Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Dantε είπε Μπα ουτε αναβαθμιση εχουν κανει,ουτε αλλαξα κατι. Η μονη αλλαγη που εγινε,ειναι η καρτα.Απο οταν αλλαχθηκε,ξεκινησε.Στην αρχη στον chrome,απο σημερα το ψιλοξεκιναει και αλλου.Και ενω στην αρχη δε το κανε και στο 2ο μονιτορ,το ψιλοκανει και εκει τωρα. Εννοειται οι αλλαγες στους drivers παντα με ddu. Αρα αφου στο ξεκινησε απο την αρχη κατα 99% φταιει η καρτα. Νομιζα στο ξεκινησε τις τελευταιες μερες. Ουτε οι θυρες ειναι αφου τις δοκιμασες ολες.
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρα αφου στο ξεκινησε απο την αρχη κατα 99% φταιει η καρτα. Νομιζα στο ξεκινησε τις τελευταιες μερες. Ουτε οι θυρες ειναι αφου τις δοκιμασες ολες. Ελεγα μηπως ειναι drivers και προσπαθουσα να καταλαβω μηπως δε φταιει η καρτα.Και ακομα δηλαδη δε ξερω γιατι αν γραψεις vega flickering στο google γινεται πανικος. Αν και οι πιο πολλοι εχουν θεμα με το freesync,αλλα εγω το εχω κλειστο ετσι και αλλιως.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Ελεγα μηπως ειναι drivers και προσπαθουσα να καταλαβω μηπως δε φταιει η καρτα.Και ακομα δηλαδη δε ξερω γιατι αν γραψεις vega flickering στο google γινεται πανικος. Αν και οι πιο πολλοι εχουν θεμα με το freesync,αλλα εγω το εχω κλειστο ετσι και αλλιως. Δοκιμασε κανεναν πολυ παλιο driver μπας και αλλαξει τιποτα. Αφου στο ξεκινησε με το που εβαλες την καρτα παντως σιγουρα δεν φταιει κατι στα windows. Δοκιμασα καμια αλλη αναλυση η fps μηπως γινεται τιποτα conflict εκει.
Inler Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Άρα είναι θέμα των Vega αυτό? Το αναφέρω γιατί περιμένω την ίδια σε 56αρα και είμαι και με freesync...Ευτυχώς που είναι Amazon και αν δω τίποτα περίεργα θα πάει πίσω
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Inler είπε Άρα είναι θέμα των Vega αυτό? Το αναφέρω γιατί περιμένω την ίδια σε 56αρα και είμαι και με freesync...Ευτυχώς που είναι Amazon και αν δω τίποτα περίεργα θα πάει πίσω Θεμα της καρτας λογικα οχι γενικα ολων των vega. Ας δοκιμασει κανεναν αρκετα πιο παλιο driver η αλλο καλωδιο και αν δεν παει για rma.
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Οχι δε μπορω να πω οτι ειναι γενικο θεμα. Πχ ο @leros2004 που πηραμε την ιδια δεν εχει τετοιο θεμα. Τελικα αρκετα πιθανο να ειναι ενας ανταπτορας που εχω για να βαζω τη 2η οθονη.Ενας dp to dvi. Προς το παρον το εχω με τη μια οθονη και δε το εχει κανει,αρα παιζει το ενδεχομενο αυτο.Το παρακολουθω. 1
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Inler είπε Άρα είναι θέμα των Vega αυτό? Το αναφέρω γιατί περιμένω την ίδια σε 56αρα και είμαι και με freesync...Ευτυχώς που είναι Amazon και αν δω τίποτα περίεργα θα πάει πίσω Θέλει προσοχή με τι καλώδιο θα κάνεις τη σύνδεση ,αν είναι της πλάκας οι vega παθαίνουν αλλεργία Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από leros2004
Inler Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω θέμα μπορεί κάποιος με την ίδια κάρτα(Vega 56 Gigabyte Gaming) να δώσει ρυθμίσεις undervolt από Wattman για να ξεκινήσω από μια βάση λόγω έλλειψης χρόνου για πολλούς πειραματισμούς? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Inler
billeiros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Dantε είπε Ναι πηρα τη καρτα της υπογραφης πριν 2 βδομαδες. Το μυριστηκα για αυτο και εδωσα ταση.Απλα με ανησυχησε το γεγονος οτι καποιοι λεγαν οτι τους το εκανε και στοκ. βαλε το πρωτο state απο το wattman '' set as min''. Επισης τα δυο οκταπινα να ναι διαφορετικα που τροφοδοτουν την καρτα. p. s. οσοι εχετε vega καντε disable το' 'turn on fast startup' ' των windows. Περισσοτερα εδω https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/Amd/comments/8gvkwv/vega_5664_windows_10_turn_on_fast_startup_default/ 1
Dantε Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τελικα κατα 99% ειναι ο ανταπτορας. Πηγα σημερα και τον αλλαξα.Αν και ηθελα να παρω καλωδιο για να γινεται η μετατροπη μου ειπε επειδη δε το εχει διαθεσιμο,να δοκιμασω με αλλον και εαν το κανει παλι,να παραγγειλω το καλωδιο και οταν το παραλαβουν να κανω την αλλαγη. 1
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Κομπλέ εύκολη λύση. Με την προηγούμενη κάρτα είχες τον ίδιο αντάπτορα και δεν είχες θέμα?
Dantε Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ειχε dvi η 1070 οποτε δε χρειαζοταν ανταπτορας.Βεβαια στην αρχη την ειχα με vga to hdmi και ηταν οκ.Απλα με το ψηφιακο ειναι καλυτερη η εικονα. Στην αρχη και με τη βεγκα ειχα τον vga to hdmi και νομιζω και τοτε το εκανε το flickering.Μαλλον εχει ευαισθησια,τι να πω. Το κανει και με αυτον τον ανταπτορα ,οποτε θα τους ζητησω καλωδιο. Κατι τετοιο https://www.daisat.gr/p/16795/powertech-cab-dvi007-kalwdio-dvi-24-1-dl-se-displayport.html
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Ειχε dvi η 1070 οποτε δε χρειαζοταν ανταπτορας.Βεβαια στην αρχη την ειχα με vga to hdmi και ηταν οκ.Απλα με το ψηφιακο ειναι καλυτερη η εικονα. Στην αρχη και με τη βεγκα ειχα τον vga to hdmi και νομιζω και τοτε το εκανε το flickering.Μαλλον εχει ευαισθησια,τι να πω. Το κανει και με αυτον τον ανταπτορα ,οποτε θα τους ζητησω καλωδιο. Κατι τετοιο https://www.daisat.gr/p/16795/powertech-cab-dvi007-kalwdio-dvi-24-1-dl-se-displayport.html Εξακριβωσε οτι φταιει ο ανταπτορας δοκιμασε και κανονικο καλωδιο dvi-hdmi χωρις ανταπτορα και βλεπεις. Μην βιαστεις για το rma μπορει να ειναι κατι απλο αλλα με ενα pc ποτε δεν ξερεις τι ακριβως συμβαινει σε τετοια θεματα.
malakudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Είτε καλώδιο είτε αντάπτορας, το ίδιο πράγμα είναι, απλώς έχεις μία ένωση λιγότερη. Η μία σου οθόνη είναι DVI+VGA, η άλλη τι είναι; Το DVI είναι πιο εύκολο να μετατραπεί σε HDMI παρά σε Displayport (τα σήματα είναι πιο "συμβατά"). 1
Dantε Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Η αλλη οθονη εχει hdmi και displayport. Αρα καλυτερα dvi to hdmi καλωδιο? @Arkin δε παω τη καρτα για ρμα.Ο ανταπτορας φταιει και απλα ψαχνω τροπο τωρα να δω πως θα συνδεσω το dvi στη καρτα χωρις να της δημιουργει θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα