Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Παντως δε καταλαβαινω γιατι καιγεστε τοσο με τις θερμοκρασιες εφοσον δε περναει τους 70 βαθμους. Ενταξει χανει κανα mhz απο το boost ,αλλα περα απο αυτο,οι 70 μια χαρα θερμοκρασια ειναι. Αν τωρα κραταει τους 60 με λιγο θορυβο,οκ,αλλα για να ειναι η φθηνη υλοποιηση,αμφιβαλλω.
kostas_anes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, Dantε είπε Παντως δε καταλαβαινω γιατι καιγεστε τοσο με τις θερμοκρασιες εφοσον δε περναει τους 70 βαθμους. Ενταξει χανει κανα mhz απο το boost ,αλλα περα απο αυτο,οι 70 μια χαρα θερμοκρασια ειναι. Αν τωρα κραταει τους 60 με λιγο θορυβο,οκ,αλλα για να ειναι η φθηνη υλοποιηση,αμφιβαλλω. Δεν χανει τιποτα το boost, στους 80 αρχιζει το throttling. Γενικα στις Polaris παντως καλο ειναι να παιζεις οσο το δυνατον κατω απο τους 80, οποτε να το εχεις στους 65-70 ειναι αρκετα καλο για την υγεια της καρτας. Ειναι επισης πολυ temperature sensitive αν πας για σοβαρο overlcock, με το Instability να ερχεται στος 62-63 βαθμους και πανω.
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δεν χανει τιποτα το boost, στους 80 αρχιζει το throttling. Γενικα στις Polaris παντως καλο ειναι να παιζεις οσο το δυνατον κατω απο τους 80, οποτε να το εχεις στους 65-70 ειναι αρκετα καλο για την υγεια της καρτας. Ειναι επισης πολυ temperature sensitive αν πας για σοβαρο overlcock, με το Instability να ερχεται στος 62-63 βαθμους και πανω. Xανεις boost οσο ανεβαινει η θερμοκρασια και κατω απο τους 80. Πανω απο 80 κανει throttling,ριχνει δηλαδη ρολογια κατω απο τα p state. Οπως και να εχει οποιος παει να παρει τα μεγιστα,θα εχει και την αναλογη ψυξη. 1
kostas_anes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Xανεις boost οσο ανεβαινει η θερμοκρασια και κατω απο τους 80. Πανω απο 80 κανει throttling,ριχνει δηλαδη ρολογια κατω απο τα p state. Οπως και να εχει οποιος παει να παρει τα μεγιστα,θα εχει και την αναλογη ψυξη. Στα τεστ που εχω κανει στην 480 παντως σε στοκ, πριν τους 80 δεν πηγε κατω απο τα 1303MHz (που ειναι το στοκ boost της). 1
Arkin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Γενικα πιο χαμηλες θερμοκρασιες θελουμε για να μην εχουμε ριξιμο ρολογιων και να εχουμε οσο καλυτερα frametimes γινεται. Με σκαμπανεβασματα συχνοτητας εχουμε και παιξιμο των frametimes.
ferongr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καθώς η Sapphire 390 Nitro μου μου έκανε νερα εκτός εγγύησης (ήδη είχε γίνει RMA μία φορά) τσίμπησα μια Vega 64 που ήταν σε προσφορά στο Amazon.es, 453€ με expedited shipping (καθώς αυτή τη στιγμή παίζω με Intel IGP). Η 390 δεν τραβούσε καθόλου από κλόκια (ούτε στη μνήμη, τα errors πήγαιναν στο θεό) οπότε την είχα στα στοκ, ελπίζω με την Vega να μπορώ να παίξω λιγάκι όπως παλιότερα με την 6850. Ελπίζω η Asus να βαστήξει παραπάνω, Sapphire δεν ξαναγοράζω. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από ferongr
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 H asus στη vega ειναι μετρια υλοποιηση. Η sapphire στα 426 ηταν πολυ καλυτερη επιλογη. Οπως και να εχει καλοδουλευτη,σηκωνουν κλοκια. 2
mpokwsths Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Όχι μια αλλά δύο φορές τους τελευταίους 2 μήνες: και
chrisde Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Dantε είπε Παντως δε καταλαβαινω γιατι καιγεστε τοσο με τις θερμοκρασιες εφοσον δε περναει τους 70 βαθμους. Ενταξει χανει κανα mhz απο το boost ,αλλα περα απο αυτο,οι 70 μια χαρα θερμοκρασια ειναι. Αν τωρα κραταει τους 60 με λιγο θορυβο,οκ,αλλα για να ειναι η φθηνη υλοποιηση,αμφιβαλλω. Γιατί βασικά αν έχουν 70 βαθμούς τώρα, το καλοκαίρι με τη ζέστη που κάνει εδώ, τι θα γίνεται;
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, chrisde είπε Γιατί βασικά αν έχουν 70 βαθμούς τώρα, το καλοκαίρι με τη ζέστη που κάνει εδώ, τι θα γίνεται; Αιρκοντισιον
chrisde Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 30 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Αιρκοντισιον Δεν αντιλέγω αλλά καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι air condition εκεί που είναι το pc και όσοι έχουν μπορεί να μη θέλουν να το χρησιμοποιούν κάθε φορά που κάθονται εκεί (όπως εγώ)...
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, chrisde είπε Δεν αντιλέγω αλλά καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι air condition εκεί που είναι το pc και όσοι έχουν μπορεί να μη θέλουν να το χρησιμοποιούν κάθε φορά που κάθονται εκεί (όπως εγώ)... H και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα