kostas_anes Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Dragonitelvl100 είπε οτι ειπε ο κωστας. Βεβαια το θεμα το εχω και εγω που οταν κλεινω το πισι και το ξανανοιγω τα ρολογια στο wattman ειναι στοκ και η ταση. το power limit και το φαν curve μ τα κραταει . περιεργα πραγματα .. Μου τα εκανε σε κατι beta drivers που ειχα περασει, αλλα με το 19.4.3 δεν εχω τετοιο θεμα. Δοκιμαστε αλλον driver ισως, η αλλιως μεσω afterburner.
Dragonitelvl100 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εχω το 19.4.1 . Θα βαλω το 19.4.3 π ειδα πως βγηκε και θα ποσταρω αν δουλεψε.
kromozone Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι ετσι τωρα με πολυ επιθετικο φαν κιουρβ αλλα κ παλι για αυτα τα σεττινγκς βαραει μεχρι 75 βαθμους ειναι φυσιολογικο? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από kromozone
kromozone Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 μια χαρα εχει 2 ανεμιστηρες ακριβως κατω απο ρτην καρτα που βαζουν αερα
leros2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, kromozone είπε μια χαρα εχει 2 ανεμιστηρες ακριβως κατω απο ρτην καρτα που βαζουν αερα Δοκίμασε με ανοιχτό το πλαινό καπάκι, αν έχεις μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία, πρέπει να βελτιώσεις το airflow
kromozone Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 τελικα αυτο ηταν ειχα βαλει τους ανεμιστηρες κατω απο την καρτα αναποδα και τραβαγανε αερα αντι να βαζουν η καρτα πνιγοταν κτλ κτλ τωρα με τα σεττινγκς που ανεβασα πιο πανω ζητημα να ανεβαζει 60 βαθμους!!! 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, kromozone είπε τελικα αυτο ηταν ειχα βαλει τους ανεμιστηρες κατω απο την καρτα αναποδα και τραβαγανε αερα αντι να βαζουν η καρτα πνιγοταν κτλ κτλ τωρα με τα σεττινγκς που ανεβασα πιο πανω ζητημα να ανεβαζει 60 βαθμους!!! σσσωραιος
kromozone Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε σσσωραιος χαχαχαχα ασ το δουλεμα λεμε χαχαχα εν το μεταξυ ξεμεινα με την rx 570 της κοπελας μου γιατι η νανο μας αφησε χρονους ( βγαζει artifacts κ κοιταζω τη καρτα να παρω δηλαδη να διαλεξω μια high end amd η nvidia η να περιμενω τα navi
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kromozone είπε χαχαχαχα ασ το δουλεμα λεμε χαχαχα εν το μεταξυ ξεμεινα με την rx 570 της κοπελας μου γιατι η νανο μας αφησε χρονους ( βγαζει artifacts κ κοιταζω τη καρτα να παρω δηλαδη να διαλεξω μια high end amd η nvidia η να περιμενω τα navi περιμενε τουλαχιστον μεχρι την παρουσιαση τους και βλεπεις. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από akoinonitos
kromozone Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 το θεμα ειναι οτι το navi 20 δεν βλεπω να το παρουσιαζει φετος
kostas_anes Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, kromozone είπε το θεμα ειναι οτι το navi 20 δεν βλεπω να το παρουσιαζει φετος Τι σε οδηγει σε αυτο το συμπερασμα?
nikos5800 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 παντως με ανησυχησε λιγακι αυτο που ειπε η lisa su οτι ο navi θα κοστιζει λιγοτερο της radeon vii (η οποια εχει τσιμπημενη τιμη)σαν να ηθελε να μας πει ξεχαστε τα 250 ευρω για midrange gpu
kromozone Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, kostas_anes είπε Τι σε οδηγει σε αυτο το συμπερασμα? οτι ολα τα λικς ας πουμε.. λενε μαλλον καλοκαιρι ναβι 10 και του χρονου το 20 κ ειναι κ λογικο γιατι εχουν και την vii στην αγορα φρεσκια η θα πρεπει να βγαλουν μια αρκετα πιο δυνατη απο την εφταρα και να πεσει η τιμη της εφταρας η να χαντακωσουν την εφταρα τελειως 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε παντως με ανησυχησε λιγακι αυτο που ειπε η lisa su οτι ο navi θα κοστιζει λιγοτερο της radeon vii (η οποια εχει τσιμπημενη τιμη)σαν να ηθελε να μας πει ξεχαστε τα 250 ευρω για midrange gpu δεν καταλαβα ακριβως τι σε ανησυχει μιλησε συνολικα για το navi δηλαδη και για το 10 κ για το 20 η μονο για την high end - enthusiast εκδοση? θεωρω οτι με το navi η amd παιζει τα τελευταια της χαρτια για τους gamers στο pc αν δεν κανει φιλικες κινησεις πρως τους χρηστες το παιχνιδι τελειωνει τι εννοω με το φιλικες κινησεις ( στοκ σεττινγκς μην ενεργοβορα κ υψηλα ρολογια) οχι να πρεπει να ψαχτεις με το wattman για να κανεις την καρτα αεροπλανο γιατι γινονται αεροπλανα αλλα δεν ασχολουνται ολοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα