Dantε Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Oι εκδοσεις μινι. Για καμια αξιολογη πας εστω και λιγακι παραπανω. Οπως και να χει με τα παιχνιδια ,βγαινει μια η αλλη. Παντως αν δωσουν και στην 64αρα price drop,θα βγαλει οff και την 2060 ευκολα. Κατω απο 400 και με τα παιχνιδια δωρο,δε χτυπιεται.
nikos5800 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Dantε είπε Oι εκδοσεις μινι. Για καμια αξιολογη πας εστω και λιγακι παραπανω. Οπως και να χει με τα παιχνιδια ,βγαινει μια η αλλη. Παντως αν δωσουν και στην 64αρα price drop,θα βγαλει οff και την 2060 ευκολα. Κατω απο 400 και με τα παιχνιδια δωρο,δε χτυπιεται. 350 κοστίζουν της zotac και Palit με δυο fans Τα mini ξεκινάνε από τα 335ευρω Τα παιχνίδια δεν με πολύ ενδιαφέρουν σε άλλους μπορεί να αρέσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια η μπορεί και όχι, δεν μπορείς να βγάλεις στα 400 ευρώ off την 2060 , Sorry αλλά πως να το βγάλει off ? Με το ανύπαρκτο efficiency? Χωρίς ray tracing και dlss? κακά τα ψέματα ο κάτοχος μιας 2060 αυτήν την στιγμή απολαμβάνει το metro exodus έτσι όπως πρέπει 3
aorus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Nαι σίγουρα τα games αποτελούν κίνητρο για να φορτωθείς την EOL vega με τον αντικαταστάτη της να έχει ήδη βγει και αν έχουμε και το mid range navi με επιδόσεις παρόμοιες φέτος τι να πώ μοιάζει ελκυστική επιλογή η vega για όποιον φιλάνθρωπο θελήσει να κάνει δωρεά στο ευαγές ίδρυμα της amd......🤣
Dantε Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Sorry αλλά πως να το βγάλει off ? Με το ανύπαρκτο efficiency? Χωρίς ray tracing και dlss? κακά τα ψέματα ο κάτοχος μιας 2060 αυτήν την στιγμή απολαμβάνει το metro exodus έτσι όπως πρέπει Nαι οταν μας συμφερει πεταμε και ενα efficiency στη μεση.Με uv μια χαρα παντως εχει και η 64αρα. Ray tracing στην 2060?αν το βαλεις τερμα,αναθεμα αν περναει τα 50 fps στα δυο(2) παιχνιδια που το υποστηριζουν κιολας. DLSS?Το θολουραSS εννοεις? 1 λεπτό πριν, aorus είπε Nαι σίγουρα τα games αποτελούν κίνητρο για να φορτωθείς την EOL vega με τον αντικαταστάτη της να έχει ήδη βγει και αν έχουμε και το mid range navi με επιδόσεις παρόμοιες φέτος τι να πώ μοιάζει ελκυστική επιλογή η vega για όποιον φιλάνθρωπο θελήσει να κάνει δωρεά στο ευαγές ίδρυμα της amd......🤣 Αντικαταστατης της 64αρα δεν εχει βγει,απλουστατα γιατι ειναι στη διπλασια τιμη.Και ναι τα games φυσικα και αποτελουν κινητρο. Εμενα παντως μου εχει βγει 350Ε η vega και εχω μαζι και division2/dmc 5.Δεν ειδες,χαμενος πολυ εχω βγει. Οπως και να χει,επειδη θα καταφερετε να με βαλετε στο αρκιν-τρυπακι να κανουμε ρδελο αλλο ενα θεμα,δε σχολιαζω περαιτερω για nvidiaubermasterrace εδω μεσα. 3
nikos5800 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Nαι οταν μας συμφερει πεταμε και ενα efficiency στη μεση.Με uv μια χαρα παντως εχει και η 64αρα. Ray tracing στην 2060?αν το βαλεις τερμα,αναθεμα αν περναει τα 50 fps στα δυο(2) παιχνιδια που το υποστηριζουν κιολας. DLSS?Το θολουραSS εννοεις? Αντικαταστατης της 64αρα δεν εχει βγει,απλουστατα γιατι ειναι στη διπλασια τιμη.Και ναι τα games φυσικα και αποτελουν κινητρο. Εμενα παντως μου εχει βγει 350Ε η vega και εχω μαζι και division2/dmc 5.Δεν ειδες,χαμενος πολυ εχω βγει. Αδιάβαστο σε βρίσκω φίλε το τελευταίο update για το metro exodus βελτίωσε κατακόρυφα το dlss Uv μπορείς να κανείς και στον Turing 290w out of the box η Vega 64 vs 160w out of the box η 2060 αυτό λέγεται efficiency Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από nikos5800 2
aorus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Αυτός είναι και ο λόγος που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να γράφω ξανά μανά ότι η τιμή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ποτέ ΔΕΝπρόκειται να αποτελέσει τον παράγοντα για την διαφοροποίηση των κατηγοριών των καρτών γραφικών Η αλήθεια είναι μία ότι ο αντικαταστάτης της vega 64 έχει βγει και ονομάζεται radeon 7, ούτε ξέρω πόσο πήρες την όποια κάρτα έχεις και ούτε και με νοιάζει επίσης, οτιδήποτε άλλο είναι παραμύθια για μωρά παιδιά..... 3
james rod Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 ....και τα παιχνιδα που δινει η amd ειναι παιχνιδαρες. ουσιαστικα δεν υπαρχει κανενα κινητρο για αγορα βεγκου. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ναι μια χαρά είναι τα γκέιμς, το RE 2 remake γάμησε, το DMC 5 επιτέλους γύρισε στα roots και το Division 2 θα πάρει τα σώβρακα του Anthem. 1
