Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

RX570 VS 1050TI

Ac Odyssey(3-4fps διαφορα) και σε σημεια περναει και η 1050ti

Final fantasy medium ρυθμισεις πεφτει και στα 45fps

Shadow of the tomb raider στο high πεφτει και στα 50 σε πολλες περιπτωσεις στο 4.34

Ειναι αναλογα τι παιχνιδια παιζετε. Σε κανα overwatch/fortnite ναι θα πιασετε 100-120 με την 570 σε 1080p. Στα ΑΑΑ ουτε τα 60 σταθερα δεν εχει με medium/high ρυθμισεις. Την πηραμε για τον ξαδερφο στα 140 απο plaisio black friday και σε origins/odyssey παιδευομαστε να περασουμε τα 40fps.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

RX570 VS 1050TI

Ac Odyssey(3-4fps διαφορα) και σε σημεια περναει και η 1050ti

Final fantasy medium ρυθμισεις πεφτει και στα 45fps

Shadow of the tomb raider στο high πεφτει και στα 50 σε πολλες περιπτωσεις στο 4.34

Ειναι αναλογα τι παιχνιδια παιζετε. Σε κανα overwatch/fortnite ναι θα πιασετε 100-120 με την 570 σε 1080p. Στα ΑΑΑ ουτε τα 60 σταθερα δεν εχει με medium/high ρυθμισεις. Την πηραμε για τον ξαδερφο στα 140 απο plaisio black friday και σε origins/odyssey παιδευομαστε να περασουμε τα 40fps.

Κάποια στιγμή πρέπει να ανακαλύψεις ότι το Odyssey είναι τέρμα cpu limited...

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Occultist είπε

Κάποια στιγμή πρέπει να ανακαλύψεις ότι το Odyssey είναι τέρμα cpu limited...

Με ryzen 2700? Συνέλθετε. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με ryzen 2700? Συνέλθετε. 

Φιλε το εχεις τερματισει η rx 570 ειναι 43 % πανω απο την 1050 ti μιλαμε για αλλη κατηγορια καρτα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Στο Odyssey πως δικαιολογητε η διαφορά? Δεν έβαλα αλλα παιχνίδια προφανώς είναι καλύτερη η 570 από 1050ti μόνο Odyssey που με 570 το παίζουμε 2 μήνες και ζοριζετε και για τα 40fps σε 1080p.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο Odyssey πως δικαιολογητε η διαφορά? Δεν έβαλα αλλα παιχνίδια προφανώς είναι καλύτερη η 570 από 1050ti μόνο Odyssey που με 570 το παίζουμε 2 μήνες και ζοριζετε και για τα 40fps σε 1080p.

To Odyssey αδερφε ζοριζεται με οτι καρτα και να το τρεχεις....Ειναι σκατοoptimized, γι αυτο και δεν προκειται να το παιξω ποτε.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

To Odyssey αδερφε ζοριζεται με οτι καρτα και να το τρεχεις....Ειναι σκατοoptimized, γι αυτο και δεν προκειται να το παιξω ποτε.

Εδώ θα συμφωνήσω απλά δεν είναι bottleneck το βίντεο που ανέβασα. Απλά είναι ζόρικο το παιχνίδι. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το ειδες το βιντεο?Εσυ μπορεις να δικαιολογησεις πως η 570 ειναι απο 40% εως 90% πιο γρηρορη σε 20 παιχνιδια???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, patsakos. D είπε

Το ειδες το βιντεο?Εσυ μπορεις να δικαιολογησεις πως η 570 ειναι απο 40% εως 90% πιο γρηρορη σε 20 παιχνιδια???

Βρε εγώ ξέρω ότι είναι καλύτερη μαζί με 1060 3gb παίζει 2 μήνες την δουλεύω. Στο Odyssey τι γίνετε και παίζει στα ίσια με 1050ti όμως? Ryzen 2700 έχει το σύστημα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ε τι κανει νιαου νιαου.Για ενα παιχνιδι κολλας?Προφανως ειναι optimized για τουβλα και οχι για καρτα γραφικων.

Αυτος πρεπει να μας τρολαρει ασχημα δεν εξηγειτε αλλιως

Δημοσ.

Aς το συνεχίσω κι εγώ το ανέκδοτο...

https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2060_gaming_z_review,13.html

Τί εννοείς "πέφτει στα 50 και πιο κάτω κιόλας..."?

Έχει 52μ.ο. σε Ultra, με την 1050Ti να έχει 30...

Αν η κάρτα δεν είναι 1080/Ultra/60min, δεν κάνουμε δουλειά?

Έλα να σοβαρευτούμε λίγο.

• Like 5
Δημοσ.

Το Odyssey δεν ειναι για amd καρτες.

Με την vega 64 ακομα και εαν ειχα πανω απο 60 fps μεσα στις πολεις,το παιχνιδι εκανε σαν να ριχνει τα fps και ας μην...Δεν ειχε την smoothila που ειχα με την 1070ti αργοτερα στα ιδια fps.

Γενικα με τις amd δεν δουλευει σωστα το παιχνιδι,δεν ειναι smooth.

Με τις nvidia και με 50fps ειναι smooth.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Το Odyssey δεν ειναι για amd καρτες.

Με την vega 64 ακομα και εαν ειχα πανω απο 60 fps μεσα στις πολεις,το παιχνιδι εκανε σαν να ριχνει τα fps και ας μην...Δεν ειχε την smoothila που ειχα με την 1070ti αργοτερα στα ιδια fps.

Γενικα με τις amd δεν δουλευει σωστα το παιχνιδι,δεν ειναι smooth.

Με τις nvidia και με 50fps ειναι smooth.

Μιας και μιλάμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.... Και με nvidia δεν είναι καθόλου Smooth, τα microstuters που έχω οταν στρίβει η κάμερα είναι απαλευτα. Και έχω βρει 10δες αναφορές αλλά καμία λύση 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Μιας και μιλάμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.... Και με nvidia δεν είναι καθόλου Smooth, τα microstuters που έχω οταν στρίβει η κάμερα είναι απαλευτα. Και έχω βρει 10δες αναφορές αλλά καμία λύση 

Με την 2080 και gsync monitor δεν το εχω προσεξει.

Με την 2070 και vsync on παλι δεν το εχω προσέξει.

Με την amd ηταν χάλι μαυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...