPal or by prepayment (bank transfer). The

payment by credit card is not possible. If you would like to pay via PayPal

please note, that the given delivery address can only be transferred to PayPal

once, this means it can not be changed afterwards. Please check the delivery

address again before confirming the offer. 

Πως ακριβως το καταφερες αυτο? Γιατι εμενα μου εστειλαν email και μου ειπαν 2 τροποι πληρωμης υπαρχουν, paypal και καταθεση σε λογαριασμο.

The payment can be made by PayPal or by prepayment (bank transfer). The

payment by credit card is not possible. If you would like to pay via PayPal

please note, that the given delivery address can only be transferred to PayPal

once, this means it can not be changed afterwards. Please check the delivery

address again before confirming the offer. 

Και εγώ πέρυσι απο εκεί είχα πάρει την κάρτα μου με αντικαταβολή. Ήταν βέβαια στην αρχή των capital control που δεν είχαμε άλλες λύσεις.

Τώρα πλέον δεν ισχύει.

ALTERNATE GmbH <[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>>

Προς
Φεβ 16 τις 2:48 μ.μ.
Dear Mr. ****

since last year we can not make deliverys with cash-on-delivery to Greece.

Mit freundlichen Gruessen / Yours sincerely

Sascha Steiner

Κανένα νέο για GP102; Το περιμένουμε φθινόπωρο στα 700-750$ με μια μικρή πτώση τιμής στην  1080;

Απο τωρα αυτα?Εδω καλα καλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στις καρτες αυτες και μου θες απο τωρα νεα για νεες δυνατοτερες καρτες?

• Like 1

NVIDIA Graphics Card Tesla P100 GTX 1080 Ti* GTX 1080 Process Node 16nm 16nm 16nm Transistors 15.3 Billion 10.8 Billion 7.2 Billion GPU Die Size 610 mm2 472mm² (TBC) 314mm² SMs 56 60 40 CUDA Cores Per SM 64 64 64 FP32 CUDA Cores (Total) 3584 3840 (TBC) 2560 FP64 CUDA Cores / SM 32 TBD 2 FP64 CUDA Cores / GPU 1792 TBD 80 Memory Interface 4096-bit HBM2 HBM2 or GDDR5X 256-bit GDDR5X Memory Size 16 / 32 GB HBM2 16 GB HBM2 / 12 GB GDDR5X 8 GB GDDR5X TDP 300W 250W 180W

Απο τωρα αυτα?Εδω καλα καλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στις καρτες αυτες και μου θες απο τωρα νεα για νεες δυνατοτερες καρτες?

1000ρικο και βαλε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...