nikos5800 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Από τα τρία μόνο το dmc 5 με ενδιαφέρει
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η NV δίνει το Anthem που βγήκε τέρμα αποτυχία και το BF V δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πολύ καλύτερα τα γκέιμς που δίνει η AMD και χτυπηθείτε όσο θέλετε μερικοί. Εγώ τώρα V56 θα έπαιρνα ή V64 αν δεν ήταν μεγάλη η διαφορά στην τιμή με τα 3 γκέιμς, και το λέω εγώ που την έλεγα Vegarbage. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 4
aorus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) "Nαι οταν μας συμφερει πεταμε και ενα efficiency στη μεση.Με uv μια χαρα παντως εχει και η 64αρα." 😂🤣 Μιλάμε για το previous gen flagship που έχει παρόμοιες επιδόσεις με το mid range 2060 με κατανάλωση όσο δυό 1080 σε SLI και ναι μωρε τι κρίμα που αναφέρουμε και το efficiency..........LOL Εν τω μεταξύ να προτείνεις σε κάποιον να αγοράσει μια κάρτα (παραβλέποντας κατανάλωση, αντικατάσταση κλπ) και να του λες κάνε undervolt είναι όχι απλά για γέλια αλλά για τα πανηγύρια τουλάχιστον, το vega ψόφησε το μουλάρι, μια από τις χειρότερες κάρτες που έχει βγάλει ποτέ η amd όπου μαζί με το 2900XT κοντράρονται για το ποιά είναι η χειρότερη gpu στην ιστορία της εταιρίας, και οι δύο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό underperformer με τρισάθλιο efficiency Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από aorus
Dantε Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, aorus είπε "Nαι οταν μας συμφερει πεταμε και ενα efficiency στη μεση.Με uv μια χαρα παντως εχει και η 64αρα." 😂🤣 Μιλάμε για το previous gen flagship που έχει παρόμοιες επιδόσεις με το mid range 2060 με κατανάλωση όσο δυό 1080Τi σε SLI και ναι μωρε τι κρίμα που αναφέρουμε και το efficiency..........LOL Εν τω μεταξύ να προτείνεις σε κάποιον να αγοράσει μια κάρτα (παραβλέποντας κατανάλωση, αντικατάσταση κλπ) και να του λες κάνε undervolt είναι όχι απλά για γέλια αλλά για τα πανηγύρια τουλάχιστον, το vega ψόφησε το μουλάρι, μια από τις χειρότερες κάρτες που έχει βγάλει ποτέ η amd όπου μαζί με το 2900XT κοντράρονται για το ποιά είναι η χειρότερη gpu στην ιστορία της εταιρίας, και οι δύο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό underperformer με τρισάθλιο efficiency Μονο με δυο 1080Τι? Βαλε ντε και καμια 100αρα λαμπα μεσα. Εχεις φτασει αλλο επιπεδο προσφυσης και εσυ και αρχιζεις σοβαρα να αρκινιζεις επικινδυνα μαμοντας οποιο θεμα μπαινεις. 1
aorus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 To διόρθωσα μην χτυπιέσαι έτσι 1080 SLI εννοούσα Από techpowerup Για τα υπόλοιπα ακατάληπτα που έγραψες ρούφα το αυγουλάκι σου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό και με επιχειρήματα να γράψεις.... 1
Dantε Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, aorus είπε To διόρθωσα μην χτυπιέσαι έτσι 1080 SLI εννοούσα Από techpowerup Για τα υπόλοιπα ακατάληπτα που έγραψες ρούφα το αυγουλάκι σου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό και με επιχειρήματα να γράψεις.... Οτι μου βαζεις διαγραμμα τωρα να μου πεις για τη καρτα που εχω? Δε σε παιρνω καν σοβαρα αρκετα για να πιασω μια μια τις ασυναρτησεις και τις βλακειες σου να τις απαντησω και να πας βολτα στο nvidiaθεμα σου να σπαμαρεις. Αλλα μονο για το θεμα της καταναλωσης θα σου πω οτι απο στοκ δε περναει τα 250 γιατι απλουστατα εχει Limit και με uv/oc παιζει στα 260 με μια χαρα επιδοσεις και θερμοκρασιες.Οποτε για καρτουλα που δεν εχεις μη βαζεις random πινακακια που απλα βαλανε τερμα το power limit και ειδανε μια καταναλωση. Το ιδιο μπορω να κανω με μια οποιοδηποτε nvidia και να σου βγαλω οτι τραβαει μια 300αρα και αυτη. Στη τελικη κιολας,δε με ενδιαφερει και η καταναλωση μιας και ειναι μια χαρα απο θερμοκρασιες/θορυβο(η 1070 που ειχα ηταν χειροτερη και στα δυο) και η διαφορα στη τσεπη,απο αποψη ρευματος, ειναι αμελητεα. Θες να σου στειλω μια6αδα αυγουλακια τωρα? ΥΓ.Αναρωτιεμαι παντως ποιανου τρολοaccount εισαι εσυ ΥΓ2.Ετσι ας βαλω και εγω το πινακακι μου χωρις νοημα που βρηκα στο ιντερνετς Ωπ τα καταπινει τα watt και η 1080,να μια 300αρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα