Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 '' All this for $699 is an incredible value.''
Aten-Ra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Έτσι γέλασα μόλις το διάβασα και εγώ, αλλά τουλάχιστον αυτός είναι υπάλληλος της AMD και προωθεί το προϊών τους, ο άλλος υποτίθεται είναι "ανεξάρτητος" reviewer (my ass).
kostiger Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Tελικα reviewer της προκοπης υπαρχει; (ειτε σε καποιο μεσο, ειτε ανεξαρτητος στο youtube εντος και εκτος εισαγωγικων) Εχουμε βγαλει τους παντες αχρηστους και πληρωμενους. Προσοχη δεν λεω οτι δεν ειναι, ιδιως ορισμενοι για τα κλικ κανουν απιστευτα καραγκιοζιλικια και λοιπα ακροβατικα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπαρχει αντικειμενικος utuber...Υπαρχουν αυτοι που λενε την γνωμη τους πιο πολύ από τους αλλους. Καποιοι από αυτους μας αρεσουν καποιοι όχι. Τελος της ιστοριας. Όταν καποιος φτιαχνει ένα βιντεο για να πει τις σκεψεις του πως περιμενετε αντικειμενικοτητα?
billeiros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τη δουλεια του κανει. κανεις δε διαφωνει μ αυτο. απλα εγω οσο τον εχω παρακολουθησει δεν μαγειρευει αποτελεσματα. αν ηταν ιντελακιας δε θα χε γυρισει ολοκληρα βιντεο σχετικα με το delid. μεγαλο αγχος βλεπω παντως σχετικα με το αν τυχον αποδειχθει ανταγωνιστικο προιον απο ορισμενους. ουτε μετοχες να ειχατε Τα επερχομενα division 2, resident evil 2 ηδη διψανε για περισσοτερη των 8gb vram. Μπορει τα 16 να ναι overkill αλλα τα 8 ειναι πλεον λιγα για high eng gpu. Αν δε σας πειραζει αυτο καλως πηρατε τις 2080. Εγω θεωρω οτι ειναι κοροιδια και μεγιστη τσιγκουνια. επισης το dlss ειναι αχρηστο trick οπως το checkerborad και το rtx σε βρεφικο σταδιο. Η ουσια παντως ειναι πως οι παραπανω επιδοσεις σε νεες καρτες γραφικων πλεον οπως ολα δειχνουν θα κοστιζουν περισσοτερο... λαμπρη εξαιρεση ευτυχως η 2060.αν βεβαια ειναι στα 350 ευρω και οχι παραπανω... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από billeiros 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Τώρα τρέχω να βάλω αγγελία την RTX2080 για να πάρω VII.. Όσο για την VRAM.. Δεν διψάει κανένα Resident Evil 2 για πάνω από 8GB..Ήμουν σίγουρος ότι θα αρχίσετε τον παραλογισμό με την VRAM.. Απλά δεσμεύει κι' αυτό ''όση μνήμη βλέπει''. 1
BabisTs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, billeiros είπε Τη δουλεια του κανει. κανεις δε διαφωνει μ αυτο. απλα εγω οσο τον εχω παρακολουθησει δεν μαγειρευει αποτελεσματα. αν ηταν ιντελακιας δε θα χε γυρισει ολοκληρα βιντεο σχετικα με το delid. μεγαλο αγχος βλεπω παντως σχετικα με το αν τυχον αποδειχθει ανταγωνιστικο προιον απο ορισμενους. ουτε μετοχες να ειχατε Τα επερχομενα division 2, resident evil 2 ηδη διψανε για περισσοτερη των 8gb vram. Μπορει τα 16 να ναι overkill αλλα τα 8 ειναι πλεον λιγα για high eng gpu. Αν δε σας πειραζει αυτο καλως πηρατε τις 2080. Εγω θεωρω οτι ειναι κοροιδια και μεγιστη τσιγκουνια. επισης το dlss ειναι αχρηστο trick οπως το checkerborad και το rtx σε βρεφικο σταδιο. Η ουσια παντως ειναι πως οι παραπανω επιδοσεις σε νεες καρτες γραφικων πλεον οπως ολα δειχνουν θα κοστιζουν περισσοτερο... λαμπρη εξαιρεση ευτυχως η 2060.αν βεβαια ειναι στα 350 ευρω και οχι παραπανω... Καλά για 4Κ δεν κάνει καμία πλην της 2080ti.... Οπότε για 1440p μια χαρά είναι τα 8gb vram της 2080 αλλά και τα 16gb vram της radeon vii.... 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλα σιγουρα 8gb δεν χρειαζεται ακομα...Ουτε τα λες λιγα...Καλο είναι να εχεις παραπανο αλλα όχι αναγκαιο. Ωστόσο στην 2080ti ρουφαει λιγο πανω από 8. Ενώ βλεπει 11. Γιατι δεν παιρνει ~10? Ισως για 4k με τα αντίστοιχα textures να χρειαζονται πανω από 8, χωρις αυτό να σημαινει ότι δημιουργείται πρόβλημα αν δεν τα εχεις! 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι ζητάει όπως βλέπουμε 8GB για 4K/Max settings..Τα textures τα είδατε ; Εϊναι μέτρια στην καλύτερη..Δηλαδή το να μου βάζει απλά uncompressed textures ο dev που ζητάνε τόνους μνήμης αλλά οπτικά είναι meh, τι να το κάνω ; Με 8GB VRAM θα πρέπει και η φουτσότριχα του πρωταγωνιστή μέσα απ' το παντελόνι να είναι 4Κ..Ειδικά όταν μιλάμε για κλειστό-linear παιχνίδι και όχι open-world σαν το RE 2.. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 αυτό το θεμα όμως δεν ανήκει σε thread καρτας γραφικων...Αλλα για το PC gaming και τα χαλια του!
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Οι κάρτες γραφικών έχουν άμεση σχέση με τα παιχνίδια(Στο PC). Άρα μια χαρά ανήκει. 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε Καλά για 4Κ δεν κάνει καμία πλην της 2080ti.... Οπότε για 1440p μια χαρά είναι τα 8gb vram της 2080 αλλά και τα 16gb vram της radeon vii.... Μην το ψάχνεις τώρα..Θα αρχίσουμε την καραμέλα της μνήμης, όπως τότε με την HD7950/70 που είχαν 3GB και οι αντίστοιχες GTX670/680 2GB.
greg4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Κακογραμμένα παιχνιδάκια που ζητάνε άπειρη μνήμη απλά για να δικαιολογήσουν μια κατάσταση ή ένα sponsorship από πίσω απλά άκυρο, να τα χαίρονται. 1
BabisTs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Anyway παίδες, γνωρίζει κανείς πότε θα διαθέσουν την vii για κάνα review?
billeiros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τώρα τρέχω να βάλω αγγελία την RTX2080 για να πάρω VII.. Όσο για την VRAM.. Δεν διψάει κανένα Resident Evil 2 για πάνω από 8GB..Ήμουν σίγουρος ότι θα αρχίσετε τον παραλογισμό με την VRAM.. Απλά δεσμεύει κι' αυτό ''όση μνήμη βλέπει''. Το τι θα κανεις ποσως με ενδιαφερει. ειπα τι θα εκανα εγω
BabisTs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Οι κάρτες γραφικών έχουν άμεση σχέση με τα παιχνίδια(Στο PC). Άρα μια χαρά ανήκει. Μην το ψάχνεις τώρα..Θα αρχίσουμε την καραμέλα της μνήμης, όπως τότε με την HD7950/70 που είχαν 3GB και οι αντίστοιχες GTX670/680 2GB. Εντάξει εννοείται ότι αρχίσει ένας ψηλό "πόλεμος" για την vram.... Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν υπάρχει πρόβλημα με την vram της 2080....Εδω είμαστε για διαπιστωσουμε τι θα γίνει στα επόμενα games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα