_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 εαν σου πω ναι θα αλλάξεις cpu? η εταιρία κιόλας? δηλαδη γιατι τετοιο σκάλωμα με το bottleneck? οχι δεν θα εχεις μπορεί σε μερικα παιχνίδια να εχεις κάποια κολληματα αυτο δεν θα ειναι bottleneck απλα ειναι φτιαγμενα για intel παιχνίδια. Το λέω μπάς και γλυτώσω χρήματα απο ολική αναβάθμιση που σκεφτόμουν να κάνω, δηλάδη να πήγαινα σε i5 6500 ή Zen (λόγω DDR4 κλπ) άμα είναι αρκετά καλοί, μιας και με το OC δεν το έχω αλλά δεν βοηθάει και η MB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Περίμενε τα bench αφότου κυκλοφορήσουν οι κάρτες. Εκεί θα δείξουν και τι κουκιά πιάνει ο κάθε επεξεργαστής με την εν λόγω κάρτα σε μια γκάμα παιχνιδιών. Μετά αποφασίζεις τι αξίζει και τι όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά, επειδή θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα σε 1080p ανάλυση, μιας και τα 1440p monitor είναι πανάκριβα, πιστεύετε ο,τι η αναβάθμιση σε RX 480 από 280X αξίζει; Επίσης παίζει να έχω bottleneck με τον FX-8320 stock;; Δεδομενου του οτι η 480 φαινεται να ειναι λιγο καλυτερη της 980, ναι θα εχεις λιγο σε καποιες περιπτωσεις, στοκ ειδικα. Μια αναβαθμιση σε kaby lake/zen σε λιγους μηνες δε θα ηταν περιττη, οχι μονο για το bottleneck της gpu. Επισης σε απαντηση στο αλλο παιδι, δεν υπαρχουν "παιχνιδια φτιαγμενα για intel". Απλα οι amd εχουν κακο ipc και single core performance και τα παιχνιδια που βασιζονται σε αυτο ειναι λογικο να μην τρεχουν καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά, επειδή θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα σε 1080p ανάλυση, μιας και τα 1440p monitor είναι πανάκριβα, πιστεύετε ο,τι η αναβάθμιση σε RX 480 από 280X αξίζει; Επίσης παίζει να έχω bottleneck με τον FX-8320 stock;; Φίλτατε αγορασε καλύτερα 4k monitor και μία vega gpu και θα καταλάβεις τι αστέρι επεξεργαστής είναι fx 8320 σε 4κ dx12 http://www.tweaktown.com/tweakipedia/56/amd-fx-8350-powering-gtx-780-sli-vs-gtx-980-sli-at-4k/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Φίλτατε αγορασε καλύτερα 4k monitor και μία vega gpu και θα καταλάβεις τι αστέρι επεξεργαστής είναι fx 8320 σε 4κ dx12 http://www.tweaktown.com/tweakipedia/56/amd-fx-8350-powering-gtx-780-sli-vs-gtx-980-sli-at-4k/index.html Οκτωβριος του 14 και μετρησεις σε παιχνιδια 2-3 χρονων... Ασε που ο στοκ 8350 ειναι στα 4 και ο 4730 στα 3.4. Edit: μ'αρεσει που γραψες και dx12 απο την πολλη προσπαθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Οκτωβριος του 14 και μετρησεις σε παιχνιδια 2-3 χρονων... Ασε που ο στοκ 8350 ειναι στα 4 και ο 4730 στα 3.4. Edit: μ'αρεσει που γραψες και dx12 απο την πολλη προσπαθεια 4930k ο επεξεργαστής, τουτέστιν 3.5 - 3.9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Φίλτατε αγορασε καλύτερα 4k monitor και μία vega gpu και θα καταλάβεις τι αστέρι επεξεργαστής είναι fx 8320 σε 4κ dx12 http://www.tweaktown.com/tweakipedia/56/amd-fx-8350-powering-gtx-780-sli-vs-gtx-980-sli-at-4k/index.html Kαλα αστερι δεν τον λες αλλα ειναι πολυ τιμιος επεξεργαστης και με εχει βγαλει παλικαρι απο το 2013 που τον πηρα..παιζω και κανα παιχνιδι αλλα με βοηθαει σε video rendering αρκετα..τον εχω απο την αρχη κλοκαρισμενο στα 4ghz ...ο επομενος επεξεργαστης μου θα ειναι ZEN αν ειναι οντως τοσο καλος οπως φημολογειται ...αν εχει και αυτος χαμηλο IPC μπορει να σκεφτω να παω και σε μεταχειρισμενο intel i7 Στα 4Κ ολα τα παιχνιδια τεινουν να γινουν GPU bound και ο παραγοντας CPU δεν ειναι τοσο σημαντικος οσο σε αναλυσεις 1080p και κατω...ηδη απο τα 1440p βλεπεις να μειωνεται ο παραγοντας CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αυτό όμως δεν εξηγεί γιατί ο AMD σε παρόμοια ρολόγια με τον Intel - με φυσικά δύο πυρήνες παραπάνω από τον Intel, κατάφερε στα περισσότερα τέστ να τα πάει γενικά καλύτερα, με ακριβώς τις ίδιες κάρτες γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ειναι χρησιμο το link που παρεθεσες τωρα το ειδα και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα για τον 8320...ομως σπανια κοιταζω/ασχολουμαι με 3dmark....κοιταζω συνηθως σε παιχνιδια το cpu performance benchmarks για να δω αν το εκαστοτε παιχνιδι ειναι gpu bound ή cpu bound... πχ κοιταζω εδω το καινουργιο doom..ειτε εχεις i3 ειτε fx 8350 ειτε ι7 εισαι πανω απο τα 120 fps με 980Τi,,,οποτε αν εχεις μονιτορ 60hz εισαι αρχοντας...φανταζομαι oτι αυτος που εχει 980Τι δεν κοιταζει τπτ σε αναλυση κατω απο 1440p οποτε εκει μικραινουν ακομα περισσοτερο οι διαφορες και σε minimum fps με τον i7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε αν στις 29 θα βγουν custom εκδόσεις απο sapphire, asus κτλ ή θα περιμένουμε παραπάνω για αυτές? Τελικά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλο για custom ψύξη. http://videocardz.com/61262/amd-radeon-rx-480-8gb-to-cost-229-usd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τελικά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλο για custom ψύξη. http://videocardz.com/61262/amd-radeon-rx-480-8gb-to-cost-229-usd Να παρακαλατε η κάρτα να είναι το τέρας που όλοι λενε με επιδόσεις R9 Fury και να overclcockαρει στον ουρανό και ας αργήσει και 1 βδομάδα. Ποιος αγοράζει Day one?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ο Venisk. (φιλαράκι από διπλανό φόρουμ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να παρακαλατε η κάρτα να είναι το τέρας που όλοι λενε με επιδόσεις R9 Fury και να overclcockαρει στον ουρανό και ας αργήσει και 1 βδομάδα. Ποιος αγοράζει Day one?! 1 εβδομάδα δε νομίζω οτι πειράζει ιδιαίτερα (αν και χτες εσύ μου έλεγες πως διάβασες οτι θα βγουν στις 29 :S). Το θέμα είναι να μη κάνουν ένα μήνα+ όπως με τις 290/290x. Λογικά με τόσο μικρή κατανάλωση η 480 δε θα έχει τα προβλήματα των Hawaii απλά έλεγα μήπως αυτή τη φορά γλυτώσουμε χαζοχαρούμενες αναλύσεις τύπου "με custom cooler θα κλείνει σπίτια" κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1 εβδομάδα δε νομίζω οτι πειράζει ιδιαίτερα (αν και χτες εσύ μου έλεγες πως διάβασες οτι θα βγουν στις 29 :S). Το θέμα είναι να μη κάνουν ένα μήνα+ όπως με τις 290/290x. Λογικά με τόσο μικρή κατανάλωση η 480 δε θα έχει τα προβλήματα των Hawaii απλά έλεγα μήπως αυτή τη φορά γλυτώσουμε χαζοχαρούμενες αναλύσεις τύπου "με custom cooler θα κλείνει σπίτια" κτλ. Καλα σοβαρά τώρα παίρνεις τις μετροιτης ότι διαβάζεις? Εδώ δεν ξέρουν τι λένε οι ίδιο και θα ξέρουμε εμείς?! Πρώτες υλοποίησεις είναι saphhire, XFX, power color. Έτσι είπαν. Αύριο μπορεί να βγει φήμη ότι όλες μαζί θα αργήσουν ένα μήνα! Δεν δουλευομαι στην AMD για να ξέρουμε ακριβώς φίλτατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 1 εβδομάδα δε νομίζω οτι πειράζει ιδιαίτερα (αν και χτες εσύ μου έλεγες πως διάβασες οτι θα βγουν στις 29 :S). Το θέμα είναι να μη κάνουν ένα μήνα+ όπως με τις 290/290x. Λογικά με τόσο μικρή κατανάλωση η 480 δε θα έχει τα προβλήματα των Hawaii απλά έλεγα μήπως αυτή τη φορά γλυτώσουμε χαζοχαρούμενες αναλύσεις τύπου "με custom cooler θα κλείνει σπίτια" κτλ. Πάντα και παντού προ κυκλοφορίας υπάρχει το λεγόμενο silly season. Για την ώρα δεν άκουσα κάτι για καθυστερήσεις. Η πολύ ευχάριστη ένδειξη για μένα είναι ότι οι 480 έχουν πολύ καλές ψύκτρες. Απομένει φυσικά να επιβεβαιωθεί, αλλά το μαρκάρω και αυτό στα θετικά μέχρι τις πρώτες ανεξάρτητες αναλύσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα