billeiros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ειμαι αναμεσα σε αυτην η την 2080ti.Με τρωει μια αλλαγη...
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλά να δω εσένα με NV και τι στο κόσμο.. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, billeiros είπε Ειμαι αναμεσα σε αυτην η την 2080ti.Με τρωει μια αλλαγη... Τα ύστερα του κόσμου....
Aten-Ra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε https://www.fudzilla.com/news/graphics/48019-radeon-vii-16gb-hbm-2-memory-cost-around-320 Όπως είπα και σε άλλο forum, στο άρθρο δεν αναφέρει που βρήκαν τις τιμές των HBM 2.
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εχω καποια θεματα και αν τα εχει και καποιος αλλος,ας μου πει,γιατι δε ξερω αν ειναι drivers η θεμα της καρτας. Εχω flickering,κυριως στον chrome αλλα και πολυ σπανια και στα windows.Σε gaming δε κανει ποτε.Διαβασα οτι ειναι θεμα του chrome αλλα με την nvidia δε μου το κανε ποτε. Επισης σε gaming αρκετα σπανια,μαυριζει η οθονη και πανε οι ανεμιστηρες στο φουλ και πρεπει να κανω force shut down απο το κουμπι για να ξανα ανοιξει. Αυτο διαβασα οτι μπορει να ειναι απο τροφοδοτικο,αλλαξα τα καλωδια,τα κοιταξα κτλ αλλα μου το χει ξανακανει μια φορα απο τοτε.Βεβαια διαβασα και αλλους που αλλαξαν τροφοδοτικο και παλι τους το εκανε.Εχω δοκιμασει απο 18.12.2 και μετα ολους τους drivers.Το flickering ειναι παντα εκει,αλλοτε λιγοτερο,αλλοτε περισσοτερο.Με τους τελευταιους δε μου εχει κανει αυτο με το μαυρισμα της οθονης.Το οποιο βεβαια μπορει να οφειλεται και στις ρυθμισεις μου στο wattman.Εδω και 2-3 μερες εχω δωσει τασεις και φαινεται να ειναι οκ.
akoinonitos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω καποια θεματα και αν τα εχει και καποιος αλλος,ας μου πει,γιατι δε ξερω αν ειναι drivers η θεμα της καρτας. Εχω flickering,κυριως στον chrome αλλα και πολυ σπανια και στα windows.Σε gaming δε κανει ποτε.Διαβασα οτι ειναι θεμα του chrome αλλα με την nvidia δε μου το κανε ποτε. Επισης σε gaming αρκετα σπανια,μαυριζει η οθονη και πανε οι ανεμιστηρες στο φουλ και πρεπει να κανω force shut down απο το κουμπι για να ξανα ανοιξει. Αυτο διαβασα οτι μπορει να ειναι απο τροφοδοτικο,αλλαξα τα καλωδια,τα κοιταξα κτλ αλλα μου το χει ξανακανει μια φορα απο τοτε.Βεβαια διαβασα και αλλους που αλλαξαν τροφοδοτικο και παλι τους το εκανε.Εχω δοκιμασει απο 18.12.2 και μετα ολους τους drivers.Το flickering ειναι παντα εκει,αλλοτε λιγοτερο,αλλοτε περισσοτερο.Με τους τελευταιους δε μου εχει κανει αυτο με το μαυρισμα της οθονης.Το οποιο βεβαια μπορει να οφειλεται και στις ρυθμισεις μου στο wattman.Εδω και 2-3 μερες εχω δωσει τασεις και φαινεται να ειναι οκ. Το μαυρισμα της οθονης κατα 90% ειναι instability. 2
icenex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω καποια θεματα και αν τα εχει και καποιος αλλος,ας μου πει,γιατι δε ξερω αν ειναι drivers η θεμα της καρτας. Εχω flickering,κυριως στον chrome αλλα και πολυ σπανια και στα windows.Σε gaming δε κανει ποτε.Διαβασα οτι ειναι θεμα του chrome αλλα με την nvidia δε μου το κανε ποτε. Επισης σε gaming αρκετα σπανια,μαυριζει η οθονη και πανε οι ανεμιστηρες στο φουλ και πρεπει να κανω force shut down απο το κουμπι για να ξανα ανοιξει. Αυτο διαβασα οτι μπορει να ειναι απο τροφοδοτικο,αλλαξα τα καλωδια,τα κοιταξα κτλ αλλα μου το χει ξανακανει μια φορα απο τοτε.Βεβαια διαβασα και αλλους που αλλαξαν τροφοδοτικο και παλι τους το εκανε.Εχω δοκιμασει απο 18.12.2 και μετα ολους τους drivers.Το flickering ειναι παντα εκει,αλλοτε λιγοτερο,αλλοτε περισσοτερο.Με τους τελευταιους δε μου εχει κανει αυτο με το μαυρισμα της οθονης.Το οποιο βεβαια μπορει να οφειλεται και στις ρυθμισεις μου στο wattman.Εδω και 2-3 μερες εχω δωσει τασεις και φαινεται να ειναι οκ. Αλλαξες προσφατα καρτα γιατι αναφερεις οτι δεν ειχες προβλημα οταν ησουν με nvidia καρτα..
kostas_anes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Εχω καποια θεματα και αν τα εχει και καποιος αλλος,ας μου πει,γιατι δε ξερω αν ειναι drivers η θεμα της καρτας. Εχω flickering,κυριως στον chrome αλλα και πολυ σπανια και στα windows.Σε gaming δε κανει ποτε.Διαβασα οτι ειναι θεμα του chrome αλλα με την nvidia δε μου το κανε ποτε. Επισης σε gaming αρκετα σπανια,μαυριζει η οθονη και πανε οι ανεμιστηρες στο φουλ και πρεπει να κανω force shut down απο το κουμπι για να ξανα ανοιξει. Αυτο διαβασα οτι μπορει να ειναι απο τροφοδοτικο,αλλαξα τα καλωδια,τα κοιταξα κτλ αλλα μου το χει ξανακανει μια φορα απο τοτε.Βεβαια διαβασα και αλλους που αλλαξαν τροφοδοτικο και παλι τους το εκανε.Εχω δοκιμασει απο 18.12.2 και μετα ολους τους drivers.Το flickering ειναι παντα εκει,αλλοτε λιγοτερο,αλλοτε περισσοτερο.Με τους τελευταιους δε μου εχει κανει αυτο με το μαυρισμα της οθονης.Το οποιο βεβαια μπορει να οφειλεται και στις ρυθμισεις μου στο wattman.Εδω και 2-3 μερες εχω δωσει τασεις και φαινεται να ειναι οκ. Το chrome ειναι θεμα του chrome, λυθηκε μονο οταν εγινε update το chrome. Μαυριζμα οθονης κτλ = unstable OC η driver crash. Εμενα η 480 ειναι λιγο περιεργη επειδη την εχω πειραξει και δεν γινεται να κανει restart o driver και παθαινω οτι παθαινεις και εσυ οταν κρασαρει.
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, icenex είπε Αλλαξες προσφατα καρτα γιατι αναφερεις οτι δεν ειχες προβλημα οταν ησουν με nvidia καρτα.. Ναι πηρα τη καρτα της υπογραφης πριν 2 βδομαδες. 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Το μαυρισμα της οθονης κατα 90% ειναι instability. Το μυριστηκα για αυτο και εδωσα ταση.Απλα με ανησυχησε το γεγονος οτι καποιοι λεγαν οτι τους το εκανε και στοκ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 AMD Radeon VII 3DMark results Surface Λίγο πάνω στο Firestrike(Καθόλου παράξενο μιας και οι Turing δεν τα πάνε καλά εδώ), λίγο κάτω στο Timespy από 2080. Και στο FF XV λίγο κάτω από 2080.
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Τωρα το flickering το ξεκινησε και στα windows.Τη γυρισα και στα στοκ,μονο το power limit εχω ανεβασμενο και ενα custom fan curve και τα ιδια κανει. Ξεκιναω διαδικασια για ρμα... 1
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Τωρα το flickering το ξεκινησε και στα windows.Τη γυρισα και στα στοκ,μονο το power limit εχω ανεβασμενο και ενα custom fan curve και τα ιδια κανει. Ξεκιναω διαδικασια για ρμα... Δοκιμασε καμια αλλαγη driver σε προηγουμενο η αλλαξε καλωδιο μπας και φταιει τιποτα απο αυτα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Δοκιμασε καμια αλλαγη driver σε προηγουμενο η αλλαξε καλωδιο μπας και φταιει τιποτα απο αυτα. Δοκιμασα και drivers,4 εχω αλλαξει αυτο το καιρο. Δοκιμασα και με hdmi,τιποτα.Και αλλη θυρα,παλι τα ιδια. Το κανει μεν σπανια αλλα ειναι εκνευριστικο.Το περιεργο ειναι οτι σε games δε το κανει ποτε.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Dantε είπε Δοκιμασα και drivers,4 εχω αλλαξει αυτο το καιρο. Δοκιμασα και με hdmi,τιποτα.Και αλλη θυρα,παλι τα ιδια. Το κανει μεν σπανια αλλα ειναι εκνευριστικο.Το περιεργο ειναι οτι σε games δε το κανει ποτε. Να φταιει τιποτα στα windows? Eκανες καμια αναβαθμιση αυτες τις μερες μηπως κατι πηγε στραβα εκει? Εφοσον δεν στο κανει στα παιχνιδια θεωρω πως δεν φταιει η καρτα η ιδια. Σκεψου μηπως εκανες τιποτα αλλαγες αναβαθμισεις την μερα που στο ξεκινησε αυτο.
Dantε Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μπα ουτε αναβαθμιση εχουν κανει,ουτε αλλαξα κατι. Η μονη αλλαγη που εγινε,ειναι η καρτα.Απο οταν αλλαχθηκε,ξεκινησε.Στην αρχη στον chrome,απο σημερα το ψιλοξεκιναει και αλλου.Και ενω στην αρχη δε το κανε και στο 2ο μονιτορ,το ψιλοκανει και εκει τωρα. Εννοειται οι αλλαγες στους drivers παντα με ddu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα