Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/02/2019 at 22:16, rofl said:

32 στους 80 ποντους ειναι οντως καλυτερα απο 27αρα? γιατι και γω οπου να ναι θελω οθονη (οταν λεω 80 εννοω 80, δεν παει παραπανω λογω χωρου)

Καθόλου, σε τόση απόσταση κάθομαι και εγώ, είναι φοβερή εμπειρία. Once you go 32", you never go back! 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Η συγκεκριμένη είναι 16:9. Απίστευτη οθόνη πάντως.

Το ξερω. Σε συνέχεια σχετικών θετικων σχολιων για τις uw το ανεφερα..

Δημοσ.

Παίδες, είτε θα ξεκινήσει νέο νήμα είτε θα πρέπει να γράφουμε για τα των οθονών στο οικείο θέμα. Είμαστε way off topic.

• Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Παίδες, είτε θα ξεκινήσει νέο νήμα είτε θα πρέπει να γράφουμε για τα των οθονών στο οικείο θέμα. Είμαστε way off topic.

Τα freesync και hdr ειναι στενα συνδεδεμενα με το gpu κομματι. δε βγηκαμε ot.... 

Δημοσ.

https://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_new_dawn_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html

η rx590 σε ενα ακομα παιχνιδι που ειναι στα ιδια με την gtx 980ti 

η ρχ570 στα ιδια με την gtx 1060

απο την αλλη η vega 64 τα παει πολυ καλα 

https://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_new_dawn_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html

και εδω η ρχ590 τα παει πολυ καλα ειναι σχεδον στα ιδια με την 980τι

ενω ρχ570=gtx1060

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι κανενας εδω περα με 590 να την βαλει να τρεξει ενα Unigine Heaven μαξαρισμενο 1080p? Γιατι απο οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει τιποτα στο νετι.
Στα 1550/2300 :

Spoiler

Îεν ÏÏάÏÏει διαθέÏιμη ÏεÏιγÏαÏή για Ïη ÏÏÏογÏαÏία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τεζαρισμένη 980Ti απέχει 10% από 1080 OC'ed. Ρώτα τον babists που είχε.

Εχω ρωτησει τον @jimpsar που την ειχε και με πληροφορησε οτι φτανει 1070.σε τι κομματι επεσε ο babis τωρα δεν ξερω. Επιπλεον εσυ πριν ειπες επιπεδα. τωρα λες 10% κατω. Να μιλαμε σωστα

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.

10% κάτω από 1080 OC'ed, αλλιώς είναι στα ίδια. Μιλάω για 980Ti που χτυπάει 1600Mhz πυρήνα και σκορπάει τον θάνατο. Η τελευταία GPU με τέτοιο O/C potential, δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη τέτοια κάρτα προφανώς γιατί κάνει ζημιά στην επόμενη γενιά.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Ειναι κανενας εδω περα με 590 να την βαλει να τρεξει ενα Unigine Heaven μαξαρισμενο 1080p? Γιατι απο οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει τιποτα στο νετι.
Στα 1550/2300 :

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Îεν ÏÏάÏÏει διαθέÏιμη ÏεÏιγÏαÏή για Ïη ÏÏÏογÏαÏία.

Στο Valley που θυμάμαι stock έβγαζε 61-62fps και 2600 περίπου σκορ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, billeiros είπε

Η 980ti ηταν και ειναι καρταρα. αλλα 1080oced μου ακουγεται υπερβολικο. Ηξερα για στοκ 1070  αντε 1070 ti οτι φτανει... 

ένα 7-10% ήμουν πίσω από τερματισμένη oc gtx 1080 (αναλόγως και τι κλόκια θα σήκωνε και αυτή).......Πυρήνας στα 1600mhz stock bios την οποία σήκωνα και 1620mhz για bench......καρτάρα απλά η 980ti g1........Δεν πρόκειται να ξαναδούμε τέτοιες κάρτες.......1380mhz max real boost stock τα ρολόγια της gigabyte που την έβγαζε και έφτανε 1620mhz το κομμάτι που είχα (+240mhz :shock: σε core και μιλάμε για διαφορά σε custom υλοποίησης ρόλογια, όχι από reference)........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...