Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε

Ήμουν αρκετά προσεκτικός στην διατύπωση, δεν είπα ότι το ορίζω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος... δεν κάνω επίκληση σε αυθεντία, αλλά σε δεδομένα που είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν.

Δλδ αν εσύ βλέπεις κάτι στο σύστημα σου...Θα πρέπει Εγώ πχ. Που είμαι αυθεντία να σε πείσω ότι δεν συμβαίνει τίποτα με βίντεο στο YouTube???  Άποψη μου Καλύτερα να πιστεύεις στα μάτια σου παρά σε άλλους εκτιμώ πως έχεις μια καλή εμπειρία στο gaming .

Δημοσ.

ειδαμε ποιοι ειναι οι φρουροι τελικα. αν ερθω στο παραδιπλα νημα σας πεντακοσιες αναφορες θα φαω. πως γινεται στο νημα σας να συζητατε μονο οι εχοντες nvidia  και εδω να ειναι '' αντικειμενικοτατο'' forum συζητησης εσεις ξερετε μονο πως το χετε καταφερει

• Like 1
Δημοσ.

@jimpsar  Πες λοιπόν με τον ΧΧΧ.ΧΧ driver που είδες μείωση και πόσο, να δούμε τι γίνεται, γιατί ναι υπάρχει η πιθανότητα να μην δουλεύει σωστά το σύστημά σου, αν σε όλους τους υπόλοιπους με τον ίδιο driver δεν παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο. Είναι ένας απ'τους λόγους που υπάρχει το φόρουμ αυτός ακριβώς εξάλλου!

@billeiros Δεν είναι φρουρός όποιος διαφωνεί μαζί σου, οπότε μάλλον κάτι έχεις πάρει στραβά. Στην φωτογραφία στο άβαταρ δεν έχω τυχαία την Radeon από πάνω και θα βρεις και Radeon του θέματος στην υπογραφή μου επίσης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Γράφει ότι δεν ειναι φρουρός αλλά αναφέρει "νημα σας" 

😂

ψεμματα ειναι? δες αναλογια nvidia/amd fans εδω κ στο nvidia νημα. Εδω μεσα ποσες φορες εχουμε διαβασει "αποτυχια" "απατο" θα παει κλπ απο τυφλα fanboys της nvidia. μονο αντικειμενικη συζητηση δεν εχω δει. περνα κι απο το νημα συζητησης vega v ii μια βολτα. γεμισαν σελιδες αναλυοντας το rtx.. αν εσυ δεν  τα βλεπεις η εθελοτυφλεις δικαιωμα σου

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

ψεμματα ειναι? δες αναλογια nvidia/amd fans εδω κ στο nvidia νημα. Εδω μεσα ποσες φορες εχουμε διαβασει "αποτυχια" "απατο" θα παει κλπ απο τυφλα fanboys της nvidia. μονο αντικειμενικη συζητηση δεν εχω δει. περνα κι απο το νημα συζητησης vega v ii μια βολτα. γεμισαν σελιδες αναλυοντας το rtx.. αν εσυ δεν  τα βλεπεις η εθελοτυφλεις δικαιωμα σου

Δεν εννοείς να το καταλάβεις, αλλά ας προσπαθήσω ακόμη μια φορά.

Στο νήμα των nvidia, θα ειπωθεί το αυτονόητο, ήτοι ότι (κακώς, κατ' εμέ, γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός) οι κάρτες της πράσινης είναι καλύτερες.

Σαφώς και στο mid range η amd έχει αξιολογότατες προτάσεις.

Εδώ, όμως, συζητάμε για high end segment. Ε, σ' αυτό το κομμάτι η amd είναι πίσω (έχουν αναλυθεί εκτενώς οι λόγοι).

Η vega 64 ήρθε αργά και δεν βλέπει την ti. Είτε σου αρέσει είτε όχι.

Και για να γίνω πιο σαφής: ορθότατα αναφέρει ο @Zaknafein ότι δεν στέκουν αυτά που λέτε, έχει δε αποδειχθεί πολλάκις, πως ούτε επιδόσεις ''κόβονται'' ούτε χρώματα ''ξεπλένονται''. Η επιμονή σας σε τέτοιου είδους ανακρίβειες περιγράφεται ως ''η επιτομή του fanboy''. Κάτι άλλο φταίει, αλλά, όχι, πρέπει με το ζόρι να γράφει αυτό που έχετε στο μυαλό σας, γιατί έτσι θέλετε.

Ακόμα περιμένω να μας δείξεις πόσο κοντά είναι η 64 με την ti. Όσο, λοιπόν, γράφεις (ετε) ότι η 64 φτιάχνει μπάμιες και στο τσακίρ κέφι σερβίρει και κοκτέιλ, θα σε (σας) διορθώνουμε, γιατί βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και όχι στη Φοντάνα Ντι Τρέβι.

Εφόσον περιοριστείς στα πραγματικά δεδομένα, ήτοι ότι η 64 είναι μια ελκυστική κάρτα, συνιστά δε μια καθ' όλα αξιοπρεπή επιλογή (μέχρι εκεί), κάνεις δεν πρόκειται να ασχοληθεί με vs και ιστορίες για αγρίους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Δεν εννοείς να το καταλάβεις, αλλά ας προσπαθήσω ακόμη μια φορά.

Στο νήμα των nvidia, θα ειπωθεί το αυτονόητο, ήτοι ότι (κακώς, κατ' εμέ, γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός) οι κάρτες της πράσινης είναι καλύτερες.

Σαφώς και στο mid range η amd έχει αξιολογότατες προτάσεις.

Εδώ, όμως, συζητάμε για high end segment. Ε, σ' αυτό το κομμάτι η amd είναι πίσω (έχουν αναλυθεί εκτενώς οι λόγοι).

Η vega 64 ήρθε αργά και δεν βλέπει την ti. Είτε σου αρέσει είτε όχι.

Και για να γίνω πιο σαφής: ορθότατα αναφέρει ο @Zaknafein ότι δεν στέκουν αυτά που λέτε, έχει δε αποδειχθεί πολλάκις, πως ούτε επιδόσεις ''κόβονται'' ούτε χρώματα ''ξεπλένονται''. Η επιμονή σας σε τέτοιου είδους ανακρίβειες περιγράφεται ως ''η επιτομή του fanboy''. Κάτι άλλο φταίει, αλλά, όχι, πρέπει με το ζόρι να γράφει αυτό που έχετε στο μυαλό σας, γιατί έτσι θέλετε.

Ακόμα περιμένω να μας δείξεις πόσο κοντά είναι η 64 με την ti. Όσο, λοιπόν, γράφεις (ετε) ότι η 64 φτιάχνει μπάμιες και στο τσακίρ κέφι σερβίρει και κοκτέιλ, θα σε (σας) διορθώνουμε, γιατί βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ και όχι στη Φοντάνα Ντι Τρέβι.

Εφόσον περιοριστείς στα πραγματικά δεδομένα, ήτοι ότι η 64 είναι μια ελκυστική κάρτα, συνιστά δε μια καθ' όλα αξιοπρεπή επιλογή (μέχρι εκεί), κάνεις δεν πρόκειται να ασχοληθεί με vs και ιστορίες για αγρίους.

Εισαι προκατειλημενος μαζι μου αλλα και με τη σειρα vega. Δεν υπαρχει λογος να επιδοθω σε ακομη μια ασκοπη συζητηση μαζι σου. αφηστε ομως τον κοσμο να θεωρει την προσωπικη του εμπειρια ως οδηγο συμπερασματων. αυτο το φασιστικο "εισαι λαθος" κρατα το για τον εαυτο σου. Εγω εχω τη liquid και ανεκαθεν μιλουσα γι αυτην και τη συγκριση επιδοσεων με βάση την παραμετροποιηση που εχει υποστει με uv/oc. επισης εχω ιδια αποψη απο 1080/1080ti καθως τις ειχε φιλος μου και τις δυο. και επιμενω πως η liquid ειναι πιο κοντα σε ti παρα σε 1080.αν δεν σ αρεσει προσωπικα i don t give a damn. Δε θα φιμωσετε κανεναν. επισης διαβασε τον τιτλο του νηματος. Δεν αναφερει πουθενα high end segment. Να σε βοηθησω λιγο. AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris. αυτο γραφει. αυτο που αναφερεις επισηςπως το  αυτονοητο ειναι πως οι nvidia ειναι καλύτερες αλλα δεν το ασπαζεσαι σε αυτοακυρωνει. ποια ειναι καλυτερη? η 1050ti απο την  rx 570??πχ.για ψαξου λιγο

Επεξ/σία από billeiros
επισης διαβασε τον τιτλο του νηματος. μονο για high end segment δε
  • Like 1
Δημοσ.

Btw, κάθε φορά που πέφτει ξεμπρόστιασμα για στημένα benches κλπ, επικρατεί σιγή χωνεμένου ιχθύος.

Όχι από τον εκάστοτε Πέτρο/billeiro/generic AMD fan...από μεγάλα-αξιόπιστα (στη γενική συνείδηση) sites-channels κλπ.

Το δε στήσιμο, άντε ανακρίβεια, για κάποιο περίεργο λόγο είναι σχεδόν πάντα υπέρ της nVidia ρε παιδίμ'.

Κάποιος χτες-προχτές έγραφε πάλι για το "πρόγραμμα αξιοπιστίας-εμπειρίας" της nVidia που έχουν αναγκαστεί να υπογράψουν και να ακολουθούν όσοι θέλουν να "μετέχουν" στον πράσινο κόσμο (με αφορμή αυτή τη φορά τη σύγκριση GSync over FS monitors), και πάλι "άχνα".

Όσο για το ageing καρτών-οδηγών...έχει ξαναγραφτεί:

Η AMD σαμποτάρει σχεδόν κάθε προϊόν της στο launch, καιρό τώρα. Χάλια οδηγοί, χάλια στήσιμο vBIOS-def. values κλπ. Αυτό, το βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό όσο περνά ο καιρός, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η nVidia, βγάζει σχεδόν έτοιμο-ώριμο προϊόν, οπότε δεν έχει πολλά να δώσει όσο περνά ο καιρός.

Αποτέλεσμα...οι AMD γερνάνε καλύτερα, κερδίζουν πολύ παραπάνω, βγαίνουν μπροστά εκεί που υστερούσαν.

Όχι σε 3-4 χρόνια, όπως θα βιαστείτε να γράψετε-υποστηρίξετε οι γνωστοί.

Αν τώρα παίζει και κάποια "συνομωσία του λαμπτήρα", μπορούμε φιλοσοφικά να συζητάμε ξανά και ξανά.

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ πρέπει να διαβάσεις καλύτερα. Γράφεις ότι έχεις την lc, συνεπώς τι σχέση έχει ο τίτλος του νήματος;

Ούτε σ' εσένα θα επιτραπεί να μονοπωλείς το νήμα, μπουρδολογώντας ασύστολα για το πόσο κοντά είναι η 64 με την ti. Δεν είναι, deal with it. Και δεν δίνω πεντάρα (δεν συζητάμε για δεκάρα) για το τι πιστεύεις. Ανέβασε νούμερα, ώστε να επιβεβαιωθείς.

Διαφορετικά, προσπαθείς να μετατρέψεις τους ευσεβείς σου πόθους σε γεγονότα. Εδώ είναι τεχνολογικό forum, όχι το ''κάνε μιαν ευχή''.

Οπότε ούτε εσύ θα φιμώσεις κανέναν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Εσύ πρέπει να διαβάσεις καλύτερα. Γράφεις ότι έχεις την lc, συνεπώς τι σχέση έχει ο τίτλος του νήματος;

Ούτε σ' εσένα θα επιτραπεί να μονοπωλείς το νήμα, μπουρδολογώντας ασύστολα για το πόσο κοντά είναι η 64 με την ti. Δεν είναι, deal with it. Και δεν δίνω πεντάρα (δεν συζητάμε για δεκάρα) για το τι πιστεύεις. Ανέβασε νούμερα, ώστε να επιβεβαιωθείς.

Διαφορετικά, προσπαθείς να μετατρέψεις τους ευσεβείς σου πόθους σε γεγονότα. Εδώ είναι τεχνολογικό forum, όχι το ''κάνε μιαν ευχή''.

Οπότε ούτε εσύ θα φιμώσεις κανέναν.

τι αλλο θα διαβασω Θεε μου? Το νημα αναφερεται σε vega και εγω εχω vega υλοποιηση. ποσα θες για να  μας τρελλανεις? χαχα. ελεος!το μπουρδολογωντας και λοιπους χαρακτηρισμους κρατα τα για τον εαυτο σου.δε σε χαρακτηρισα μολονοτι μπορουσα και μπορω να το κανω. το ηθος μου ομως πλεον μου απαγορευει τετοιες συμπεριφορες. ανεβασα bench τις προαλλες. 115 fps η καρτα μου σε 1080p στο νεο tomb raider. οσα ακριβως δινει τεχνολογικο site για την αποδοση της 1080ti.εκει ξερεις ποσο δινει το site για τη vega 64? 90.μαλλον δε σε συνεφερε να το σχολιασεις τοτε. εχω ανεβασει πολλακις αλλα προφανως αυτοκολακευοσασταν στο νημα touring, pascal και δεν τα προσεξες. η αποδοση των vega δεν ειναι αυτη που εχουν στοκαρει results απο τις πρωτες reference λογω του θροτλινγκ, overvoltage κλπ παραγοντων.εσυ που εισαι φαν και του youtube και διαμορφωνεις αποψη απο εκει ,θα πρεπε να το χεις καταλαβει. αλλα δε σε συμφερει προφανως. Παντως μετα την ανακοινωση της 7nm vega ανελαβες υπηρεσια και εσυ αλλα και αλλοι γνωστοι. σωνι και καλα να τη βαφτισετε σκαρτη απο πριν ακομη δουμε μετρησεις, αποτελεσματα και επισημη κυκλοφορια. ολη μερα εδω την περνατε.και μολις καποιος γραψει κάτι και εκθειασει amd προιον η προσαψει κατι σε nvidia υπαρχει συντονισμενη επιθεση και κατακραυγη. αν δεν ειναι ΦΡΟΥΡΑ αυτο τοτε τι ειναι? Τελειωσα μαζι σου. Δεν ξαναασχολουμαι. Γραψε ο, τι θελεις. Ξερεις ομως κατι? ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.... 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

τι αλλο θα διαβασω Θεε μου? Το νημα αναφερεται σε vega και εγω εχω vega υλοποιηση. ποσα θες για να  μας τρελλανεις? χαχα. ελεος!το μπουρδολογωντας και λοιπους χαρακτηρισμους κρατα τα για τον εαυτο σου.δε σε χαρακτηρισα μολονοτι μπορουσα και μπορω να το κανω. το ηθος μου ομως πλεον μου απαγορευει τετοιες συμπεριφορες. ανεβασα bench τις προαλλες. 115 fps η καρτα μου σε 1080p στο νεο tomb raider. οσα ακριβως δινει τεχνολογικο site για την αποδοση της 1080ti.εκει ξερεις ποσο δινει το site για τη vega 64? 90.μαλλον δε σε συνεφερε να το σχολιασεις τοτε. εχω ανεβασει πολλακις αλλα προφανως αυτοκολακευοσασταν στο νημα touring, pascal και δεν τα προσεξες. η αποδοση των vega δεν ειναι αυτη που εχουν στοκαρει results απο τις πρωτες reference λογω του θροτλινγκ, overvoltage κλπ παραγοντων.εσυ που εισαι φαν και του youtube και διαμορφωνεις αποψη απο εκει ,θα πρεπε να το χεις καταλαβει. αλλα δε σε συμφερει προφανως. Παντως μετα την ανακοινωση της 7nm vega ανελαβες υπηρεσια και εσυ αλλα και αλλοι γνωστοι. σωνι και καλα να τη βαφτισετε σκαρτη απο πριν ακομη δουμε μετρησεις, αποτελεσματα και επισημη κυκλοφορια. ολη μερα εδω την περνατε.και μολις καποιος γραψει κάτι και εκθειασει amd προιον η προσαψει κατι σε nvidia υπαρχει συντονισμενη επιθεση και κατακραυγη. αν δεν ειναι ΦΡΟΥΡΑ αυτο τοτε τι ειναι? Τελειωσα μαζι σου. Δεν ξαναασχολουμαι. Γραψε ο, τι θελεις. Ξερεις ομως κατι? ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.... 

Μην ασχοληθείς ξανά. Η γάτα μου κι εγώ κλαίμε ήδη.

Και άσε το ήθος σου στην άκρη. Φράσεις όπως ''το νήμα σας'' δεν τις χρησιμοποίησα εγώ. 

Όσες φορές μίλησα για την 64, είπα πως είναι εξαιρετική κάρτα. Ήρθε, όμως, καθυστερημένα και χωρίς τις αναμενόμενες επιδόσεις.

Για τη vega ii, δεν έχω πει το παραμικρό. Μακάρι να πάει καλά. Εύχομαι και το navi να βάλει τα γυαλιά στον mr. Petsinos, μπας και δούμε καλύτερες τιμές. Αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να θέλουμε 1.000+ ευρώ για top κάρτα.

Για να κλείσουμε: κούρασε η επιμονή σου να βγάζεις την 64 ίση με την ti. Κούρασε και το θράσος σου ν' αποκαλείς ''πρασινοφρουρούς'' όσους σου υποδεικνύουν το προφανές. Ότι έχεις μια καλή κάρτα, την οποία πρέπει να ευχαριστηθείς. Τα υπόλοιπα που γράφεις ανήκουν στη ζώνη του λυκόφωτος.

Over and out.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι η vega είναι ίση με την ti είναι ανέκδοτο. 

Τεσπά όλοι θέλουμε την AMD στο παιχνίδι αλλιώς μια ζωή θα χρυσόπληρώνουμε τις κάρτες 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 3
Δημοσ.

για το tomb raider που λεει περι 1080p ας το τρεξει σε 4κ και ας μας ξανα πει τα αποτελεσματα για το ποσο κοντο ειναι με την 1080τι

το ιδιο και για το forza horizon 4 

οσο και να το θελει την 1080τι δεν την χτυπαει ,ΤΕΛΟΣ!😀

η radeon vii απο την αλλη ειναι μια χαρα καρτονι απο τι φαινεται 

και θα χτυπαει στα ισια την 1080τι/ρτχ2080

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billeiros είπε

ανεβασα bench τις προαλλες. 115 fps η καρτα μου σε 1080p στο νεο tomb raider. οσα ακριβως δινει τεχνολογικο site για την αποδοση της 1080ti

settings?post?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...