Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τσιμπηστε ενα timespy και απο μενα να συγκρινετε νουμερα. Peak επιασε 208watt με 1.081voltage και τερμα power limit παραπανω δεν την εχω δει ποτε. Εχω κανα χρονο να τρεξω θα δοκιμασω με νεους drivers και +500 memory να δω αν πιασουμε τα 8000 graphic score. 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, IoaZ είπε To power από το wattman το έβαλα στο 30% όπως είχες γράψει να κάνουμε . Το fire me 1677 και ram 1100 +50% Το Power κλπ πήγαινε στον @Dantε, για να δούμε αν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν ζητά λιγότερο η κάρτα και δεν τον κόβει. Τα δικά σου, μου αρέσουν όλο και περισσότερο...ειδικά εκείνο το 1100 στη μνήμη. 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Τσιμπηστε ενα timespy και απο μενα να συγκρινετε νουμερα. Peak επιασε 208watt με 1.081voltage και τερμα power limit παραπανω δεν την εχω δει ποτε. Εχω κανα χρονο να τρεξω θα δοκιμασω με νεους drivers και +500 memory να δω αν πιασουμε τα 8000 graphic score. Εξαιρετικό νούμερο...και μια ακόμα ένδειξη ότι παπάγια Async/DX12 είναι το συγκεκριμένο (όπως έχει γραφτεί κάποιες φορές). Να ήταν RTX σειρά, να το καταλάβω...φτιάχτηκαν γύρω και από αυτά. Τα GP όμως, χάνουν κατά κράτος συνήθως σε αυτά από τις AMD (βλέπεις τι γίνεται με Polaris, ακόμα κα με τις "αρχαίες" 290/390 series). 1 1
Dantε Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα με 1000mV οι μνημες με το ζορι παιζουν 1000mhz.Αν οντως ειναι σταθερες εκει,ειναι πολυ καλα.Γιατι τα bench κτλ και μενα τα παιρνανε αλλα το Pubg τα πιανει ολα 1
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το Power κλπ πήγαινε στον @Dantε, για να δούμε αν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν ζητά λιγότερο η κάρτα και δεν τον κόβει. Τα δικά σου, μου αρέσουν όλο και περισσότερο...ειδικά εκείνο το 1100 στη μνήμη. Εξαιρετικό νούμερο...και μια ακόμα ένδειξη ότι παπάγια Async/DX12 είναι το συγκεκριμένο (όπως έχει γραφτεί κάποιες φορές). Να ήταν RTX σειρά, να το καταλάβω...φτιάχτηκαν γύρω και από αυτά. Τα GP όμως, χάνουν κατά κράτος συνήθως σε αυτά από τις AMD (βλέπεις τι γίνεται με Polaris, ακόμα κα με τις "αρχαίες" 290/390 series). Κατεβαζω ξανα το 3D mark να δωσω πιο πανω vram να δω αν τσιμπησει κατι ακομα. Δεν καταλαβα αυτο για το async που εγραψες. Λογικα θες να πεις οτι το timespy δεν δουλευει async/dx12 μιας και σε τετοια benchmarks τα πανε καλυτερα οι amd λογω compute units. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Κατεβαζω ξανα το 3D mark να δωσω πιο πανω vram να δω αν τσιμπησει κατι ακομα. Δεν καταλαβα αυτο για το async που εγραψες. Λογικα θες να πεις οτι το timespy δεν δουλευει async/dx12 μιας και σε τετοια benchmarks τα πανε καλυτερα οι amd λογω compute units. Περίπου αυτό. Επίσημα, δουλεύει. Στην πραγματικότητα, μάλλον μας δουλεύει...δεν είναι τυχαίο στην τελική που όλοι οι διαφημιζόμενοι εκεί μέσα είναι αποκλειστικοί nVidia partners. 1
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Περίπου αυτό. Επίσημα, δουλεύει. Στην πραγματικότητα, μάλλον μας δουλεύει...δεν είναι τυχαίο στην τελική που όλοι οι διαφημιζόμενοι εκεί μέσα είναι αποκλειστικοί nVidia partners. Εφοσον τα νουμερα που βλεπεις αναιρουν το παραπανω τοτε δεν θα δουλευει ασχετα με το τι λενε. Εκτος αν παιζει κατι αλλο στη μεση. Στο firestrike νομιζω τα πανε καλυτερα οι amd.
IoaZ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε 13 λεπτά πριν, Dantε είπε Εμενα με 1000mV οι μνημες με το ζορι παιζουν 1000mhz.Αν οντως ειναι σταθερες εκει,ειναι πολυ καλα.Γιατι τα bench κτλ και μενα τα παιρνανε αλλα το Pubg τα πιανει ολα Άμα ανεβάζω τα mV σε 1100 τότε μου ρίχνει τα ρολόγια από το core . Σε mining είχα την ram στα 1100 με 870 . Σε games αυτά τα 870 mV δεν μπορούνε να κρατήσουν το ram clock και το ρίχνουν σε 800mHz
Dantε Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ναι αν ανεβασεις τα mV σε 1100 σου ριχνει ρολογια γιατι το hbm mV ειναι και το minimum τοu P6 αρα ουσιαστικα βαζεις 1100mV στο Ρ6. 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Arkin είπε Εφοσον τα νουμερα που βλεπεις αναιρουν το παραπανω τοτε δεν θα δουλευει ασχετα με το τι λενε. Εκτος αν παιζει κατι αλλο στη μεση. Στο firestrike νομιζω τα πανε καλυτερα οι amd. Κοίτα, κατηγορηματικός δεν μπορώ να είμαι...θα ήταν αστείο κιόλας. Το πάω μόνο με βάση τη "λογική". Μόλις έτρεξα ένα FS με μνήμη στα 970, τα υπόλοιπα τα ίδια που αναφέρω παραπάνω. Το έβγαλε, αλλά είχα από ένα frame με arifacts στο κάθε test. Με αυτά τα 10MHz@HBM, πήρα 700 πόντους κοντά στο FS! To κοίταξα λίγο στη db τους, και πρέπει να έχω το 2ο καλύτερο score για single V56 https://www.3dmark.com/compare/fs/18210610/fs/18150110/fs/18152250/fs/18146459 Εκεί, φαίνεται και η κουλαμάρα με το combined...δεν ξέρω πως και γιατί. Μια άσχετη/σχετική ερώτηση: Το 3dMark, το έχω μέσω steam. Κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορώ να τραβήξω το κλειδί, και να το βάλω σε κανονική-standalone εγκατάσταση. Πώς το κάνω. Θα ήθελα να τρέχω χωρίς την τσατσαριά από πίσω. edit: Και ένα TS...+145 πόντοι στο GPU score...ζητάει απίστευτα mem b/w το 56ρι (λογικά και το 64ρι), πολύ περισσότερο από ότι πυρήνα...τους ειδικούς όλους μ.χ...ήταν και σίγουροι ότι δεν χρειάζεται... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Πέτρος 2
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Σε FS η amd ειναι πολυ μπροστα. Μεσω steam το εχω και εγω οχι αγορασμενο εχω μονο το timespy. Δεν με αφηνει να κατεβασω το firestrike μεσω του steam δεν ξερω γιατι. Ενω το παραπανω τεστ το ειχα τρεξει με το επισημο exe απο την 3d mark το οποιο το αφαιρεσαν. Νεο timespy μολις το ετρεξα μεσω steam. CPU στα 4.8ghz για αυτο το χαμηλοτερο συνολικο score στο gpu score τσιμπησε 65 μοναδες ακριβως.
Inler Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tα settings του Πέτρου: Ρ6 1622/1070, Ρ7 1662/1110, +30%, ΗΒΜ 960 Τα δικά μου: Ρ6 1622/1050, Ρ7 1662/1100, +30%, ΗΒΜ 950 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Inler 2
Markerparts Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Με reference Vega ειστε ρε παιδια? Εγω τρωω τρελο throttle, και πεφτουν τα παντα... Οτι ρυθμισεις και αν εχω δοκιμασει βαραω 85-86 βαθμους, οι μνημες πεφτουν απο 945 σε 800 και 500... Benchmarks ντροπιαστικα νουμερα... Δεν μπορει να χανω κατι τοσο πολυ, μαλλον εχασα στη silicon lottery? Airflow εχω τιμιο στο κουτι... Δεν ξερω τι να πω, αν εχει κανεις καμια ιδεα και εχει ορεξη, ας την πει μπας και σωθω....
nikos5800 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Βγάλε το μπροστινό καπάκι του κουτιού και βάλε τους ανεμιστήρες τέρμα
IoaZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Markerparts είπε Με reference Vega ειστε ρε παιδια? Εγω τρωω τρελο throttle, και πεφτουν τα παντα... Οτι ρυθμισεις και αν εχω δοκιμασει βαραω 85-86 βαθμους, οι μνημες πεφτουν απο 945 σε 800 και 500... Benchmarks ντροπιαστικα νουμερα... Δεν μπορει να χανω κατι τοσο πολυ, μαλλον εχασα στη silicon lottery? Airflow εχω τιμιο στο κουτι... Δεν ξερω τι να πω, αν εχει κανεις καμια ιδεα και εχει ορεξη, ας την πει μπας και σωθω.... βάλε power +50% και ξεκίνα undervold σε μικρά βήματα . Συνέχεια βεντς και κατάγραψε τα αποτελέσματα . Μετά κάνε OC κατέγραψε τα αποτελέσματα . Μετά παίζεις με volt + και - και καταγράφει τα αποτελέσματα . Χρειάζεσαι και το msi afterburner για να βλέπεις τα clock .
Πέτρος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Inler είπε Tα settings του Πέτρου: Ρ6 1622/1070, Ρ7 1662/1110, +30%, ΗΒΜ 960 Τα δικά μου: Ρ6 1622/1050, Ρ7 1662/1100, +30%, ΗΒΜ 950 Την έχεις πάρα πολύ ζεστή, δεδομένης της εποχής. Το καλοκαίρι, θα έχεις θέμα με το ΗΒΜ (είναι λιγουλάκι ευαίσθητο), εκτός κι αν είσαι με ac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα