Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό ακριβώς.Και πόσο κόστιζε η 970 όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Περίμενε να δείς πόσο θα κοστίζει η highend της σειράς Polaris ή όπως θα την βαπτίσουν τέλος πάντων. Σίγουρα δεν θα είναι γύρω στα 300€. Και ακόμη και εάν είναι κοντά στις επιδόσεις των GTX1080-70, θα πρέπει να αναλογιστείς οτι η τιμή της θα πρέπει να διαμορφωθεί ανάλογα με το πόσο αργότερα ακολούθησε την Nvidia. Γενικά η NV οδηγάει την κούρσα, καλώς ή κακώς, και οι κάρτες "παλιώνουν" βάση του roadmap της NV και όχι της ATi/AMD. Η δεύτερη παίζεις στα SuperSports ενώ η πρώτη στα Superbikes ένα πράμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτσε να δούμε αν θα βγάλουν Polaris ανώτερη απ' την 480, γιατί εγώ προσωπικά δε νομίζω να βγάλουν. Το Polaris θα μείνει με 480/470 και οτιδήποτε παραπάνω θα είναι στην οικογένεια Vega.

γνωστος μου απο ολλανδια ηδη εχει κρατησει καρτα για αυριο το πρωι.

Το nda ληγει στις 3 το μεσσημερι ευρωπη.Θα μπορει να την παρει οταν ανοιξει η τσου?Αλλα και να την παρει,η amd θα βγαλει τον driver εκεινη την ωρα η μετα απο μερες?

Εάν κυκλοφορεί αύριο η κάρτα επίσημα, έπρεπε ήδη να υπάρχει αναβαθμισμένος οδηγός για την καλύτερη υποστήριξη στης νέας κάρτας. Δεν έχω ιδέα πως παίζει το παιχνίδι η Ati σε αυτόν τον τομέα.

• Like 1

Εάν κυκλοφορεί αύριο η κάρτα επίσημα, έπρεπε ήδη να υπάρχει αναβαθμισμένος οδηγός για την καλύτερη υποστήριξη στης νέας κάρτας. Δεν έχω ιδέα πως παίζει το παιχνίδι η Ati σε αυτόν τον τομέα.

Σωστός. Ακόμα να βγούν νέοι drivers.

Αν και αν και αν και αν...

Τα ίδια με το νήμα της Πράσινης.

Υπομονή ωρέ, λίγες ώρες έμειναν πια.

Όσο για τον οδηγό, αν θεωρήσουμε πως είναι stable κι όχι super-duper κοστούμ βερζιόν για τις παρουσιάσεις, ποιό το πρόβλημα να βγει αύριο την ώρα λήξης του NDA?

Θα έχει μήπως κανείς την κάρτα και δεν θα μπορεί να την υποστηρίξει σωστά?

PS: Tα παραπάνω προφανώς δεν πάνε σε κανέναν προσωπικά, αλλά και σε όλους μαζί.

• Like 1

Τέλεια αναβάθμιση για όσους είναι σε R9 270,280,380,950,960,750ti και γενικά όλην την κατηγορία 100 - 200 ευρώ μαζί με την πολλά υποσχόμενη value for money RX 470, για τους υπόλοιπους σε midrange και highend ας περιμενουν τις Vega, εκεί είναι ο προορισμός τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...