Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dantε είπε

Το πιο ορθο ειναι,64αρα εχω εγω,56 ο Πετρος,βαραμε ιδιες ρυθμισεις και δινουμε benchmark που εξαρτονται οσο το λιγοτερο απο cpu και βγαζουμε αποτελεσματα.Ετσι ναι...

Ετοιμάσου για απόγευμα...

Ρ6 1622/1070, Ρ7 1662/1110, +30%, ΗΒΜ 960

Ας μείνουμε στα "βασικά"

FS-TS (κανονικά και extreme), Superposition 1080X-4K opt

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ετοιμάσου για απόγευμα...

Ρ6 1622/1070, Ρ7 1662/1110, +30%, ΗΒΜ 960

Ας μείνουμε στα "βασικά"

FS-TS (κανονικά και extreme), Superposition 1080X-4K opt

Τα FS/TS στις basic εκδοσεις αφηνουν να ρυθμισεις?H εχουν μονο το κανονικο Mode?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Ναι δεν εχει το Ultra.Εκτος και εαν το εχεις απο πουθενα αλλου,που σε αυτη τη περιπτωση στειλε μου πμ :P

HumbleBundle (ή κάτι αντίστοιχο), πριν αρκετό καιρό...τα πάντα-όλα 8€ νομίζω (μαζί με αρκετά ακόμα προγράμματα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

HumbleBundle (ή κάτι αντίστοιχο), πριν αρκετό καιρό...τα πάντα-όλα 8€ νομίζω (μαζί με αρκετά ακόμα προγράμματα)

Ε ενταξει θα κανουμε και τη δουλεια μας και με τα απλα και με το superposition.

Παντως με το p7 που εβαλες,η 64αρα θα βαραει για πλακα limit.Eδω με 1647/1050mV και βλεπω 290αρι καταναλωση.

Επεξ/σία από Dantε
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ε ενταξει θα κανουμε και τη δουλεια μας και με τα απλα και με το superposition.

Παντως με το p7 που εβαλες,η 64αρα θα βαραει για πλακα limit.Eδω με 1647/1050mV και βλεπω 290αρι καταναλωση.

Πόσα...?

235W ταβανιάζει...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

14% παραπάνω shaders...

Όλα τα άλλα πανομοιότυπα.

Από πού τα καίει τα παραπάνω watt?

Δεν ξερω να σου απαντησω. Παντως και σε tdp η 64αρα ειναι πολυ παραπανω ενω εχουν παρομοιο performance αναλογα τη συχνοτητα core/μνημης. Απο καπου βγαινουν παντως αυτα τα watt.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4% Average slower απο την 2080. Not bad. Στα Dx12 παιχνιδια τα παει τελεια, στα υπολοιπα παει το ιδιο καλα ή λιγο χειροτερα. Κανει μπαμ οτι ειναι placeholder για την επιθεση της Nvidia, και μονο σε Navi αν δουμε πραγματικες σοβαρες διαφορες. Ειναι δυνατη καρτα αλλα οχι ολοκληρομενη η μαμα υλοποιηση.. Τα κλασικα jet engine γυρισανε και περιμενουμε να δουμε τις Custom για να παρουμε καλυτερη εικονα.. ΟΚ+ απο μενα, τουλαχιστον εβγαλε μια σοβαρη καρτα για 1440p και Amd.. Απλα παει με ρυθμους χειροτερους απο χελωνας..

Επεξ/σία από Prospector8
Δημοσ.

Σε μερικα παιχνιδια πιστευω θα δουμε καλυτερα αποτελεσματα με μελλοντικους Drivers + καποια παιχνιδια δουλευουν παραλογα καλυτερα στην Nvidia.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...