Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Kαι η 480 που ειπα στις αρχες κυκλοφοριας της την πηρα. Αυτα που λες ειτε τα βγαζεις απο το μυαλο σου, η δεν εχεις ιδεα τι παιζει απο τιμες σε νεες κυκλοφοριες. Ποιας καρτας είναι αυτό το διάγραμμα? Και για ποιες μερες μιλαει?
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ποιας καρτας είναι αυτό το διάγραμμα? Και για ποιες μερες μιλαει? RTX 2060. Απο την αρχη κυκλοφοριας της εως σημερα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, kostas_anes είπε RTX 2060. Απο την αρχη κυκλοφοριας της εως σημερα Βρηκες μια από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ αν όχι την μοναδικη καρτα γραφικων που οντως βγηκε στην τιμη του MSRP, κατι που δεν εχει γινει ποτε και δεν είναι και λογικο αλλωστε.Και εβαλες και μια απλα οκ υλοποιηση ενώ μιλαμε για τις "καλες" που ολες παιζουν στα 420-450. Τεσπα...υπομονή μερικους μηνες να δουμε ποσο μεσα η εξω θα πεσουμε. Ετσι και αλλιως και εγω θελω οι καρτες να είναι τουμπανες και σε ανταγωνιστικη τιμη γιατι εχω κολλησει με την 290 εδώ και χρονια.
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 250 αρα Ελλαδα ας πουμε 400?Δεν νομιζω για κατω από 600 θα πω εγω. Να σου θυμισω τι ειπες? Μας μιλησες για διαφορες 150+ Ευρω στις καρτες. Σε MID RANGE καρτες. Σε αυτες τις τιμες, δεν εχουμε ξαναδει ποτε κατι τετοιο, τουλαχιστον 10 χρονια τωρα που ασχολουμαι. Σε Mid-High End που ειναι η 2060, δηλαδη ενα κατοσταρικο πανω απο τις τιμες που συζηταγαμε, οι πολυ καλες υλοποιησεις ναι, βγαινουν ενα κατοσταρικο πανω. Να σε ρωτησω κατι. Εχεις δει εσυ 1050ti στα 250 Ευρω? Και στις καλυτερες υλοποιησεις αντε να πιανουν ~190. Οι καρτες αν δεν ερθουν σε MSRP, θα ερθουν αρκετα κοντα σε MSRP. Οι πολυ καλες υλοποιησεις, οπως παντα θα ειναι 50 Ευρω πανω. Τι σχεση εχει λοιπον το 150αρι+ καπελο που μας λες με το +50 στις καλες υλοποιησεις. Απο που σου προκυπτουν τα 150 δηλαδη εσενα?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Εχεις δει εσυ 1050ti στα 250 Ευρω https://www.skroutz.gr/s/10529181/Asus-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Rog-Strix-90YV0A31-M0NA00.html 240 ευρο βασικα επι Mining και κοντα στα 200 γενικως και η 1050 είναι LOW END...h 2060 mid... Το high δεν το βλεπει ουτε με τα κιάλια... οι διαφορες πανε αναλογικα...Δεν εχεις διαφορα 50 ευρο ειτε κοιτας την 2030 (η όπως θα λεγεται) ειτε κοιτας την 2080ti...Είναι αναλογικα της τιμης! Για αυτό και οσο πιο ψηλα πας τοσο πιο πολύ αυξάνεται η τιμη της καρτας εκθετικα σε σχεση με το msrp
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε https://www.skroutz.gr/s/10529181/Asus-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Rog-Strix-90YV0A31-M0NA00.html 240 ευρο βασικα επι Mining και κοντα στα 200 γενικως και η 1050 είναι LOW END...h 2060 mid... Το high δεν το βλεπει ουτε με τα κιάλια... οι διαφορες πανε αναλογικα...Δεν εχεις διαφορα 50 ευρο ειτε κοιτας την 2030 (η όπως θα λεγεται) ειτε κοιτας την 2080ti...Είναι αναλογικα της τιμης! Για αυτό και οσο πιο ψηλα πας τοσο πιο πολύ αυξάνεται η τιμη της καρτας εκθετικα σε σχεση με το msrp Ρε φιλε μας κοροιδευεις? Για launch prices δεν μιλαμε? Το mining τι σχεση εχει με τα launch prices? Μιλησα εγω η εσυ για mining μεσα σε ολη την συζητηση που κανουμε? Περαν αυτου, η 1050ti ειναι low-mid range καρτα. Η 2060 ειναι Mid-High range σε αυτην την τιμη και σε αυτες τις επιδοσεις. Οι mid range ειναι οι 580/1060/590 και για τις mid range τιμες συζηταμε. Τουλαχιστον επιασες οτι οι τιμες πανε αναλογικα αν και οχι εκθετικα. Παντα κατα ενα συκγκεριμενο ποσοστο του MSRP. Επειδη λοιπον οπως ειπες και εσυ πανε ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με την τιμη της καρτας, το να μου λες οτι θα δουμε 250$ MSRP καρτες στα 400$ δεν ειναι λογικο. Εγω το ληγω εδω παντως, δεν εχω κατι αλλο να πω, οποιος θελει βγαζει τα συμπερασματα του μονος του. Εκει ειναι τα νουμερα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Επειδη λοιπον οπως ειπες και εσυ πανε ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με την τιμη της καρτας, το να μου λες οτι θα δουμε 250$ MSRP καρτες στα 400$ δεν ειναι λογικο. Εγω το ληγω εδω παντως, δεν εχω κατι αλλο να πω, οποιος θελει βγαζει τα συμπερασματα του μονος του. Εκει ειναι τα νουμερα. θα δουμε σε μερικους μηνες...υποθεσεις κανουμε τωρα ετσι και αλλιως. Οποτε θεωρείται ληξαν μεχρι να βγουν οι καρτες
50EuroUser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Kostas_anes Samsung φοράει η RX 480 σου και πάει 2500 ; Με ποιό tool παίζεις μπάλα και κάνει unlock και μετά τα 2250 MHz ;
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε Kostas_anes Samsung φοράει η RX 480 σου και πάει 2500 ; Με ποιό tool παίζεις μπάλα και κάνει unlock και μετά τα 2250 MHz ; Ναι SAMSUNG τσιπακια. Δεν χρησιμοποιω tool, εχω γραψει custom BIOS. Και εχω ανεβασει το voltage στην μνημη με hard mod. Η AMD δινει 1.6V στις 480, εγω δινω 1.725V Επισης δικα μου timings, λιγο πιο χαλαρα σε μερικα σημεια και πιο σφιχτα σε αλλα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από kostas_anes 1
50EuroUser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Με HEX editor να υποθέσω ; Δεν θέλει το σπαστικό pixel patcher για να πάρει τους drivers το OS μετά ή το έβγαλαν ;
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε Με HEX editor να υποθέσω ; Δεν θέλει το σπαστικό pixel patcher για να πάρει τους drivers το OS μετά ή το έβγαλαν ; Ακριβως. Μετα πρεπει να κανεις digitaly sign τους drivers με ενα απλο εργαλειακι, γιατι απο το 17.2.1 αν θυμαμαι καλα τα custom BIOS δεν τα αναγνωριζει ο driver κατα 90%
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μια ιδεα απο το flickering που μου κανει και μου χει σπασει τα νευρα γιατι δε μπορω να βρω λυση Ειναι light αυτο εδω στο βιντεο,συνηθως κανει πιο βαρβαρα
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Μια ιδεα απο το flickering που μου κανει και μου χει σπασει τα νευρα γιατι δε μπορω να βρω λυση Ειναι light αυτο εδω στο βιντεο,συνηθως κανει πιο βαρβαρα Ετσι απο περιεργεια. Βαλε το memory clock 50-100MHz κατω.
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ετσι απο περιεργεια. Βαλε το memory clock 50-100MHz κατω. Εχω δοκιμασει και στοκ. Και η πλακα ειναι οτι οταν συμβαινει αυτο η καρτα ειναι idle,δηλαδη καθεται σε ρολογια τυπου 30mhz core/167mhz μνημη. Εχω δοκιμασει να κανω και force state με 988mhz core/500mhz μνημη και παλι τα ιδια. Στο gaming ολα καλα.Και στις ταινιες βασικα που παλι πεταει χαρταετο η καρτα,δεν εμφανιζει τιποτα.Για αυτο μου μυριζει οτι κατι software ειναι. Αν ηταν hardware θα πρεπε να το κανε πχ και σε ταινιες...
kostas_anes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω δοκιμασει και στοκ. Και η πλακα ειναι οτι οταν συμβαινει αυτο η καρτα ειναι idle,δηλαδη καθεται σε ρολογια τυπου 30mhz core/167mhz μνημη. Εχω δοκιμασει να κανω και force state με 988mhz core/500mhz μνημη και παλι τα ιδια. Στο gaming ολα καλα.Και στις ταινιες βασικα που παλι πεταει χαρταετο η καρτα,δεν εμφανιζει τιποτα.Για αυτο μου μυριζει οτι κατι software ειναι. Αν ηταν hardware θα πρεπε να το κανε πχ και σε ταινιες... Eχεις δοκιμασει τον 1ο driver που την υποστηριζει? Αν οχι κανε μια. Αλλιως τι να σου πω.... Windows? Δεν μπορω να το αποκλεισω αφου ο Βασιλακης μας φερνει ολη την ωρα νεες εκπληξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα