mtifosi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Οι επόμενες κονσόλες θα έχουν και RT και DirectML(Το αντίστοιχο DLSS που γίνεται μέσω του DirectX 12). Η Polygon(Δημιουργός του Gran Turismo) πειραματίζεται ήδη με το RT όπως έχουν δείξει και απ' την επόμενη γενιά της NV(Ampere) θα μιλάμε επίσημα για ray-traced gaming. Μπορει να μην γινει μεσω hardware αλλα μεσω software εκμεταλλευοντας την παραπανω δυναμη που θα εχει το ps5 για να το κανει dynamic. Ηδη η polyphony χρησιμοποιει κατι αντιστοιχο στη μηχανη του GT https://www.gtplanet.net/polyphony-digital-reveals-gt-sports-iris-ray-tracing-system-at-cedec-2018/. Μενει να δουμε αν θα το εχουν σε επιπεδο hardware το navi.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Polyphony είναι και 'γω λέω Polygon, λολ.
kostiger Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Polyphony είναι και 'γω λέω Polygon, λολ. Στην αρχη θεωρησα οτι εννοουσες Gaming Bolt. Lol
Dantε Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Update στο θεμα με το flickering. Πηρα το hdmi to dvi καλωδιο.Παλι τα ιδια. Επειδη το διαβασα για διαφορα θεματα με τις vega,εκανα min state το state 1 και τρεχει μονιμα 988mhz/500mhz. Η διαφορα στη καταναλωση αστεια,4 watt παραπανω,αλλα με μια πρωτη ματια φαινεται να λυθηκε το θεμα. 2
Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, Dantε είπε Update στο θεμα με το flickering. Πηρα το hdmi to dvi καλωδιο.Παλι τα ιδια. Επειδη το διαβασα για διαφορα θεματα με τις vega,εκανα min state το state 1 και τρεχει μονιμα 988mhz/500mhz. Η διαφορα στη καταναλωση αστεια,4 watt παραπανω,αλλα με μια πρωτη ματια φαινεται να λυθηκε το θεμα. Μπα παλι το ψιλοεκανε. Βασικα ειναι με τα κεφια του. Απο χθες δε το εκανε καθολου και τωρα το ανοιξα και σε 5 λεπτα το εκανε 2 φορες. Στανταρ κατι παιζει με τα Min voltages-frequencies καθως,οταν παιζω δε το κανει καθολου. Παιζει κανεις με dual monitor και vega να μου πει αν ειναι ολα οκ? Πιο ειδικα κιολας,ειναι κανενας με μετατροπεα?
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Βάζεις πολλές παραμέτρους, και δύσκολο να απομονώσεις. Ξεκίνα με μία οθόνη, σε όλα τα σενάρια (με και χωρίς μετατροπέα, αν είναι δυνατό).
Occultist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Μπα παλι το ψιλοεκανε. Βασικα ειναι με τα κεφια του. Απο χθες δε το εκανε καθολου και τωρα το ανοιξα και σε 5 λεπτα το εκανε 2 φορες. Στανταρ κατι παιζει με τα Min voltages-frequencies καθως,οταν παιζω δε το κανει καθολου. Παιζει κανεις με dual monitor και vega να μου πει αν ειναι ολα οκ? Πιο ειδικα κιολας,ειναι κανενας με μετατροπεα? Έχω δύο monitor κουμπωμένα σε Vega και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το πιο πιθανό να φταίει (σίγουρο το θεωρώ εγώ), είναι η φάση με τον μετατροπέα... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Occultist
Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Με μια οθονη δε το κανει. Το ειχα 2 μερες ετσι και ηταν οκ. Και εγω πιστευω οτι ο ανταπτορας ειναι,αλλα μου φαινεται παραλογο το να μη λυνεται καπως το θεμα. Ισως με ανταπτορα που εχει αυτο το μαγνητη πανω στο καλωδιο?Νομιζω για τις παρεμβολες δεν ειναι αυτο?
Πέτρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Εννοείς τη "θωράκιση"? Ναι, γενικότερα υποτίθεται πως "κόβει". Σε κάθε περίπτωση, αναφέρεται συχνά-πυκνά πως υπάρχουν θέματα με πολλαπλές εξόδους-οθόνες (ειδικά όταν μπαίνουν στο παιγνίδι και αντάπτορες).
Dantε Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα κανω μια επισκεψη Δευτερα σε μαγαζι να παρω 2 φερριτες να τους βαλω πανω.Φθηνοι ειναι,δεν εχω να χασω κατι. Πιστευω οτι περναει παρεμβολες απο τη μια οθονη και δημιουργει το προβλημα στην αλλη και μαλλον στη συγκεκριμενη καρτα δεν εχουν καποια προστασια στις εξοδους οπως ειχε η 1070 μου. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Dantε 1
Aten-Ra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά θα έχουμε Navi μέσα στο 2019. AMD Q4 2018 earnings call. Αναφορά σε κείμενο Lisa Su As we entered 2019, we are preparing to launch our strongest product portfolio ever. In gaming, we will launch our high end Radeon 7 GPU in February, followed by our next generation Navi GPUs later in the year Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Aten-Ra
chrisde Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2019 στις 12:31 ΠΜ, billeiros είπε βαλε το πρωτο state απο το wattman '' set as min''. Επισης τα δυο οκταπινα να ναι διαφορετικα που τροφοδοτουν την καρτα. p. s. οσοι εχετε vega καντε disable το' 'turn on fast startup' ' των windows. Περισσοτερα εδω https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/Amd/comments/8gvkwv/vega_5664_windows_10_turn_on_fast_startup_default/ Τα δεύτερο το βρίσκω λίγο υπερβολικό, ειδικά αν κάνεις undervolt, αλλά κακό δεν κάνει. Για το πρώτο ποιος ο λόγος να γίνει; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από chrisde
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Τελικά θα έχουμε Navi μέσα στο 2019. Καλα...ενα απλο delay και στο παει για Φλεβαρη-Μαρτη του 20...εχουμε ακομα καιρο...
Aten-Ra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλα...ενα απλο delay και στο παει για Φλεβαρη-Μαρτη του 20...εχουμε ακομα καιρο... Εγώ το βλέπω για Σεπτέμβριο του 2019
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Τα μικρά θα βγάλει αν βγάλει(Τύπου RX680).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα