Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Dantε είπε Η αλλη οθονη εχει hdmi και displayport. Αρα καλυτερα dvi to hdmi καλωδιο? @Arkin δε παω τη καρτα για ρμα.Ο ανταπτορας φταιει και απλα ψαχνω τροπο τωρα να δω πως θα συνδεσω το dvi στη καρτα χωρις να της δημιουργει θεμα. Ναι επειδη το εγραψες πριν. Δοκιμασε κανονικο καλωδιο χωρις ανταπτορες και βλεπεις. https://www.skroutz.gr/s/7223543/Powertech-Cable-DVI-D-male-HDMI-male-3m-CAB-H024.html https://www.skroutz.gr/s/11301745/Powertech-Cable-DVI-D-male-DisplayPort-male-1m-CAB-DVI006.html
Dantε Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ναι αυτο θα κανω,μπας και παιξει.Μαλλον ειναι της πλακας ο ανταπτορας αυτος και κανει παρασιτα στη καρτα. Λεω κατι τετοιο μπας και ειναι λιγο πιο ποιοτικο https://www.daisat.gr/p/20098/cablexpert-cc-hdmi-dvi-6-hdmi-to-dvi-m-m-cable-with.html
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Ναι αυτο θα κανω,μπας και παιξει.Μαλλον ειναι της πλακας ο ανταπτορας αυτος και κανει παρασιτα στη καρτα. Λεω κατι τετοιο μπας και ειναι λιγο πιο ποιοτικο https://www.daisat.gr/p/20098/cablexpert-cc-hdmi-dvi-6-hdmi-to-dvi-m-m-cable-with.html Μικρη ειναι η διαφορα οποιο μπορεις να παρεις αμεσα παρε. Και τα powertech που σε εβαλα πιο πανω ειναι πολυ αξιολογα. Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλυτερο dvi-hdmi η ενα dvi-display port.
Dantε Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εφοσον δε μου κανει διαφορα hdmi η dp και ειπε παραπισω οτι ειναι πιο κοντα το hdmi στο dvi,θα παρω το hdmi.
malakudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Η αλλη οθονη εχει hdmi και displayport. Αρα καλυτερα dvi to hdmi καλωδιο? @Arkin δε παω τη καρτα για ρμα.Ο ανταπτορας φταιει και απλα ψαχνω τροπο τωρα να δω πως θα συνδεσω το dvi στη καρτα χωρις να της δημιουργει θεμα. Νομίζω οι πιθανότητες επιτυχίας είναι περισσότερες με ένα hdmi/dvi καλώδιο ή adapter, και βάλε την άλλη σου οθόνη με displayport.
Dantε Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, malakudi είπε Νομίζω οι πιθανότητες επιτυχίας είναι περισσότερες με ένα hdmi/dvi καλώδιο ή adapter, και βάλε την άλλη σου οθόνη με displayport. Με dp ειναι η μια και για την αλλη παραγγειλα hdmi-dvi καλωδιο.Θα δοκιμασω και θα δουμε.
leros2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dantε είπε Η αλλη οθονη εχει hdmi και displayport. Αρα καλυτερα dvi to hdmi καλωδιο? @Arkin δε παω τη καρτα για ρμα.Ο ανταπτορας φταιει και απλα ψαχνω τροπο τωρα να δω πως θα συνδεσω το dvi στη καρτα χωρις να της δημιουργει θεμα. ναι καλύτερα hdmi σε dvi, αν θυμάσαι τότε που με είχε πιάσει ο παροξυσμός με τον κέρσορα στη καινούργια οθόνη, είχα βάλει τη μικρή 20αρα ως 2η με hdmi to dvi του κιλού και δεν εκανε κιχ (για να δοκιμάσω και εκεί το ποντίκι :P) Αυτό εχω: https://www.e-shop.gr/hdmi-to-19pin-dvi-cable-15m-p-PER.751929 τα απο πάνω που προτάθηκαν φαίνονται καλύτερα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από leros2004
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άφησε τίποτα να εννοηθεί η Lisa Su για το αν τα "μικρά" Navi θα έχουν Ray Tracing; ___________ Με ανταπτορες πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο προβλήματος. Είχα κουλά θέματα παλιά με HDMI < GPU > σε DVI < οθόνη > με μια GTX 770. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis
Votritis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 8:13 ΜΜ, Dantε είπε Μπα ουτε αναβαθμιση εχουν κανει,ουτε αλλαξα κατι. Η μονη αλλαγη που εγινε,ειναι η καρτα.Απο οταν αλλαχθηκε,ξεκινησε.Στην αρχη στον chrome,απο σημερα το ψιλοξεκιναει και αλλου.Και ενω στην αρχη δε το κανε και στο 2ο μονιτορ,το ψιλοκανει και εκει τωρα. Εννοειται οι αλλαγες στους drivers παντα με ddu. To ειχα και εγω το προβλημα αυτό με την παλιά μου ρ9 280 , με 2 οθόνες (hdmi+dvi ), η μια κυρίως ειχε πολυ flickering, εφταιγε το OC ,σε στοκ ηταν οκ.
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Άφησε τίποτα να εννοηθεί η Lisa Su για το αν τα "μικρά" Navi θα έχουν Ray Tracing; Η αγορά για RayTracing (games) είναι τόσο μικρή αυτήν την στιγμή που δεν νομίζω να ασχοληθεί η AMD τώρα. Εκτός αν το θέλουν οι MS/Sony στις επόμενες κονσόλες οπότε θα το βάλουν και στα PC. 1
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Η αγορά για RayTracing (games) είναι τόσο μικρή αυτήν την στιγμή που δεν νομίζω να ασχοληθεί η AMD τώρα. Εκτός αν το θέλουν οι MS/Sony στις επόμενες κονσόλες οπότε θα το βάλουν και στα PC. Δεν βλέπω να το θέλουν μάλλον θα πάνε 4κ30fps με machine learning
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε 4k30fps έχει ήδη το xbox one X Ναι αλλά next gen visuals δεν έχει ουτε physics,animation,simulation Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από nikos5800
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Οι επόμενες κονσόλες θα έχουν και RT και DirectML(Το αντίστοιχο DLSS που γίνεται μέσω του DirectX 12). Η Polygon(Δημιουργός του Gran Turismo) πειραματίζεται ήδη με το RT όπως έχουν δείξει και απ' την επόμενη γενιά της NV(Ampere) θα μιλάμε επίσημα για ray-traced gaming.
nikos5800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Οι επόμενες κονσόλες θα έχουν και RT και DirectML(Το αντίστοιχο DLSS που γίνεται μέσω του DirectX 12). Η Polygon(Δημιουργός του Gran Turismo) πειραματίζεται ήδη με το RT όπως έχουν δείξει και απ' την επόμενη γενιά της NV(Ampere) θα μιλάμε επίσημα για ray-traced gaming. Δεν ξέρω ρε συ πως θα το στριμώξουν το ray tracing σε μια κονσόλα που πρέπει να τρέχει τα παιχνίδια σε 4κ και με τιμή από 400 έως 500ευρω ελπίζω όμως να μας εκπλήξουν ευχάριστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα