Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Μπα ουτε αναβαθμιση εχουν κανει,ουτε αλλαξα κατι.

Η μονη αλλαγη που εγινε,ειναι η καρτα.Απο οταν αλλαχθηκε,ξεκινησε.Στην αρχη στον chrome,απο σημερα το ψιλοξεκιναει και αλλου.Και ενω στην αρχη δε το κανε και στο 2ο μονιτορ,το ψιλοκανει και εκει τωρα.

Εννοειται οι αλλαγες στους drivers παντα με ddu.

Αρα αφου στο ξεκινησε απο την αρχη κατα 99% φταιει η καρτα. Νομιζα στο ξεκινησε τις τελευταιες μερες. Ουτε οι θυρες ειναι αφου τις δοκιμασες ολες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα αφου στο ξεκινησε απο την αρχη κατα 99% φταιει η καρτα. Νομιζα στο ξεκινησε τις τελευταιες μερες. Ουτε οι θυρες ειναι αφου τις δοκιμασες ολες.

Ελεγα μηπως ειναι drivers και προσπαθουσα να καταλαβω μηπως δε φταιει η καρτα.Και ακομα δηλαδη δε ξερω γιατι αν γραψεις vega flickering στο google γινεται πανικος.

Αν και οι πιο πολλοι εχουν θεμα με το freesync,αλλα εγω το εχω κλειστο ετσι και αλλιως.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ελεγα μηπως ειναι drivers και προσπαθουσα να καταλαβω μηπως δε φταιει η καρτα.Και ακομα δηλαδη δε ξερω γιατι αν γραψεις vega flickering στο google γινεται πανικος.

Αν και οι πιο πολλοι εχουν θεμα με το freesync,αλλα εγω το εχω κλειστο ετσι και αλλιως.

Δοκιμασε κανεναν πολυ παλιο driver μπας και αλλαξει τιποτα. Αφου στο ξεκινησε με το που εβαλες την καρτα παντως σιγουρα δεν φταιει κατι στα windows. Δοκιμασα καμια αλλη αναλυση η fps μηπως γινεται τιποτα conflict εκει.

Δημοσ.

Άρα είναι θέμα των Vega αυτό? Το αναφέρω γιατί περιμένω την ίδια σε 56αρα και είμαι και με freesync...Ευτυχώς που είναι Amazon και αν δω τίποτα περίεργα θα πάει πίσω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inler είπε

Άρα είναι θέμα των Vega αυτό? Το αναφέρω γιατί περιμένω την ίδια σε 56αρα και είμαι και με freesync...Ευτυχώς που είναι Amazon και αν δω τίποτα περίεργα θα πάει πίσω 

Θεμα της καρτας λογικα οχι γενικα ολων των vega. Ας δοκιμασει κανεναν αρκετα πιο παλιο driver η αλλο καλωδιο και αν δεν παει για rma. 

Δημοσ.

Οχι δε μπορω να πω οτι ειναι γενικο θεμα.

Πχ ο @leros2004 που πηραμε την ιδια δεν εχει τετοιο θεμα.

Τελικα αρκετα πιθανο να ειναι ενας ανταπτορας που εχω για να βαζω τη 2η οθονη.Ενας dp to dvi.

Προς το παρον το εχω με τη μια οθονη και δε το εχει κανει,αρα παιζει το ενδεχομενο αυτο.Το παρακολουθω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Inler είπε

Θέλει προσοχή με τι καλώδιο θα κάνεις τη σύνδεση ,αν είναι της πλάκας οι vega παθαίνουν αλλεργία

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω θέμα μπορεί κάποιος με την ίδια κάρτα(Vega 56 Gigabyte Gaming) να δώσει ρυθμίσεις undervolt από Wattman για να ξεκινήσω από μια βάση λόγω έλλειψης χρόνου για πολλούς πειραματισμούς? 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dantε είπε

Ναι πηρα τη καρτα της υπογραφης πριν 2 βδομαδες.

Το μυριστηκα για αυτο και εδωσα ταση.Απλα με ανησυχησε το γεγονος οτι καποιοι λεγαν οτι τους το εκανε και στοκ.

βαλε το πρωτο state απο το wattman '' set as min''. Επισης τα δυο οκταπινα να ναι διαφορετικα που τροφοδοτουν την καρτα. 

p. s. οσοι εχετε vega καντε disable το' 'turn on fast startup' ' των windows. Περισσοτερα εδω 

https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/Amd/comments/8gvkwv/vega_5664_windows_10_turn_on_fast_startup_default/

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα κατα 99% ειναι ο ανταπτορας.

Πηγα σημερα και τον αλλαξα.Αν και ηθελα να παρω καλωδιο για να γινεται η μετατροπη μου ειπε επειδη δε το εχει διαθεσιμο,να δοκιμασω με αλλον και εαν το κανει παλι,να παραγγειλω το καλωδιο και οταν το παραλαβουν να κανω την αλλαγη.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε dvi η 1070 οποτε δε χρειαζοταν ανταπτορας.Βεβαια στην αρχη την ειχα με vga to hdmi και ηταν οκ.Απλα με το ψηφιακο ειναι καλυτερη η εικονα.

Στην αρχη και με τη βεγκα ειχα τον vga to hdmi και νομιζω και τοτε το εκανε το flickering.Μαλλον εχει ευαισθησια,τι να πω.

Το κανει και με αυτον τον ανταπτορα ,οποτε θα τους ζητησω καλωδιο.

Κατι τετοιο

https://www.daisat.gr/p/16795/powertech-cab-dvi007-kalwdio-dvi-24-1-dl-se-displayport.html

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ειχε dvi η 1070 οποτε δε χρειαζοταν ανταπτορας.Βεβαια στην αρχη την ειχα με vga to hdmi και ηταν οκ.Απλα με το ψηφιακο ειναι καλυτερη η εικονα.

Στην αρχη και με τη βεγκα ειχα τον vga to hdmi και νομιζω και τοτε το εκανε το flickering.Μαλλον εχει ευαισθησια,τι να πω.

Το κανει και με αυτον τον ανταπτορα ,οποτε θα τους ζητησω καλωδιο.

Κατι τετοιο

https://www.daisat.gr/p/16795/powertech-cab-dvi007-kalwdio-dvi-24-1-dl-se-displayport.html

Εξακριβωσε οτι φταιει ο ανταπτορας δοκιμασε και κανονικο καλωδιο dvi-hdmi χωρις ανταπτορα και βλεπεις. Μην βιαστεις για το rma μπορει να ειναι κατι απλο αλλα με ενα pc ποτε δεν ξερεις τι ακριβως συμβαινει σε τετοια θεματα.

Δημοσ.

Είτε καλώδιο είτε αντάπτορας, το ίδιο πράγμα είναι, απλώς έχεις μία ένωση λιγότερη. Η μία σου οθόνη είναι DVI+VGA, η άλλη τι είναι; Το DVI είναι πιο εύκολο να μετατραπεί σε HDMI παρά σε Displayport (τα σήματα είναι πιο "συμβατά").

• Like 1
Δημοσ.

Η αλλη οθονη εχει hdmi και displayport.

Αρα καλυτερα dvi to hdmi καλωδιο?

@Arkin δε παω τη καρτα για ρμα.Ο ανταπτορας φταιει και απλα ψαχνω τροπο τωρα να δω πως θα συνδεσω το dvi στη καρτα χωρις να της δημιουργει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...