Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω να πιασω σειρα για να κατασκηνωσω εξω απο το πλαισιο. Θα μπω μαζι μαζι με την καθαριστρια λεμε. ελεος... που μας κανταντησαν οι αλητες... 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ξεκιναω να πιασω σειρα για να κατασκηνωσω εξω απο το πλαισιο. Θα μπω μαζι μαζι με την καθαριστρια λεμε. ελεος... που μας κανταντησαν οι αλητες... 

Βλεπω οτι επαναλαμβανουν το ίδιο λαθος με την πρωτη φορα με την διαθεσιμοτητα.

Αντι να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα με κομματια να παρει ο κοσμος εφόσον η καρτα τους εχει πλασαριστεί ως εναλλακτική της 2080 σε χαμηλότερη τιμη.

Μετα εαν αυτοι που περιμένουν πανε σε 2080 μην αρχίσουν τα κλαματα οτι δεν πουλαει η vega.

• Like 2
Δημοσ.

την βγαλανε για να τη βγαλουν λεμε. εδω ιδια ρολογια με τη liquid εχει. απλα της στακαρανε 16gb.Να δουμε βεβαια τη θερμικη συμπεριφορα της και αν τα 7nm σηκωνουν σπρωξιμο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

την βγαλανε για να τη βγαλουν λεμε. εδω ιδια ρολογια με τη liquid εχει. απλα της στακαρανε 16gb.Να δουμε βεβαια τη θερμικη συμπεριφορα της και αν τα 7nm σηκωνουν σπρωξιμο. 

Για να δουμε σε απόδοσή γιατι εαν ειναι λιγο καλύτερη απο την vega64 lc πραγματικά κριμα και ντροπη τους.Απλα κοροϊδεύουν το κοινο τους

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoaZ είπε

Like για την ενημέρωση.

WTAF για τα αποτελέσματα...

Πώς διάλο το έκαναν αυτό?

Πέρα από το γεγονός ότι έχω 1k παραπάνω GPU score αυτή τη στιγμή λόγω καλύτερου tuning από την "heavily modded" 56ρα τους...

Σε ότι bench-game έχουν γίνει μετρήσεις, υπάρχουν ξεκάθαρες διαφορές μεταξύ 56 κ 64 (όχι lc).

Εδώ, βγαίνει και από κάτω στα περισσότερα scores η 64ρα (οριακά, αλλά από κάτω).

Ουσιαστικά, βγαίνει σαν αποτέλεσμα ότι όλη η διαφορά είναι στη συχνότητα της μνήμης...οk, μιλάμε για επικό fail αν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά δεν μου κάθεται καθόλου.

Δεν "παίρνει" το παραμικρό? Ατάιστη μένει από τους drivers?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Like για την ενημέρωση.

Πέρα από το γεγονός ότι έχω 1k παραπάνω GPU score αυτή τη στιγμή λόγω καλύτερου tuning από την "heavily modded" 56ρα τους...

Σε ότι bench-game έχουν γίνει μετρήσεις, υπάρχουν ξεκάθαρες διαφορές μεταξύ 56 κ 64 (όχι lc).

Εδώ, βγαίνει και από κάτω στα περισσότερα scores η 64ρα (οριακά, αλλά από κάτω).

Ουσιαστικά, βγαίνει σαν αποτέλεσμα ότι όλη η διαφορά είναι στη συχνότητα της μνήμης...οk, μιλάμε για επικό fail αν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά δεν μου κάθεται καθόλου.

Καλα δε νομιζω πως στεκουν πολυ τα νουμερα.Πρωτον γιατι ειναι 1,5 χρονου το αρθρο και δευτερον γιατι σε οποιο αλλο review βλεπεις,οι διαφορες μεταξυ τους ειναι αρκετα μεγαλυτερες.

Θα ειχε γινει λιγος ντορος παραπανω αν η 56αρα ουσιαστικα χτυπαγε τη 1080.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Like για την ενημέρωση.

Στο τεστ που κάνει κάπου έχει μπουκάλα και για αυτό δεν έχει διαφορές . Τώρα που είναι το πρόβλημα δεν το έχω ψάξει ..

1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Καλα δε νομιζω πως στεκουν πολυ τα νουμερα.Πρωτον γιατι ειναι 1,5 χρονου το αρθρο και δευτερον γιατι σε οποιο αλλο review βλεπεις,οι διαφορες μεταξυ τους ειναι αρκετα μεγαλυτερες.

Θα ειχε γινει λιγος ντορος παραπανω αν η 56αρα ουσιαστικα χτυπαγε τη 1080.

Μία 56 με καλό OC  χτυπάει την stock 64 εύκολα . 

Δημοσ.

Ε χαιρω πολυ.Γιατι να μην κανεις και την 64 oc? :P

Επισης δε ξερω κατι συγκεκριμενα για το gamernexus (δεν ασχολουμαι με reviewsite κτλ για να ξερω τι σταση κραταει το καθενα,οτι βρω χαζευω) αλλα 2-3 φορες που το χαζευα μου φανηκαν γενικα περιεργα τα νουμερα τους...

Το πιο ορθο ειναι,64αρα εχω εγω,56 ο Πετρος,βαραμε ιδιες ρυθμισεις και δινουμε benchmark που εξαρτονται οσο το λιγοτερο απο cpu και βγαζουμε αποτελεσματα.Ετσι ναι...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ε χαιρω πολυ.Γιατι να μην κανεις και την 64 oc? :P

Είναι θέμα λότο ποία θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα . Υπάρχουν πολλές 56 που κλοκάρουν καλύτερα από 64 και το αντίστροφο  

Επεξ/σία από IoaZ
Δημοσ.

Καλα με οση λιγη εμπειρια εχω ,αν πας για τερματα,πρωτα θα σε κοψει το power limit γιατι τραβανε το πατο τους και μετα θα πιασεις ταβανι στη καρτα.

Εκτος και αν εχεις κακο κομματι και θελει αρκετη ταση που σιγουρα θα σου εχει και αρκετα χαμηλοτερα ρολογια.

Αν τις εχεις και τις 2 σε νερο,κατι γινεται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Καλα με οση λιγη εμπειρια εχω ,αν πας για τερματα,πρωτα θα σε κοψει το power limit γιατι τραβανε το πατο τους και μετα θα πιασεις ταβανι στη καρτα.

Εκτος και αν εχεις κακο κομματι και θελει αρκετη ταση που σιγουρα θα σου εχει και αρκετα χαμηλοτερα ρολογια.

Αν τις εχεις και τις 2 σε νερο,κατι γινεται.

Δεν τις έχω βάλει στο νερό ........

Η 56 τραβάει λιγότερο ρεύμα και με το 64 bios το γιατί δεν το ξέρω .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...