Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Περιμένω μια msi radeon rx vega 56 air boost 8g. Διάβασα ότι έχει διπλό bios για tdp 210w και 150w. Γνωρίζει κάποιος πως την πάω στα 150w ?Και εάν θα έχει λιγότερο θόρυβο από τα φανς.
outlaw star Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, omitziz είπε Περιμένω μια msi radeon rx vega 56 air boost 8g. Διάβασα ότι έχει διπλό bios για tdp 210w και 150w. Γνωρίζει κάποιος πως την πάω στα 150w ?Και εάν θα έχει λιγότερο θόρυβο από τα φανς. Καλοδούλευτη θα την ευχαριστηθείς!! Έχει διακοπτάκι bios πάνω η κάρτα, η πρώτη θέση είναι στα 210watt και η δεύτερη στα 150, σίγουρα θα έχει λιγότερο θόρυβο, αλλά και κατώτερες επιδόσεις. Η κάρτα για βέλτιστο βαθμό επιδόσεων με καλές θερμοκρασίες και θόρυβο, θέλει tweaking. Ξεκίνα να διαβάζεις μέχρι να σου έρθει, και μετά εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από outlaw star 3
outlaw star Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως αλλάζοντας από την msi vega 56 airboost ref, σε asus rtx 2080 dual, έχω να επισημάνω τα παρακάτω όσον αφορά θόρυβο και θερμοκρασίες : ΟΚ τελείως αθόρυβη η asus σε σχέση με το blower της vega Όμως : Η Vega πέταγε όλο τον καυτό αέρα έξω από το κουτί. Max θερμοκρασία στη cpu (2700@4ghz), μετά από 3 ώρες gaming 65 βαθμούς (καλοκαίρι κέντρο Αθήνας). Η asus με το custom σύστημα, τον πετάει όλο μέσα, και πιάνοντας το πλαϊνό τζάμι του case, έκαιγε... Θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς + όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Βέβαια μπορώ να αφήσω αοιχτό το πλαϊνό, οπότε σίγουρα θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Η κατανάλωση της RTX 2080 δεν είναι μικρή, είναι 221 watt, χωρίς να έχω πειράξει ρυθμίσεις ακόμη, όλα στοκ. Συμπεράσματα : Το blower θεωρώ ότι έχει το πολύ θετικό του ότι πετάει όλον τον καυτό αέρα εκτός. Θα τη πρότεινα σε ανθρώπους που έχουν μικρά κουτιά και όχι καλό airflow. Σίγουρα είναι η πιο θορυβώδης λύση, αλλά σκαλίζοντάς την λίγο, φτιάχνεις ένα σχετικό ήσυχο profile, ρίχνοντας λίγο τις επιδόσεις. Ένα 10% κάτω, για κάποιον που δε μπορεί το θόρυβο δεν είναι κάτι τραγικό, έτσι και αλλιώς η κάρτα καταπίνει τα πάντα σε 1080, και είναι δυνατή και για 2Κ. Κάτι τελευταίο, η κατανάλωση της 2080 όπως είπα έφτασε με στοκ ρυθμίσεις 221 watt. Επειδή παίζει πολύ η καραμέλα της κατανάλωσης, με undervolt η κατανάλωση της vega 56 σε αυτά τα επίπεδα κινούνταν. Απο εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, αν θέλει να ξεζουμίσει την κάρτα για να πάρει το 130% ( φλασαρισμένη σε vega 64 και με όλα τα ρολόγια στο θεό, έχω δει κατανάλωση 316 watt, αλλά εις γνώση μου). Οι Vega απλά θέλουν να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο και να τις σκαλίσεις για να πάρεις το optimum, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέσα στη χαρά που σου δίνει το pc. Ο λόγος που τις παινεύω τόσο πολύ, είναι οι τιμές τους, που δίνουν τρελό vfm. Με τις τιμές στα navi να φαίνονται στο θεό και την Nvidia να βαράει στο ψαχνό, μέχρι 2κ ανάλυση και κάνοντας μερικές παραχωρήσεις στα setttings, έχεις κατ'εμέ κάρτα για 2 χρόνια χαλαρά. Στις 18/6/2019 στις 9:25 ΜΜ, omitziz είπε Περιμένω μια msi radeon rx vega 56 air boost 8g. Διάβασα ότι έχει διπλό bios για tdp 210w και 150w. Γνωρίζει κάποιος πως την πάω στα 150w ?Και εάν θα έχει λιγότερο θόρυβο από τα φανς. Όταν τη κουμπώσεις, άμα βάλεις το δεύτερο profile με τα 150 watt, πες μας εντυπώσεις από θόρυβο, θερμοκρασίες, κατανάλωση και που παίζουν τα ρολόγια, μιας και εγώ δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία, ήθελα να πάρω μόνο το maximum που μπορούσε να δώσει Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από outlaw star 2
kostiger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Πάντως αλλάζοντας από την msi vega 56 airboost ref, σε asus rtx 2080 dual, έχω να επισημάνω τα παρακάτω όσον αφορά θόρυβο και θερμοκρασίες : ΟΚ τελείως αθόρυβη η asus σε σχέση με το blower της vega Όμως : Η Vega πέταγε όλο τον καυτό αέρα έξω από το κουτί. Max θερμοκρασία στη cpu (2700@4ghz), μετά από 3 ώρες gaming 65 βαθμούς (καλοκαίρι κέντρο Αθήνας). Η asus με το custom σύστημα, τον πετάει όλο μέσα, και πιάνοντας το πλαϊνό τζάμι του case, έκαιγε... Θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς + όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Βέβαια μπορώ να αφήσω αοιχτό το πλαϊνό, οπότε σίγουρα θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Η κατανάλωση της RTX 2080 δεν είναι μικρή, είναι 221 watt, χωρίς να έχω πειράξει ρυθμίσεις ακόμη, όλα στοκ. Συμπεράσματα : Το blower θεωρώ ότι έχει το πολύ θετικό του ότι πετάει όλον τον καυτό αέρα εκτός. Θα τη πρότεινα σε ανθρώπους που έχουν μικρά κουτιά και όχι καλό airflow. Σίγουρα είναι η πιο θορυβώδης λύση, αλλά σκαλίζοντάς την λίγο, φτιάχνεις ένα σχετικό ήσυχο profile, ρίχνοντας λίγο τις επιδόσεις. Ένα 10% κάτω, για κάποιον που δε μπορεί το θόρυβο δεν είναι κάτι τραγικό, έτσι και αλλιώς η κάρτα καταπίνει τα πάντα σε 1080, και είναι δυνατή και για 2Κ. Κάτι τελευταίο, η κατανάλωση της 2080 όπως είπα έφτασε με στοκ ρυθμίσεις 221 watt. Επειδή παίζει πολύ η καραμέλα της κατανάλωσης, με undervolt η κατανάλωση της vega 56 σε αυτά τα επίπεδα κινούνταν. Απο εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, αν θέλει να ξεζουμίσει την κάρτα για να πάρει το 130% ( φλασαρισμένη σε vega 64 και με όλα τα ρολόγια στο θεό, έχω δει κατανάλωση 316 watt, αλλά εις γνώση μου). Οι Vega απλά θέλουν να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο και να τις σκαλίσεις για να πάρεις το optimum, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέσα στη χαρά που σου δίνει το pc. Ο λόγος που τις παινεύω τόσο πολύ, είναι οι τιμές τους, που δίνουν τρελό vfm. Με τις τιμές στα navi να φαίνονται στο θεό και την Nvidia να βαράει στο ψαχνό, μέχρι 2κ ανάλυση και κάνοντας μερικές παραχωρήσεις στα setttings, έχεις κατ'εμέ κάρτα για 2 χρόνια χαλαρά. Όταν τη κουμπώσεις, άμα βάλεις το δεύτερο profile με τα 150 watt, πες μας εντυπώσεις από θόρυβο, θερμοκρασίες, κατανάλωση και που παίζουν τα ρολόγια, μιας και εγώ δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία, ήθελα να πάρω μόνο το maximum που μπορούσε να δώσει 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Πάντως αλλάζοντας από την msi vega 56 airboost ref, σε asus rtx 2080 dual, έχω να επισημάνω τα παρακάτω όσον αφορά θόρυβο και θερμοκρασίες : ΟΚ τελείως αθόρυβη η asus σε σχέση με το blower της vega Όμως : Η Vega πέταγε όλο τον καυτό αέρα έξω από το κουτί. Max θερμοκρασία στη cpu (2700@4ghz), μετά από 3 ώρες gaming 65 βαθμούς (καλοκαίρι κέντρο Αθήνας). Η asus με το custom σύστημα, τον πετάει όλο μέσα, και πιάνοντας το πλαϊνό τζάμι του case, έκαιγε... Θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς + όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Βέβαια μπορώ να αφήσω αοιχτό το πλαϊνό, οπότε σίγουρα θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Η κατανάλωση της RTX 2080 δεν είναι μικρή, είναι 221 watt, χωρίς να έχω πειράξει ρυθμίσεις ακόμη, όλα στοκ. Συμπεράσματα : Το blower θεωρώ ότι έχει το πολύ θετικό του ότι πετάει όλον τον καυτό αέρα εκτός. Θα τη πρότεινα σε ανθρώπους που έχουν μικρά κουτιά και όχι καλό airflow. Σίγουρα είναι η πιο θορυβώδης λύση, αλλά σκαλίζοντάς την λίγο, φτιάχνεις ένα σχετικό ήσυχο profile, ρίχνοντας λίγο τις επιδόσεις. Ένα 10% κάτω, για κάποιον που δε μπορεί το θόρυβο δεν είναι κάτι τραγικό, έτσι και αλλιώς η κάρτα καταπίνει τα πάντα σε 1080, και είναι δυνατή και για 2Κ. Κάτι τελευταίο, η κατανάλωση της 2080 όπως είπα έφτασε με στοκ ρυθμίσεις 221 watt. Επειδή παίζει πολύ η καραμέλα της κατανάλωσης, με undervolt η κατανάλωση της vega 56 σε αυτά τα επίπεδα κινούνταν. Απο εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, αν θέλει να ξεζουμίσει την κάρτα για να πάρει το 130% ( φλασαρισμένη σε vega 64 και με όλα τα ρολόγια στο θεό, έχω δει κατανάλωση 316 watt, αλλά εις γνώση μου). Οι Vega απλά θέλουν να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο και να τις σκαλίσεις για να πάρεις το optimum, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέσα στη χαρά που σου δίνει το pc. Ο λόγος που τις παινεύω τόσο πολύ, είναι οι τιμές τους, που δίνουν τρελό vfm. Με τις τιμές στα navi να φαίνονται στο θεό και την Nvidia να βαράει στο ψαχνό, μέχρι 2κ ανάλυση και κάνοντας μερικές παραχωρήσεις στα setttings, έχεις κατ'εμέ κάρτα για 2 χρόνια χαλαρά. Όταν τη κουμπώσεις, άμα βάλεις το δεύτερο profile με τα 150 watt, πες μας εντυπώσεις από θόρυβο, θερμοκρασίες, κατανάλωση και που παίζουν τα ρολόγια, μιας και εγώ δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία, ήθελα να πάρω μόνο το maximum που μπορούσε να δώσει Καλός. Καλός.. 😃
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, outlaw star είπε Πάντως αλλάζοντας από την msi vega 56 airboost ref, σε asus rtx 2080 dual, έχω να επισημάνω τα παρακάτω όσον αφορά θόρυβο και θερμοκρασίες : ΟΚ τελείως αθόρυβη η asus σε σχέση με το blower της vega Όμως : Η Vega πέταγε όλο τον καυτό αέρα έξω από το κουτί. Max θερμοκρασία στη cpu (2700@4ghz), μετά από 3 ώρες gaming 65 βαθμούς (καλοκαίρι κέντρο Αθήνας). Η asus με το custom σύστημα, τον πετάει όλο μέσα, και πιάνοντας το πλαϊνό τζάμι του case, έκαιγε... Θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς + όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Βέβαια μπορώ να αφήσω αοιχτό το πλαϊνό, οπότε σίγουρα θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Η κατανάλωση της RTX 2080 δεν είναι μικρή, είναι 221 watt, χωρίς να έχω πειράξει ρυθμίσεις ακόμη, όλα στοκ. Συμπεράσματα : Το blower θεωρώ ότι έχει το πολύ θετικό του ότι πετάει όλον τον καυτό αέρα εκτός. Θα τη πρότεινα σε ανθρώπους που έχουν μικρά κουτιά και όχι καλό airflow. Σίγουρα είναι η πιο θορυβώδης λύση, αλλά σκαλίζοντάς την λίγο, φτιάχνεις ένα σχετικό ήσυχο profile, ρίχνοντας λίγο τις επιδόσεις. Ένα 10% κάτω, για κάποιον που δε μπορεί το θόρυβο δεν είναι κάτι τραγικό, έτσι και αλλιώς η κάρτα καταπίνει τα πάντα σε 1080, και είναι δυνατή και για 2Κ. Κάτι τελευταίο, η κατανάλωση της 2080 όπως είπα έφτασε με στοκ ρυθμίσεις 221 watt. Επειδή παίζει πολύ η καραμέλα της κατανάλωσης, με undervolt η κατανάλωση της vega 56 σε αυτά τα επίπεδα κινούνταν. Απο εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, αν θέλει να ξεζουμίσει την κάρτα για να πάρει το 130% ( φλασαρισμένη σε vega 64 και με όλα τα ρολόγια στο θεό, έχω δει κατανάλωση 316 watt, αλλά εις γνώση μου). Οι Vega απλά θέλουν να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο και να τις σκαλίσεις για να πάρεις το optimum, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέσα στη χαρά που σου δίνει το pc. Ο λόγος που τις παινεύω τόσο πολύ, είναι οι τιμές τους, που δίνουν τρελό vfm. Με τις τιμές στα navi να φαίνονται στο θεό και την Nvidia να βαράει στο ψαχνό, μέχρι 2κ ανάλυση και κάνοντας μερικές παραχωρήσεις στα setttings, έχεις κατ'εμέ κάρτα για 2 χρόνια χαλαρά. Όταν τη κουμπώσεις, άμα βάλεις το δεύτερο profile με τα 150 watt, πες μας εντυπώσεις από θόρυβο, θερμοκρασίες, κατανάλωση και που παίζουν τα ρολόγια, μιας και εγώ δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία, ήθελα να πάρω μόνο το maximum που μπορούσε να δώσει Δοκίμασε uv κ στην 2080 * @DEADLAZARUS the uv pro 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, outlaw star είπε Πάντως αλλάζοντας από την msi vega 56 airboost ref, σε asus rtx 2080 dual, έχω να επισημάνω τα παρακάτω όσον αφορά θόρυβο και θερμοκρασίες : ΟΚ τελείως αθόρυβη η asus σε σχέση με το blower της vega Όμως : Η Vega πέταγε όλο τον καυτό αέρα έξω από το κουτί. Max θερμοκρασία στη cpu (2700@4ghz), μετά από 3 ώρες gaming 65 βαθμούς (καλοκαίρι κέντρο Αθήνας). Η asus με το custom σύστημα, τον πετάει όλο μέσα, και πιάνοντας το πλαϊνό τζάμι του case, έκαιγε... Θερμοκρασία cpu 73 βαθμούς + όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Βέβαια μπορώ να αφήσω αοιχτό το πλαϊνό, οπότε σίγουρα θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Η κατανάλωση της RTX 2080 δεν είναι μικρή, είναι 221 watt, χωρίς να έχω πειράξει ρυθμίσεις ακόμη, όλα στοκ. Συμπεράσματα : Το blower θεωρώ ότι έχει το πολύ θετικό του ότι πετάει όλον τον καυτό αέρα εκτός. Θα τη πρότεινα σε ανθρώπους που έχουν μικρά κουτιά και όχι καλό airflow. Σίγουρα είναι η πιο θορυβώδης λύση, αλλά σκαλίζοντάς την λίγο, φτιάχνεις ένα σχετικό ήσυχο profile, ρίχνοντας λίγο τις επιδόσεις. Ένα 10% κάτω, για κάποιον που δε μπορεί το θόρυβο δεν είναι κάτι τραγικό, έτσι και αλλιώς η κάρτα καταπίνει τα πάντα σε 1080, και είναι δυνατή και για 2Κ. Κάτι τελευταίο, η κατανάλωση της 2080 όπως είπα έφτασε με στοκ ρυθμίσεις 221 watt. Επειδή παίζει πολύ η καραμέλα της κατανάλωσης, με undervolt η κατανάλωση της vega 56 σε αυτά τα επίπεδα κινούνταν. Απο εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, αν θέλει να ξεζουμίσει την κάρτα για να πάρει το 130% ( φλασαρισμένη σε vega 64 και με όλα τα ρολόγια στο θεό, έχω δει κατανάλωση 316 watt, αλλά εις γνώση μου). Οι Vega απλά θέλουν να κάτσεις να ασχοληθείς λίγο και να τις σκαλίσεις για να πάρεις το optimum, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέσα στη χαρά που σου δίνει το pc. Ο λόγος που τις παινεύω τόσο πολύ, είναι οι τιμές τους, που δίνουν τρελό vfm. Με τις τιμές στα navi να φαίνονται στο θεό και την Nvidia να βαράει στο ψαχνό, μέχρι 2κ ανάλυση και κάνοντας μερικές παραχωρήσεις στα setttings, έχεις κατ'εμέ κάρτα για 2 χρόνια χαλαρά. Όταν τη κουμπώσεις, άμα βάλεις το δεύτερο profile με τα 150 watt, πες μας εντυπώσεις από θόρυβο, θερμοκρασίες, κατανάλωση και που παίζουν τα ρολόγια, μιας και εγώ δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία, ήθελα να πάρω μόνο το maximum που μπορούσε να δώσει Θα σου δώσω ένα baseline και αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, μου στέλνεις p.m.. 1900mhz@900mv. Δοκιμασμένο στις 1080ti/2080/2080ti. Λόγω ζέστης, δεν θα έχεις σταθερά ρολόγια, αλλά τον χειμώνα θα είσαι ok. Για τώρα ή θα συμβιβαστείς λίγο ως προς τη max συχνότητα (και το απαιτούμενο ρεύμα, όμως, θα είναι λιγότερο) ή θα τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα για την προαναφερθείσα συχνότητα. Με τις συνθήκες που περιγράφεις, δεν θα πρότεινα το τσίμπημα του voltage. Ζεις στη Σαχάρα. Στην πράξη, η msi x trio 2080 που είχα, κρατούσε σταθερότατα τα 1900mhz (τον χειμώνα) και σε ανάλυση 3440x1440 πότε δεν ξεπέρασε τους 60 βαθμούς. Δοκιμασμένη στο bf1 online. Καλή διασκέδαση. 1 1
planetman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 18/6/2019 στις 9:25 ΜΜ, omitziz είπε Περιμένω μια msi radeon rx vega 56 air boost 8g. Διάβασα ότι έχει διπλό bios για tdp 210w και 150w. Γνωρίζει κάποιος πως την πάω στα 150w ?Και εάν θα έχει λιγότερο θόρυβο από τα φανς. Κι εγώ παραλαμβάνω αύριο. Θα σας πω εντυπώσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, planetman είπε Κι εγώ παραλαμβάνω αύριο. Θα σας πω εντυπώσεις. Εμένα αργεί.. επόμενη εβδομάδα μάλλον
outlaw star Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Θα σου δώσω ένα baseline και αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, μου στέλνεις p.m.. 1900mhz@900mv. Δοκιμασμένο στις 1080ti/2080/2080ti. Λόγω ζέστης, δεν θα έχεις σταθερά ρολόγια, αλλά τον χειμώνα θα είσαι ok. Για τώρα ή θα συμβιβαστείς λίγο ως προς τη max συχνότητα (και το απαιτούμενο ρεύμα, όμως, θα είναι λιγότερο) ή θα τσιμπήσεις λίγο το ρεύμα για την προαναφερθείσα συχνότητα. Με τις συνθήκες που περιγράφεις, δεν θα πρότεινα το τσίμπημα του voltage. Ζεις στη Σαχάρα. Στην πράξη, η msi x trio 2080 που είχα, κρατούσε σταθερότατα τα 1900mhz (τον χειμώνα) και σε ανάλυση 3440x1440 πότε δεν ξεπέρασε τους 60 βαθμούς. Δοκιμασμένη στο bf1 online. Καλή διασκέδαση. Φίλτατε σε ευχαριστώ!!, θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Δυστυχώς, όπως τα περιγράφεις είναι, στο κέντρο Αθήνας η κατάσταση είναι ''Σαχάρα''...! 1
Inler Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Τα νούμερα του παραπάνω video δεν ξέρω κατά πόσον είναι σωστά Στο Tomb Raider η Vega56 βγάζει 53.1fps και εγώ όταν το έτρεξα στην ίδια ανάλυση αν και δεν είναι η native του monitor με highest preset μου έβγαλε 61fps
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Inler είπε Τα νούμερα του παραπάνω video δεν ξέρω κατά πόσον είναι σωστά Στο Tomb Raider η Vega56 βγάζει 53.1fps και εγώ όταν το έτρεξα στην ίδια ανάλυση αν και δεν είναι η native του monitor με highest preset μου έβγαλε 61fps Κι εμένα μου έκανε μία εντύπωση. Νομίζω τα νούμερά της είναι χαμηλά. Μάλλον την έχει σε στοκ κατάσταση.
outlaw star Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Inler είπε Τα νούμερα του παραπάνω video δεν ξέρω κατά πόσον είναι σωστά Στο Tomb Raider η Vega56 βγάζει 53.1fps και εγώ όταν το έτρεξα στην ίδια ανάλυση αν και δεν είναι η native του monitor με highest preset μου έβγαλε 61fps Το λέει στο video ότι τις κάρτες τις συγκρίνει στοκ
Inler Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Stock ok αλλά η 2060 stock βαράει boost μέχρι 1950-2000mhz ενώ η Vega56 μπορεί να παίζει στα 1380-1400mhz. Οπότε για αυτό λέω ότι είναι τα νούμερα κάπως.
chrisde Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Η αλήθεια είναι ότι η vega υπολειτουργεί τελείως με στοκ ρυθμίσεις σε βαθμό που χαντακώνεται. Θέλει οπωσδήποτε memory oc, uv και ανέβασμα power limit για να λειτουργήσει normal. Δεν αναφέρομαι σε core oc, memory timings και φλασάρισμα bios που δίνουν extra boost για όποιον θέλει να ψαχτεί, μιλάω μόνο για τα βασικά που πρέπει να κάνει κάποιος με το καλημέρα αν θέλει να δει τις πραγματικές της δυνατότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα