Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως αν κρινουμε απο την τιμη στο amazon για τα 8gb στην Ελλαδα την βλεπω να ερχεται με 300 ευρω τουλαχιστον στο skroutz. Αν συμπεριλαβουμε και την αποδοση της περιπου με 390x δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο λογω ενθουσιασμου. Μετρια τα πραγματα για την ωρα.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αν δεν με ικανοποιήσουν τα reviews στα 300€ η reference δεν με βάζει σε σκέψεις για αναβάθμιση καθόλου στην ανάλυση 1920*1080 που παίζω.

Οι custom θα βγουν 350+ !Ποιο το νόημα να μην προτιμήσω μια καλή 970??Ειδικά στις αγγελίες παίζουν και κάτω από 200!

Η 970 αυτήν την στιγμή είναι καλύτερο vfm!!

Οπότε άδικα το hype για την  480 όπως λέει και ο φίλος από πάνω και για μένα εκτός απροόπτου.Κάνω skip την Polaris..

Η αναβάθμιση θα αξίζει μόνο σε VEGAS!

Δημοσ.

sold out ηδη sto newegg

https://www.techpowerup.com/forums/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FbP1J1Vw.png&hash=efa27205a145678b12d6c32636a9bd95

το θεμα ολο εχει να κανει με τις προσδοκιες του καθενος...τωρα οποιος ειχε ηδη 970 και πανω και δεν ειναι πλουσιος, θα ηταν χαζο να αναβαθμισει στην 480 θεωρω...

Δημοσ.

Παιδιά αν δεν με ικανοποιήσουν τα reviews στα 300€ η reference δεν με βάζει σε σκέψεις για αναβάθμιση καθόλου στην ανάλυση 1920*1080 που παίζω.

Οι custom θα βγουν 350+ !Ποιο το νόημα να μην προτιμήσω μια καλή 970??Ειδικά στις αγγελίες παίζουν και κάτω από 200!

Η 970 αυτήν την στιγμή είναι καλύτερο vfm!!

Οπότε άδικα το hype για την  480 όπως λέει και ο φίλος από πάνω και για μένα εκτός απροόπτου.Κάνω skip την Polaris..

Η αναβάθμιση θα αξίζει μόνο σε VEGAS!

Και γω που ήθελα νέα κάρτα χτύπησα μια 970 G1 από αγγελίες. Τούμπανο η κάρτα. Για 1-2 χρόνια θα είμαι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχέση πάντως με τον άμεσο ανταγωνισμό τους (δείτε ενότητα Pascal για 1060) οι τιμές των 480 είναι αρκετά δελεαστικότερες.

• Like 3
Δημοσ.

Για μένα με μπάτζετ 200-220Ε,μια χαρά ειναι η RX 480 4GB.Θα τη τιμήσω σε κανα μηνάκι.

Αν ποτέ την δεις σε αυτήν την τιμή πάρε μου 20.

Δημοσ.
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι η GTX 1060 θα είναι στα ίδια χρήματα και ελαφρώς καλύτερη σε επιδόσεις και περισσότερο power efficient.....

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι η GTX 1060 θα είναι στα ίδια χρήματα και καλύτερη σε επιδόσεις.....

3GB, MSRP $249

6GB, MSRP $299

Πως θα έχουν ίδια τιμή όταν ο άμεσος ανταγωνισμός έχει τιμές έναρξης στα 199 & 229 αντίστοιχα;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...