Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η NV δίνει το Anthem που βγήκε τέρμα αποτυχία και το BF V δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πολύ καλύτερα τα γκέιμς που δίνει η AMD και χτυπηθείτε όσο θέλετε μερικοί.

Εγώ τώρα V56 θα έπαιρνα ή V64 αν δεν ήταν μεγάλη η διαφορά στην τιμή με τα 3 γκέιμς, και το λέω εγώ που την έλεγα Vegarbage.

το bf v που λες οτι καλυτερο, ειναι ενας απο τους τρεις καλυτερους τιτλους που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη αντικειμενικα παντα, ασχετα αν μας ενδιαφερει ή οχι. γιατι και μενα δε μ' ενδιαφερουν τα ac αλλα δε παυουν να ειναι τιτλοι κορυφη οπως και το wd2 αν και παλιο αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, james rod είπε

το bf v που λες οτι καλυτερο, ειναι ενας απο τους τρεις καλυτερους τιτλους που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη αντικειμενικα παντα, ασχετα αν μας ενδιαφερει ή οχι. γιατι και μενα δε μ' ενδιαφερουν τα ac αλλα δε παυουν να ειναι τιτλοι κορυφη οπως και το wd2 αν και παλιο αυτο.

Και το anthem ειναι πολυ καλο τωρα θα δειξει για το division. Το dmc ενδιαφερει ελαχιστους αλλα ενα 20αρικο δινετε.

1 ώρα πριν, aorus είπε

To διόρθωσα μην χτυπιέσαι έτσι 1080 SLI εννοούσα

Από techpowerup

power_peak.png

Για τα υπόλοιπα ακατάληπτα που έγραψες ρούφα το αυγουλάκι σου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό και με επιχειρήματα να γράψεις....

Απλα θα παραθεσω μια καταναλωση gpu στο 91% load να δουμε πως ειναι το λεγομενο efficiency μιας σωστα ρυθμισμενης καρτας. Με το κοκκινο ειναι η current καταναλωση της gpu στο 91% η καρτα και 1.043voltage. Σιγουρα η 2060 θα παιζει ακομα πιο κατω. Η μειωση της 56αρας πολυ τιμια απο την amd ομως. Νομιζω τα παιχνιδια ηταν promotion μεχρι τελος Φλεβαρη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Spoiler

GRW-2018-04-25-15-25-01-718.png&key=b9cc

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

αμα το κανουν αυτο και στην 64αρα θα ειναι λουκούμι και ενα μπλοκ πανω και ξεμπερδεψα

Αν παιξει στα 350 max με τα παιχνιδια θα ειναι πολυ τιμια κακα τα ψεμματα. Η 2060 στα 350 ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη μιας και δινει και rt/dlss για οσους το χρειαζονται. Σκεψου σεναριο σε 4-5 μηνες να εχουμε 10-20 παιχνιδια με dlss και αλλα 10 με rt τι εχει να γινει. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και το anthem ειναι πολυ καλο τωρα θα δειξει για το division. Το dmc ενδιαφερει ελαχιστους αλλα ενα 20αρικο δινετε.

Dont feed the troll φιλε aorus. Εχουμε δρομο τσαμπα το χρονο σου χαλας να λες τα αυτονοητα. Απλα θα παραθεσω μια καταναλωση gpu στο 91% load να δουμε πως ειναι το λεγομενο efficiency μιας σωστα ρυθμισμενης καρτας. Με το κοκκινο ειναι η current καταναλωση της gpu στο 91% η καρτα και 1.043voltage. Σιγουρα η 2060 θα παιζει ακομα πιο κατω. Η μειωση της 56αρας πολυ τιμια απο την amd ομως. Νομιζω τα παιχνιδια ηταν promotion μεχρι τελος Φλεβαρη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν παιξει στα 350 max με τα παιχνιδια θα ειναι πολυ τιμια κακα τα ψεμματα. Η 2060 στα 350 ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη μιας και δινει και rt/dlss για οσους το χρειαζονται. Σκεψου σεναριο σε 4-5 μηνες να εχουμε 10-20 παιχνιδια με dlss και αλλα 10 με rt τι εχει να γινει. 

Δεν υπάρχει μπλοκ για νερό για την 2060 οπότε αυτομάτως τρώει άκυρο αλλιώς θα ήταν υποψήφια ,άσε που από ότι βλέπω η lc 64 είναι πάνω από την 2060.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Dont feed the troll φιλε aorus. Εχουμε δρομο τσαμπα το χρονο σου χαλας να λες τα αυτονοητα. Απλα θα παραθεσω μια καταναλωση gpu στο 91% load να δουμε πως ειναι το λεγομενο efficiency μιας σωστα ρυθμισμενης καρτας. Με το κοκκινο ειναι η current καταναλωση της gpu στο 91% η καρτα και 1.043voltage. Σιγουρα η 2060 θα παιζει ακομα πιο κατω. Η μειωση της 56αρας πολυ τιμια απο την amd ομως. Νομιζω τα παιχνιδια ηταν promotion μεχρι τελος Φλεβαρη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

https://www.metacritic.com/game/pc/anthem

Παιχνιδαρα το anthem  😂 Τοσο  το battlefield v τοσο και το anthem ειναι μετριοτητες στην καλυτερη . Μονο το resident evil 2 εχει μεγαλυτερη ποιοτητα και απο τα δυο μαζι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Δεν υπάρχει μπλοκ για νερό για την 2060 οπότε αυτομάτως τρώει άκυρο αλλιώς θα ήταν υποψήφια ,άσε που από ότι βλέπω η lc 64 είναι πάνω από την 2060.

Δεν το ηξερα και αφου παιζεις με block δεν την κοιτας καν την 2060. Η 56αρα αν ειναι με samsung μνημες με bios πλησιαζει παρα παρα πολυ κοντα την 64αρα. Η LC νομιζω ειναι σε αλλη τιμη απο τις απλες 64αρες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δεν το ηξερα και αφου παιζεις με block δεν την κοιτας καν την 2060. Η 56αρα αν ειναι με samsung μνημες με bios πλησιαζει παρα παρα πολυ κοντα την 64αρα. Η LC νομιζω ειναι σε αλλη τιμη απο τις απλες 64αρες.

Πλησιαζει αλλα οχι και πολυ κοντα την 64αρα.Τρεξαμε τεστ στα ακριβως ιδια settings και εχει ενα 6-7% διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι βρε αλλα μια 64αρα με waterblock θα ειναι κοντα - ιση με την Lc (φανταζομαι)

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

https://www.metacritic.com/game/pc/anthem

Παιχνιδαρα το anthem  😂 Τοσο  το battlefield v τοσο και το anthem ειναι μετριοτητες στην καλυτερη . Μονο το resident evil 2 εχει μεγαλυτερη ποιοτητα και απο τα δυο μαζι.

Απο αυτα που γραφουν τα παιδια στα εδω θεματα κρινω το RE2 ειναι σε αλλο επιπεδο συμφωνω. 20 ευρω το δωσαμε το RE2 απο μια 570 που πηραμε στα 140 ευρω. Παντως δεν ειμαι σιγουρος οτι τα καταστηματα που δινουν 350 την 2060 δινουν και τα παιχνιδια μαζι. 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Ναι βρε αλλα μια 64αρα με waterblobk θα ειναι κοντα ισα με την Lc (φανταζομαι)

Go for it δωσε την 970 σου 120-130 και τσιμπα μια 64αρα πανω στο block σου τα 1700 θα τα εχει σιγουρα. Απλα περιμενε να ξεκαθαρισει το τοπιο με rt/dlss και τις επερχομενες navi ειμαστε σε μια μεταβατικη περιοδο με νεες καρτες και τεχνολογιες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ναι βρε αλλα μια 64αρα με waterblock θα ειναι κοντα - ιση με την Lc (φανταζομαι)

και παραπάνω

μη με τσιγκλάς και γυρίσω και το μικρό σε υδρόψυκτο

Δημοσ.

Θέλω ν' αγιάσω. Ειλικρινά, το θέλω. Αλλά δεν μ' αφήνετε.

Παίδες, δεν έχουν όλοι 800άρια για rtx. Ακόμη κι εμείς που τα σκάσαμε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δώσαμε για την τρέλα μας.

Μια χαρά δουλειά θα κάναμε και με μια 56/64 (με υποχωρήσεις βεβαίως), ειδικά τώρα που οι τιμές τους είναι τιμιότατες (το πατατοbf v και το anthem είναι για τα πανηγύρια).

Μια και λέγαμε για αγιότητες:

21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απλα θα παραθεσω μια καταναλωση gpu στο 91% load να δουμε πως ειναι το λεγομενο efficiency μιας σωστα ρυθμισμενης καρτας. Με το κοκκινο ειναι η current καταναλωση της gpu στο 91% η καρτα και 1.043voltage.

Απόκρυψη περιεχομένων

Εδώ βλέπετε την υπερκαρτάρα του άρκιν. Αγνοήστε το γεγονός ότι παίζει με fps cap, συνεπώς τα περί efficiency πάνε περίπατο. Αγνοήστε το γεγονός ότι παίζει στα 1080p ultrawide.

Μην αγνοήσετε το γεγονός ότι μιλάμε για υπερκαρτάρα (και σωστά ρυθμισμένη, έτσι;). Γράφει άρκιν στην ούγια....

Να πω ότι στην ίδια ακριβώς οθόνη, η msi 2080 x trio έπιανε 48 βαθμούς. Κάτι συνέβη όμως και από τότε που πήρα την alienware (και άφησα τα fps ελεύθερα), βλέπω 58-59 βαθμούς (με uv κιόλας). Δεν την έχω ρυθμισμένη σωστά, αυτό φταίει...

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Παίδες, δεν έχουν όλοι 800άρια για rtx. Ακόμη κι εμείς που τα σκάσαμε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δώσαμε για την τρέλα μας.

Μια χαρά δουλειά θα κάναμε και με μια 56/64 (με υποχωρήσεις βεβαίως), ειδικά τώρα που οι τιμές τους είναι τιμιότατες (το πατατοbf v και το anthem είναι για τα πανηγύρια).

Μια και λέγαμε για αγιότητες:

Εδώ βλέπετε την υπερκαρτάρα του άρκιν. Αγνοήστε το γεγονός ότι παίζει με fps cap, συνεπώς τα περί efficiency πάνε περίπατο. Αγνοήστε το γεγονός ότι παίζει στα 1080p ultrawide.

Μην αγνοήσετε το γεγονός ότι μιλάμε για υπερκαρτάρα (και σωστά ρυθμισμένη, έτσι;). Γράφει άρκιν στην ούγια....

Να πω ότι στην ίδια ακριβώς οθόνη, η msi 2080 x trio έπιανε 48 βαθμούς. Κάτι συνέβη όμως και από τότε που πήρα την alienware (και άφησα τα fps ελεύθερα), βλέπω 58-59 βαθμούς (με uv κιόλας). Δεν την έχω ρυθμισμένη σωστά, αυτό φταίει...

ο τυπος εχει φτασει σε επιπεδο πυρηνικης φυσικης. παιζει μονος του μπαλιτσα. μην ασχολεισαι.. 

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Αν της περασεις (reference μονο) το bios της liquid τοτε γίνεται πανομοιοτυπη σε συνδυασμο με το block

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Ποιος λέει ότι δεν κάνουν οι πιο φτηνές κάρτες ; Ο Arkin που θέλει ντε και καλά ultra settings ; Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ high και ultra τις περισσότερες φορές, ''απλά πέφτει το frame-rate''. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα το RE 2 remake. Προφανώς μιλάω για την ώρα που παίζεις, άμα βάλεις στατικές εικόνες δίπλα δίπλα προφανώς θα δεις κάποιες μικροδιαφορές κλάιν μάιν.

Το γεγονός είναι ότι τα 3 παιχνίδια που δίνει η AMD είναι πολύ καλύτερα από τις παπάτζες που δίνει η NV, το Anthem και το BF V. Η V56 με την πτώση(Εφόσον την βρίσκεις) εννοείται θα είναι προτιμότερη από την 1660Ti, προσωπικά αν κοιτούσα σ' αυτό το range ή θα πήγαινα σε V56 με τα τρία παιχνίδια ή αν ήθελα να έχω RTX θα κοίταγα για 2060.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιος λέει ότι δεν κάνουν οι πιο φτηνές κάρτες ; Ο Arkin που θέλει ντε και καλά ultra settings ; Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ high και ultra τις περισσότερες φορές, ''απλά πέφτει το frame-rate''. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα το RE 2 remake. Προφανώς μιλάω για την ώρα που παίζεις, άμα βάλεις στατικές εικόνες δίπλα δίπλα προφανώς θα δεις κάποιες μικροδιαφορές κλάιν μάιν.

Το γεγονός είναι ότι τα 3 παιχνίδια που δίνει η AMD είναι πολύ καλύτερα από τις παπάτζες που δίνει η NV, το Anthem και το BF V. Η V56 με την πτώση(Εφόσον την βρίσκεις) εννοείται θα είναι προτιμότερη από την 1660Ti, προσωπικά αν κοιτούσα σ' αυτό το range ή θα πήγαινα σε V56 με τα τρία παιχνίδια ή αν ήθελα να έχω RTX θα κοίταγα για 2060.

Βασικα μια χαρα ειναι η 2060 350 ευρω δηλαδη για rt/dlss οι μεγαλυτερες ειναι για 4K κυριως. Παντως για το ultra σε καποια ριχνω ρυθμισεις αναλογως τις διαφορες που θα δω κυριως shadows που δεν μου προσφερει κατι οπτικα πολλες φορες και ριχνει 10-15% performance. Να δεις που θα γεμισει ο τοπος με rt/dlss μεσα στο 2019 και θα τραβανε τα μαλλια(οσοι εχουν) που πηραν τωρα καρτα χωρις rt/dlss.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να δεις που θα γεμισει ο τοπος με rt/dlss μεσα στο 2019 και θα τραβανε τα μαλλια(οσοι εχουν) που πηραν τωρα καρτα χωρις rt/dlss.

Φυσικά θα τρέξουμε να αλλάξουμε μη τελειώσουν οι Master race.... Καλή ώρα όπως πνίγηκε τότε η αγορά απο παιχνίδια με PhysX τεχνολογία....  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...