Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

+10 θα έβαζα αν μπορούσα

Το έγραψα γιατί μου φαίνεται απόλυτα λογικό. Πες ότι έχω τα λεφτά στο συρτάρι, δεν με νοιάζει για δικούς μου λόγους η 1070 ούτε τι θα βγάλει η AMD και θα πάρω μια κάρτα με 700-800 δεν ξέρω πόσο θα κάνει χωρίς να διαβάσω 4-5 reviews η καλύτερα χωρίς να ακούσω την γνώμη κάποιου που την αγόρασε (συνήθως ξένου fanboy που κοιμήθηκε έξω από το μαγαζί για να την πάρει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας). Για να μην πω για τις 3-4 εκδόσεις που βγάζει η κάθε εταιρεία ούτε τα ξυραφάκια της Gillette τόσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημασία έχει ότι τιμές σωστές θα δούμε από Σεπτέμβρη και μετά.

Πολυ σωστά. Αλλά εγώ προσωπικά εχω πουλήσει την classy και πρέπει άμεσα γίνει Asap η αντικατάσταση.

• Super Moderators

Διαφωνώ όμως με ίδιο % στο OC. Εφόσον κάποιος ασχοληθεί με το άθλημα, καλό είναι να γνωρίζει όχι μόνο πόσο φτάνει max OC η κάθε κάρτα/υλοποίηση αλλά και την πραγματική διάφορα στις επιδόσεις σε τέτοιες συνθήκες

Εννοώ για "εργοστασιακό" o/c.

παω καρφι για αυτην https://www.overclockers.co.uk/asus-geforce-gtx-1080-directcu-iii-strix-gaming-aura-rgb-8192mb-gddr5x-pci-express-graphics-card-gx-401-as.html

δεν στελνει ελλαδα to overclocers uk ? μου βγαζει ακυρο οτι δεν στελνει ελλαδα

Όχι, έχουμε φάει άκυρο από αυτούς εδώ και χρόνια γιατί ''εκμεταλλευόμασταν καταστάσεις'' σαν Ελληνάρες..

και εχουν πολυ καλες τιμες κανα αλλο παρομοιο μηπως ξερεις να στελνει

Έστω ότι έστελνε Ελλάδα, 620 λίρες είναι 815 euro, βάλε και μεταφορικά..σιγά την διαφορά

μηπως νομιζε το παιδι οτι ειναι σε ευρω?Εγω αυτο καταλαβα βασικα οτι δεν προσεξε οτι ειναι σε λιρες.

μηπως νομιζε το παιδι οτι ειναι σε ευρω?Εγω αυτο καταλαβα βασικα οτι δεν προσεξε οτι ειναι σε λιρες.

ναι οντως λαθος μου δεν ειδα οτι ειναι σε λιρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...