Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

ομορφιες!! ωραιος!! με την 32αρα ανοιξε ο χωρος αλλα εφυγε το tower. πως κι ετσι? 

Το tower μετακόμισε διπλα σε τραπεζακι γιατι δεν ειχε αλλο χώρο το γραφείο.

Τοσα πράγματα εχω παρει ενα γραφείο δεν εχω αγορασει ο γύφτος 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

32 στους 80 ποντους ειναι οντως καλυτερα απο 27αρα? γιατι και γω οπου να ναι θελω οθονη (οταν λεω 80 εννοω 80, δεν παει παραπανω λογω χωρου)

27αρα καλύτερα στους 80 πόντους απόσταση. Από 90 και πάνω 32αρα 34αρα. 

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Το tower μετακόμισε διπλα σε τραπεζακι γιατι δεν ειχε αλλο χώρο το γραφείο.

Τοσα πράγματα εχω παρει ενα γραφείο δεν εχω αγορασει ο γύφτος 😂

Έχω προεδρικό γραφείο αλλά θέλει μέρος και έχω ένα μισό από εκείνο. Κάποτε εποχές με crt το είχα άνετα ξαπλωνα πάνω. Τώρα πιο minimal μικρή απόσταση παίζω στα 60 εκατοστά δίπλα πύργος τον αισθάνομαι πιο ζεστό το χώρο όμως. 

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι.. το μεγεθος μετραει.. το game πρεπει να μας ρουφαει. θεωρω ιδανικο το 32.οι 27 ειναι λιγες....κάθεσαι και πιο πίσω αμα λαχει να δεις μια ταινιουλα

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι να υπάρχει το μέρος. Πίσω μου έχω καλοριφέρ έχω δηλαδή ένα περιθώριο 20 πόντων για πιο πίσω αλλά το πληκτρολόγιο είναι στα 40 εκατοστά. Όταν δεν υπάρχει μέρος γίνονται συμβιβασμοι. Δοκίμασα και 55αρα στα 2.5 μέτρα αλλά απαγορευτικό για πολύωρο gaming. Για ταινίες σπέρνει όμως η 55αρα. 

• Like 1
Δημοσ.

λογω διαμορφωσης σπιτιου ειχα συνδεδεμενο το πισι για πολυ καιρο με τιβι και ειχα παρατημενο ενα μονιτορ. απο την 34 και επειτα δε θελω να ξαναδω τιβι για καθημερινο gaming... χαλια hz, ρυθμος αποκρισης, input lag, ppi κλπ.  την εχω συνδεδεμενη βεβαια μονιμα σαν home center κ home cinema με hdmi 20μετρων μεσα απο τους τοιχους και τη γυψοσανιδα.(ναι το κανα κι αυτο) Για φιφα με παρεα καναπεδατος ειναι ο, τι πρεπει. επισης τα σπαει γα 3d gaming.τα tomb raider σε active 3d tv ειναι απλα οργασμος.... 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει το παραπάνω και τα active 3d γυαλια όντως δεν παίζονται. Active 3d τηλεόραση έχω έπαιξα crysis 3 rise of the tomb raider πολύ όμορφη εμπειρία απλα όχι για πολλη ώρα τα παίζει ο εγκέφαλος. Κρίμα που έχουν σταματήσει την παραγωγή 3d τηλεοράσεων ενώ βγαίνουν 3d παιχνίδια ταινίες ντοκιμαντέρ. Θα βάλω και το shadow κάποια στιγμή η ζούγκλα πρέπει να δείχνει εξαιρετικη σε 3d. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ, πάλι, κάθομαι στα 70 εκατοστά από την Alienware και δεν μπορώ να φανταστώ το γραφείο μου χωρίς την uw οθόνη μου. Δεν υπάρχει επιστροφή, αν σου αρέσει το 21:9.

Υ.Γ. On topic όλοι μας.

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ισχύει το παραπάνω και τα active 3d γυαλια όντως δεν παίζονται. Active 3d τηλεόραση έχω έπαιξα crysis 3 rise of the tomb raider πολύ όμορφη εμπειρία απλα όχι για πολλη ώρα τα παίζει ο εγκέφαλος. Κρίμα που έχουν σταματήσει την παραγωγή 3d τηλεοράσεων ενώ βγαίνουν 3d παιχνίδια ταινίες ντοκιμαντέρ. Θα βάλω και το shadow κάποια στιγμή η ζούγκλα πρέπει να δείχνει εξαιρετικη σε 3d. 

το crysis με ζαλισε λιγο και δεν ειχε καλο 3d.Τα tomb raider ομως τα σπανε. εχουν κανει φοβερη δουλεια στο κομματι αυτο. απιστευτο βαθος και εφε. το προηγουμενο το τερματισα εξ ολοκληρου σε 3d.φοβερη εμπειρία. το ιδιο θα κανω και σ αυτο. γενικα οι δημιουργοι του  tomb εχουν κανει αριστη δουλεια για πισι στην τριλογία . γραφικα που ξεχωριζουν σε σχεση με κονσόλες , τα crossfire/sli δουλευουν αψογα με σχεδον διπλασιασμο επιδοσεων, φοβερο 3d..πιστευω πως και το dxr θα ναι κατι το πρωτόγνωρο. ισως γι αυτο το αργησαν και τοσο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Πάλι για οθόνες λέτε ? 

τς τς τς

αδιόρθωτα ρεμάλια είσαστε ρε :P :P 

Και τι να πουμε για την vega vii ? 😂

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 1440p πλεον.. με hdr on (απιστευτο παρεμπιπτοντως,ολα ειναι πιο ζωντανα) δεν ξερω αν εχει hit σε perfomance

IMG_20190215_230535.jpg

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορω να επιβεβαιωσω πως σε vega 64  και στην οθονη της υπογραφης μου το hdr δουλευει αψογα οπου κ αν το δοκίμασα. ακομη και στο youtube (μεσω crome) στα odyssey, destiny 2 και shadow of tomb raider παιζει απιστευτα.... δεν το περίμενα ομολογω... αυριο θα δοκιμασω και αλλα. επισης το freesync 2 τα κανει ολα ενα κλικ πιο γρηγορα απ οτι πριν. 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...