Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σημασία έχει ότι τιμές σωστές θα δούμε από Σεπτέμβρη και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 +10 θα έβαζα αν μπορούσα Το έγραψα γιατί μου φαίνεται απόλυτα λογικό. Πες ότι έχω τα λεφτά στο συρτάρι, δεν με νοιάζει για δικούς μου λόγους η 1070 ούτε τι θα βγάλει η AMD και θα πάρω μια κάρτα με 700-800 δεν ξέρω πόσο θα κάνει χωρίς να διαβάσω 4-5 reviews η καλύτερα χωρίς να ακούσω την γνώμη κάποιου που την αγόρασε (συνήθως ξένου fanboy που κοιμήθηκε έξω από το μαγαζί για να την πάρει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας). Για να μην πω για τις 3-4 εκδόσεις που βγάζει η κάθε εταιρεία ούτε τα ξυραφάκια της Gillette τόσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 620$ διαβάζω για την Asus Strix και διαθέσιμη από 4 Ιουνίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 620$ διαβάζω για την Asus Strix και διαθέσιμη από 4 Ιουνίου. Τι ωραία θα ήταν να μεταφραζόταν σε 620€ για Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kakao83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σημασία έχει ότι τιμές σωστές θα δούμε από Σεπτέμβρη και μετά.Πολυ σωστά. Αλλά εγώ προσωπικά εχω πουλήσει την classy και πρέπει άμεσα γίνει Asap η αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Διαφωνώ όμως με ίδιο % στο OC. Εφόσον κάποιος ασχοληθεί με το άθλημα, καλό είναι να γνωρίζει όχι μόνο πόσο φτάνει max OC η κάθε κάρτα/υλοποίηση αλλά και την πραγματική διάφορα στις επιδόσεις σε τέτοιες συνθήκες Εννοώ για "εργοστασιακό" o/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxalisnvdia Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 παω καρφι για αυτην https://www.overclockers.co.uk/asus-geforce-gtx-1080-directcu-iii-strix-gaming-aura-rgb-8192mb-gddr5x-pci-express-graphics-card-gx-401-as.html δεν στελνει ελλαδα to overclocers uk ? μου βγαζει ακυρο οτι δεν στελνει ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Όχι, έχουμε φάει άκυρο από αυτούς εδώ και χρόνια γιατί ''εκμεταλλευόμασταν καταστάσεις'' σαν Ελληνάρες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxalisnvdia Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Όχι, έχουμε φάει άκυρο από αυτούς εδώ και χρόνια γιατί ''εκμεταλλευόμασταν καταστάσεις'' σαν Ελληνάρες.. και εχουν πολυ καλες τιμες κανα αλλο παρομοιο μηπως ξερεις να στελνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Έστω ότι έστελνε Ελλάδα, 620 λίρες είναι 815 euro, βάλε και μεταφορικά..σιγά την διαφορά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Έστω ότι έστελνε Ελλάδα, 620 λίρες είναι 815 euro, βάλε και μεταφορικά..σιγά την διαφορά μηπως νομιζε το παιδι οτι ειναι σε ευρω?Εγω αυτο καταλαβα βασικα οτι δεν προσεξε οτι ειναι σε λιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxalisnvdia Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 μηπως νομιζε το παιδι οτι ειναι σε ευρω?Εγω αυτο καταλαβα βασικα οτι δεν προσεξε οτι ειναι σε λιρες. ναι οντως λαθος μου δεν ειδα οτι ειναι σε λιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 880 ευρώ γι' αυτά τα χάλια ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα