Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα δεν διαφώνησα σε αυτό.

Απλά, δεν μπορείς να συγκρίνεις σήμερα με δεδομένα 1-2 χρόνων πίσω.

Δες το Witcher3 τί επιδόσεις είχε όταν βγήκε, δες μετά τα τελευταία patch αλλά και τις νεότερες γενιές οδηγών.

Δες το Batman, δες το GTA, δες το Fallout, δες οτιδήποτε ουσιαστικά.

Πώς ακριβώς θα κάνεις σύγκριση?

Το ζήτημα είναι να δεις πως πηγαίνει το x-y-z hardware σήμερα, όχι πως πήγαινε τότε. Είναι εντελώς άδικη (έως στημένη) αλλιώς η σύγκριση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν διαφώνησα σε αυτό.

Απλά, δεν μπορείς να συγκρίνεις σήμερα με δεδομένα 1-2 χρόνων πίσω.

Δες το Witcher3 τί επιδόσεις είχε όταν βγήκε, δες μετά τα τελευταία patch αλλά και τις νεότερες γενιές οδηγών.

Δες το Batman, δες το GTA, δες το Fallout, δες οτιδήποτε ουσιαστικά.

Πώς ακριβώς θα κάνεις σύγκριση?

Το ζήτημα είναι να δεις πως πηγαίνει το x-y-z hardware σήμερα, όχι πως πήγαινε τότε. Είναι εντελώς άδικη (έως στημένη) αλλιώς η σύγκριση.

Για αυτο αλλωστε και εγω ελεγα για τα benchmarks που λεγαμε στις αρχες που μου τα κανανε σε παιχνιδια δεινοσαυρους που εχουν απο πισω τους 800patch και οχι σε νεα παιχνιδια ειδικα απο Windows store μερια να πεσουν γελια. 

Αλλα βλεπεις αν σου βαζανε benchmarks οπως το Hardware Kanucks σε παιχνιδια οπως το Quantum Break και εβλεπε ο κοσμος αυτα τα νουμερακια τοτε να δεις αν θα αγοραζαν μετα τις νεες καρτες ή οχι 

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/72689-nvidia-geforce-gtx-1070-review-13.html

• Like 2

Με βαση την προσωπικη σου εμπειρια ως τωρα απο κυκλοφοριες καρτων ως τωρα στις αρχες,απο πλευρας επιδοσεων(σε σχεση και με την μεγαλυτερη 1080 αλλα και σε σχεση με την προηγουμενη σειρα της ιδιας εταιριας)καταναλωσεις,overclock,vram και μπλα μπλα μπλα πιστευεις οτι η αρχικη τιμη που βλεπουμε/θα δουμε ειναι σωστη?Ειναι χαμηλοτερα απο οσο πρεπει??Ειναι υψηλοτερα απο οσο πρεπει?

Στα δυο τελευταια μια δικια σου προσωπικη εκτιμηση για καλη τιμη(στην Ελλαδα παντα που οι τιμες ειναι και ψιλο τσιμπημενες)για τις custom υλοποιησεις??

Υπενθυμίζω ότι πλείστες φορές ΠΡΙΝ την κυκλοφορία προειδοποίησα για αρχικά πολύ υψηλές τιμές για δύο λόγους: 

1. Υψηλότερο κόστος κατασκευής στα FinFET πρωτόκολλα στην αρχή που θα πάρει χρόνο να ισορροπήσει.

2. Πολύ χαμηλά yields λόγω ανωριμότητας πρωτοκόλλων κατασκευής.

Μια πολύ υψηλή αρχική τιμή για τις GeForce τους έρχεται κουτί γιατί είναι μικρότερη η ζήτηση και έτσι καλύπτεται η πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα. 

• Like 2

σορυ για το off-topic, αλλα αυτη η ιστορία με την ωριμανση των drivers μου θυμίζει το παραμύθι με την x1800xl,οπου περιμεναμε χρόνια να ωριμασουν οι drivers...

Δηλαδή δεν γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση του h/w από το s/w όσο περνά ο καιρός, δεν βγαίνουν performance οδηγοί και από τις δύο εταιρείες ανά διαστήματα, δεν προστίθενται χαρακτηριστικά σε δεδομένο h/w?

Παραμύθια είναι όλα αυτά?

Οι οδηγοί αντίστοιχα, πριν από κάθε major κυκλοφορία παιγνιδιού?

Άμα κάνουν παράπονα και οι Αυστραλοί με ημερομίσθιο 100-150 δολλάρια πρέπει να τσεκάρουν τις δικές μας τιμές/μισθούς γρήγορα..

δεν νομίζω να καίγεται καρφάκι σε κανένα αλλοδαπό για το τι συμβαίνει εν Ελλάδη.

• Like 2

δεν νομίζω να καίγεται καρφάκι σε κανένα αλλοδαπό για το τι συμβαίνει εν Ελλάδη.

Εγώ δεν είμαι έλληνας αλλά με ενδιαφέρει :) όπως και να έχει όμως όταν είσαι σε μια οικονομία που είναι ευρέως γνωστή ως μια απο τις καλύτερες παγκοσμίως και κυριολεκτικά θές 3-6 μέρες δουλειάς για να πάρεις την εν λόγω gpu,τότε τα παράπονα απλά είναι άκυρα.

• Like 1

Εγώ δεν είμαι έλληνας αλλά με ενδιαφέρει :) όπως και να έχει όμως όταν είσαι σε μια οικονομία που είναι ευρέως γνωστή ως μια απο τις καλύτερες παγκοσμίως και κυριολεκτικά θές 3-6 μέρες δουλειάς για να πάρεις την εν λόγω gpu,τότε τα παράπονα απλά είναι άκυρα.

τα πάντα σχετικά..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...