kostiger Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε παιδια αξιζει μια ανβαθμιση απο 1050 ti σε rx 570 τωρα που την εβγαλε το γνωστο αγαπημενο μαγαζι?ελεγα να περιμενω για ναβι. εκτος απο τον ενοχλητικο ηχο του κουλερ δεν εχω παραπονο απο την 1050τι,συν το οτι καιει λιγο ρευμα. Αξιζει, αλλα εδω που φτασαμε αν εχεις υπομονη μεχρι το καλοκαιρι ισως να ειναι καλυτερα. Βεβαια αμφιβαλλω πολυ για το κατα ποσον θα κυκλοφορησουν οι navi μεχρι τοτε αλλα οκ, Καταλαβαινεις τι εννοω..
azazil1190 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε παιδια αξιζει μια ανβαθμιση απο 1050 ti σε rx 570 τωρα που την εβγαλε το γνωστο αγαπημενο μαγαζι?ελεγα να περιμενω για ναβι. εκτος απο τον ενοχλητικο ηχο του κουλερ δεν εχω παραπονο απο την 1050τι,συν το οτι καιει λιγο ρευμα. Για μενα εαν δεν σε τρώει. Μεινε οπως εισαι μεχρι να δουμε τι πουλια θα πιάνει το navi και σε τι τιμη.
jimpsar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Μέγιστος μύθος αυτός που έχει καταρριφθεί πολλάκις. 8 ώρες πριν, Zaknafein είπε Δεν ισχύει, έχω περάσει 2-3 drivers στην μετά-RTX εποχή και πουθενά δεν είδα μείωση επιδόσεων (Dx11/Dx12 games & benchmarks). Το μόνο που μπορεί να συμβεί (και είναι απολύτα λογικό) είναι οι καινούριες να εμφανίσουν μια βελτίωση επιδόσεων σε συγκεκριμένα παιχνίδια λόγω driver optimization - εξάλλου πολλές φορές γι'αυτό βγαίνουν και ενημερώσεις πέραν από bug fixes κτλ. Η μόνη περίπτωση μειωμένων επιδόσεων είναι λόγω κάποιου bug το οποίο διορθώνεται σε επόμενο driver (εκτός αν εμφανίζεται σε πολύ παλιά παιχνίδια όπου εκεί απλά παίζει να μην ασχοληθούν). Πχ δεν θυμάμαι αν ήταν από Geforce ή Adrenalin update που χάλασε κάποια Dx9 παιχνίδια και άργησε πολύ να διορθωθεί (πέρυσι αυτό οπότε μιλάμε για παιχνίδια 10ετίας). Η φιλοσοφία πίσω από τα driver updates είναι κοινή και στις 2 εταιρίες. Ούτε αυτό ισχύει. Στα χρώματα είναι ακριβώς το ίδιο και στην ευκρίνεια επίσης, εκτός αν έχει γίνει κάτι ιδιότροπο από τον game developer, αλλά εκεί μιλάμε για την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Aποψη δικη σας και σεβαστη. Οπως και δικη μου αλλωστε καθως χρηστης nvidia για αρκετα χρονια . Η Vega ΙΙ ποτε κυκλοφορει τελικα? NDA για reviews ξερουμε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, jimpsar said: Aποψη δικη σας και σεβαστη. Οπως και δικη μου αλλωστε καθως χρηστης nvidia για αρκετα χρονια . Η Vega ΙΙ ποτε κυκλοφορει τελικα? NDA για reviews ξερουμε? Δεν είναι θέμα άποψης, έχουμε βάλει 500 φορές links από Youtube με σχετικό περιεχόμενο. Fact είναι.
jimpsar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε Δεν είναι θέμα άποψης, έχουμε βάλει 500 φορές links από Youtube με σχετικό περιεχόμενο. Fact είναι. Για μενα fact ειναι αυτο που ειδα με την δικη μου προσωπικη εμπειρια. Δεν εχω λογο να δω κανενα youtube video. Κρατα την αποψη σου κραταω την δικη μου.Δεν αφορα αλλο το νημα εδω. 1 2
malakudi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε εκτος αν συνδεεις με display port που περναει αυτοματα απο μονο του σε full range Δεν είναι ακριβές αυτό, συνδέω δύο Dell U2415 (ανάλυση 1920*1200) με displayport και όντως η αυτόματη ρύθμιση είναι στο Full color range, ΑΛΛΆ αν κάποιο παιχνίδι γυρίσει σε 1920*1080, τότε γυρνάει σε TV color range και φαίνονται όλα ξεπλυμένα. Δε ξέρω αν γι' αυτό φταίει η nvidia ή το EDID του monitor και έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω AMD GPU. Φυσικά το κατάλαβα αμέσως και ρύθμισα manually το color range σε full. 2
billeiros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 https://www.guru3d.com/news-story/amd-denies-limited-availability-radeon-vii-custom-aib-cards-inbound-as-well.html
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, jimpsar είπε Για μενα fact ειναι αυτο που ειδα με την δικη μου προσωπικη εμπειρια. Δεν εχω λογο να δω κανενα youtube video. Κρατα την αποψη σου κραταω την δικη μου.Δεν αφορα αλλο το νημα εδω. Προφανώς κάτι λάθος θα έκανες στην προσωπική σου εμπειρία 1 2
Zaknafein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, billeiros είπε Ορισμενοι δεν το βαζετε κατω ποτε.. Το φόρουμ είναι τεχνολογικού ενδιαφέροντος, δεν είναι fan club... οπότε αναφορές που δεν στέκουν (γιατί διαψεύδονται από επαναλήψιμες, αντικειμενικές μετρήσεις), πρέπει να επισημαίνονται για να διατηρηθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας του φόρουμ. 1
billeiros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Το φόρουμ είναι τεχνολογικού ενδιαφέροντος, δεν είναι fan club... οπότε αναφορές που δεν στέκουν (γιατί διαψεύδονται από επαναλήψιμες, αντικειμενικές μετρήσεις), πρέπει να επισημαίνονται για να διατηρηθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας του φόρουμ. κατ εσενα μπορει να μη στεκουν. το αν στεκει κατι η οχι δεν το οριζεις εσυ 1
Zaknafein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε κατ εσενα μπορει να μη στεκουν. το αν στεκει κατι η οχι δεν το οριζεις εσυ Ήμουν αρκετά προσεκτικός στην διατύπωση, δεν είπα ότι το ορίζω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος... δεν κάνω επίκληση σε αυθεντία, αλλά σε δεδομένα που είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν.
jimpsar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Το φόρουμ είναι τεχνολογικού ενδιαφέροντος, δεν είναι fan club... οπότε αναφορές που δεν στέκουν (γιατί διαψεύδονται από επαναλήψιμες, αντικειμενικές μετρήσεις), πρέπει να επισημαίνονται για να διατηρηθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας του φόρουμ. Επειδή είναι τεχνολογικό είμαστε εδώ. Fan club η nvidia club συγκεκριμένα γίνεται από ορισμένα άτομα με τρόπο άκομψο . Όσο για μετρήσεις κτλ μην επαναλαμβάνομαι έχω τοποθετηθεί ήδη .
billeiros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jimpsar είπε Επειδή είναι τεχνολογικό είμαστε εδώ. Fan club η nvidia club συγκεκριμένα γίνεται από ορισμένα άτομα με τρόπο άκομψο . Όσο για μετρήσεις κτλ μην επαναλαμβάνομαι έχω τοποθετηθεί ήδη . Για βαλε μετρησεις που δειχνουν τι αρεσει στο ματι του καθενος. πολυ θα ηθελα να τις δω ο ανθρωπος λεει οτι ειχε ποσες nvidia gpu και πατε να τον βγαλετε τρελλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα