Πέτρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, The__Blade είπε 😁 Πες την αλήθεια...ούτε 5'' δεν θα ασχοληθείς με gaming... Είδες τα 100ρια στο Ethereum (αν δεν κάνω λάθος) και θα τις βάψεις κιτρινόμαυρες σε build Caterpillar.
The__Blade Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πες την αλήθεια...ούτε 5'' δεν θα ασχοληθείς με gaming... Είδες τα 100ρια στο Ethereum (αν δεν κάνω λάθος) και θα τις βάψεις κιτρινόμαυρες σε build Caterpillar. Κοίτα παίζω λίγο BFV όταν προλαβαίνω η αλήθεια είναι ότι τις υπόλοιπες ώρες θα τρέχουν phoenix miner. Αμαρτία δεν είναι να μην...; 😋 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από The__Blade 2
Arkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, The__Blade είπε Κοίτα παίζω λίγο BFV όταν προλαβαίνω η αλήθεια είναι ότι τις υπόλοιπες ώρες θα τρέχουν phoenix miner. Αμαρτία δεν είναι να μην...; 😋 Ελπίζουμε να ξανά κάνουν κάποιο μπαμ να πουλήσουμε. Γιατί αυτή τη στιγμή μόνο αν έχεις τσάμπα ρεύμα αξίζει το mining. Αλλιώς είσαι μέσα. 1
The__Blade Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Ελπίζουμε να ξανά κάνουν κάποιο μπαμ να πουλήσουμε. Γιατί αυτή τη στιγμή μόνο αν έχεις τσάμπα ρεύμα αξίζει το mining. Αλλιώς είσαι μέσα. Me radeon vii δεν είσαι μέσα είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά. Οπότε επειδή είναι χαμηλα δεν σε χαλάει. Φυσικά αν κάνουν ένα μπαμ τα cryptos οι Radeon Vii θα πιάνουν 2-3 χιλιάρικα για πλάκα στο ebay.
Arkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, The__Blade είπε Me radeon vii δεν είσαι μέσα είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά. Οπότε επειδή είναι χαμηλα δεν σε χαλάει. Φυσικά αν κάνουν ένα μπαμ τα cryptos οι Radeon Vii θα πιάνουν 2-3 χιλιάρικα για πλάκα στο ebay. Ναι με το tdp της vii και με ένα 50% power limit με το 90% του hash είσαι ίσα ίσα. Προφανώς με προοπτική να ανέβει μελλοντικά. Το 2017 έπιασα νόμισμα και έκανε X90 αλλά είχα βάλει λίγα χρήματα και τσίμπησα ένα από τα 500αρικο. Τώρα holdarw αρκετό πράγμα αλλά δεν τα ακουμπάω αν δεν πάει το btc 20k+. Το mining το έχω σταματήσει όμως εδώ και κάνα μήνα.
outlaw star Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, The__Blade είπε 😁 Επειδή φαίνεσαι καλός άνθρωπος, θα μου χαρίσεις τη μία ?
The__Blade Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, outlaw star είπε Επειδή φαίνεσαι καλός άνθρωπος, θα μου χαρίσεις τη μία ? Και τι θα πουλάω εγώ στο ebay στο επόμενο bitcoin rally? 🤩
billeiros Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, The__Blade είπε 😁 Καλορίζικες φίλε. Στοκ voltage πόσο παιζουν?
The__Blade Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Καλορίζικες φίλε. Στοκ voltage πόσο παιζουν? Δεν εχω προλαβει να δω ακομα, ουτε πανω δεν τις εχω κουμπωσει.
outlaw star Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, The__Blade είπε Και τι θα πουλάω εγώ στο ebay στο επόμενο bitcoin rally? 🤩 μια ωραιότατη vega 56 με bios vega 64 που θα σου δώσω
The__Blade Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, outlaw star είπε μια ωραιότατη vega 56 με bios vega 64 που θα σου δώσω Λοιπόν ακολούθησε το πλάνο και δεν θα χάσεις. Αγοράζουμε τώρα μια Radeon VII (ή και 2 ) όταν αρχίσουν το κυνήγι των καρτών τα κινεζάκια πουλάμε και βουρ για Ψώνια: ps4 pro/xbox 55αρα οθόνη καμμιά 15αρια games έναν καναπέ καβάτζα ένα 500αρι-600αρι για αγορά GPU στο μέλλον και τα υπόλοιπα σουβλάκια. Μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά για τα σουβλάκια θα έχει πέσει το profitability οπότε αγοράζουμε καρτούλα και επιστρέφουμε στο pc gaming. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από The__Blade
outlaw star Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, The__Blade είπε Λοιπόν ακολούθησε το πλάνο και δεν θα χάσεις. Αγοράζουμε τώρα μια Radeon VII (ή και 2 ) όταν αρχίσουν το κυνήγι των καρτών τα κινεζάκια πουλάμε και βουρ για Ψώνια: ps4 pro/xbox 55αρα οθόνη καμμιά 15αρια games έναν καναπέ καβάτζα ένα 500αρι-600αρι για αγορά GPU στο μέλλον και τα υπόλοιπα σουβλάκια. Μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά για τα σουβλάκια θα έχει πέσει το profitability οπότε αγοράζουμε καρτούλα και επιστρέφουμε στο pc gaming. Χαχαχαχαχα, ορίστε και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα με business plan!!! Ωραία τα λες, αλλά επειδή τώρα έστησα pc δεν υπάρχει φράγκο ούτε για νέο mousepad 😛 (έχω ένα razor sphex περίπου 8 χρόνια....)
Πέτρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Στις 2/5/2019 στις 10:19 ΜΜ, The__Blade είπε Κοίτα παίζω λίγο BFV όταν προλαβαίνω η αλήθεια είναι ότι τις υπόλοιπες ώρες θα τρέχουν phoenix miner. Αμαρτία δεν είναι να μην...; 😋 Τρέξε βρε άνθρωπα λίγο τα βασικά benches που έχουμε στο "vs" νήμα, να δούμε που φτάνουν και τι scaling έχουν.
The__Blade Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Τρέξε βρε άνθρωπα λίγο τα βασικά benches που έχουμε στο "vs" νήμα, να δούμε που φτάνουν και τι scaling έχουν. Θα την συνδέσω τη μία αύριο και θα τα τρέξω. Πιο νήμα λες ακριβως? οκ τελικά τις σύνδεσα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο ρε γμτ. για δώστε Link για benches που θέλουμε. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από The__Blade 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα