Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε **Να είναι σε αποδοση μεταξυ 2080 και 2080τι με κοστος για custom υλοποίηση τα 750-800€ μαξ. θα προτιμουσα κατι αναμεσα σε 2070 2080 και 400-500 ευρο...τοτε ισως σπαγε ταμεια!
azazil1190 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε θα προτιμουσα κατι αναμεσα σε 2070 2080 και 400-500 ευρο...τοτε ισως σπαγε ταμεια! Αυτο πιστεύω θα το καταφέρει η 3080.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billeiros είπε Δλδ να μη σχολιάσουμε λοιπόν? Το ότι δλδ δίνει παιχνίδια δωρεάν είναι κατακριτέο? Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου να μην σχολιασει καποιος,κατι. Αυτο που ανεφερα παραπανω ειναι οτι ειναι συνηθες τον τελευταιο καιρο ο κοσμος να ανεβαζει τις προσδοκιες του μεσω του hype στα παντα(απο cpu μεχρι κινητα) που δημιουργουν κατι οτι να ναι clickbait αρθρα και μετα να ερχεται η απογοητευση. Κατακριτεο δεν ειναι που δινει δωρεαν παιχνιδια,αλλα δεν σου φαινεται λιγο υποπτο γιατι τα εν λογω παιχνιδια τα δινει τωρα στις γιορτες(αφου βγηκαν και οι rtx καρτες) που οι τιμες στις vega πχ επεσαν,και δεν τα ανακοινωνε νωριτερα που οι τιμες ηταν πιο πανω? Κοροιδα δηλαδη οσοι τα εσκασαν για τις προηγουμενες τιμες vega ή απλα επειδη δεν εχει τιποτα να προσφερει η εταιρεια και για να τραβηξει κοσμο δινει δωρεαν παιχνιδια τωρα τις γιορτες? Ουτως ή αλλως τα παιχνιδια αυτα θα αργησουν να κυκλοφορησουν δεν ειναι οτι τωρα βγηκαν και γιαυτο τα δινουν δωρεαν τωρα. Τελος το γραφημα αναφερει και 2060 και 2050 που δεν εχουν καν ανακοινωθει απο την εταιρεια, δηλαδη αυτοι μυρισαν τα νυχια τους τι επιδοσεις θα εχουν και ποσο θα κοστιζουν και δεν εκανε σε κανενα εντυπωση απο τα πιο πισω σχολια.... 37 λεπτά πριν, azazil1190 είπε θα αναγκασει την nvidia να γινει ανταγωνιστικη ως προς την νεα τιμολόγηση της 2080 στα 700€ https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=autocomplete&keyphrase=rtx+2080&order_by=pricevat Και αν δεις εξελιξη τιμων στην https://www.skroutz.gr/s/16313291/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Ventus-8G.html πριν λιγες μερες επαιζε για μερικους τυχερους στα 670. Αυτα ειναι τα καλα οταν κυκλοφορεις νωριτερα το hardware σου,οτι ακομα και υψηλη τιμη να εχει αρχικα μεχρι να βγαλει ο ανταγωνιστης σου το δικο του μπορεις να ριξεις την τιμη. Περαν τουτου εγω ειπα το πιο απλο με βαση την πραγματικοτητα.Η πιο προσφατη καρτα της αγορας η RX590 η fatboy πχ και πωλειται στα 300περιπου ευρω με επιδοσεις φυσικα πολυ κοντα στην 580. Και ορισμενοι περιμενουν στα ιδια χρηματα σε μισο με 1 χρονο να δουν επιδοσεις 2070 με 2080.... Τα ιδια βεβαια ισχυουν και για την nvidia. Ελπιζω το μαθημα των Turing να εγινε μαθημα σε οσους περιμενουν χαμηλες τιμες απο τις επομενες καρτες γραφικων και στην πρασινη. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore 3
Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Αυτο πιστεύω θα το καταφέρει η 3080. Αν δωσει 3080 με 2070 επιδοσεις στα 350-400 ευρω θα ειναι τρομερο deal μιας και οι περισσοτεροι με freesync ειμαστε. Προφανως να μην κανει τα λαθη τον vega και να δωσει σωστες gaming καρτες. Αν δουμε ομως απο την 590 που την δινει 300-350 και ειναι σε επιδοσεις κατω απο 1070 δυσκολα τα πραγματα. Γενικα πρεπει να το παλεψει. Δεν ειπαμε να δωσει επιδοσεις 2080 στα 400 ευρω αλλα την 2070 ας την πιασει τουλαχιστον. 3
billeiros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου να μην σχολιασει καποιος,κατι. Αυτο που ανεφερα παραπανω ειναι οτι ειναι συνηθες τον τελευταιο καιρο ο κοσμος να ανεβαζει τις προσδοκιες του μεσω του hype στα παντα(απο cpu μεχρι κινητα) που δημιουργουν κατι οτι να ναι clickbait αρθρα και μετα να ερχεται η απογοητευση. Κατακριτεο δεν ειναι που δινει δωρεαν παιχνιδια,αλλα δεν σου φαινεται λιγο υποπτο γιατι τα εν λογω παιχνιδια τα δινει τωρα στις γιορτες(αφου βγηκαν και οι rtx καρτες) που οι τιμες στις vega πχ επεσαν,και δεν τα ανακοινωνε νωριτερα που οι τιμες ηταν πιο πανω? Κοροιδα δηλαδη οσοι τα εσκασαν για τις προηγουμενες τιμες vega ή απλα επειδη δεν εχει τιποτα να προσφερει η εταιρεια και για να τραβηξει κοσμο δινει δωρεαν παιχνιδια τωρα τις γιορτες? Ουτως ή αλλως τα παιχνιδια αυτα θα αργησουν να κυκλοφορησουν δεν ειναι οτι τωρα βγηκαν και γιαυτο τα δινουν δωρεαν τωρα. Τελος το γραφημα αναφερει και 2060 και 2050 που δεν εχουν καν ανακοινωθει απο την εταιρεια, δηλαδη αυτοι μυρισαν τα νυχια τους τι επιδοσεις θα εχουν και ποσο θα κοστιζουν και δεν εκανε σε κανενα εντυπωση απο τα πιο πισω σχολια.... https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=autocomplete&keyphrase=rtx+2080&order_by=pricevat Και αν δεις εξελιξη τιμων στην https://www.skroutz.gr/s/16313291/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Ventus-8G.html πριν λιγες μερες επαιζε για μερικους τυχερους στα 670. Αυτα ειναι τα καλα οταν κυκλοφορεις νωριτερα το hardware σου,οτι ακομα και υψηλη τιμη να εχει αρχικα μεχρι να βγαλει ο ανταγωνιστης σου το δικο του μπορεις να ριξεις την τιμη. Περαν τουτου εγω ειπα το πιο απλο με βαση την πραγματικοτητα.Η πιο προσφατη καρτα της αγορας η RX590 η fatboy πχ και πωλειται στα 300περιπου ευρω με επιδοσεις φυσικα πολυ κοντα στην 580. Και ορισμενοι περιμενουν στα ιδια χρηματα σε μισο με 1 χρονο να δουν επιδοσεις 2070 με 2080.... Τα ιδια βεβαια ισχυουν και για την nvidia. Ελπιζω το μαθημα των Turing να εγινε μαθημα σε οσους περιμενουν χαμηλες τιμες απο τις επομενες καρτες γραφικων και στην πρασινη. Ύποπτο δε μου φαίνεται όχι. Πήρα από τις πρώτες vega που κυκλοφόρησαν και έδινε και τότε δώρο παιχνίδια. Συγκεκριμένα prey και wolfenstein. Κ η προωθητική αυτή ενέργεια αφορούσε και rx 580.αν θυμάμαι καλά. Hype υπάρχει πάντα. Και από κάθε εταιρία για κάθε επερχόμενο προϊόν. Η βεγκα σε αποδόσεις δε συναγωνιζεται καμία rtx κάρτα. Αν και είναι κοντά σε επιδόσεις με 2070.η δικιά μου αν δεις hardware unboxed, όπου αναφέρεται χωριστά σε κάθε gpu benchmark, την ξεπερνάει. Για όποιον ψάχνεται προς Amd λόγω freesync, σε 2κ είναι μονόδρομος η 56 και η 64.Τις θεωρώ εξαιρετικά τίμιες. Αλλά στην Ελλάδα του PlayStation και της nvidia αν ένα προϊόν θαφτεί από την αρχή κλαφτα. Ήταν και το mining που εκτόξευσε τις τιμές και έδεσε το γλυκο 1
azazil1190 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν δωσει 3080 με 2070 επιδοσεις στα 350-400 ευρω θα ειναι τρομερο deal μιας και οι περισσοτεροι με freesync ειμαστε. Προφανως να μην κανει τα λαθη τον vega και να δωσει σωστες gaming καρτες. Αν δουμε ομως απο την 590 που την δινει 300-350 και ειναι σε επιδοσεις κατω απο 1070 δυσκολα τα πραγματα. Γενικα πρεπει να το παλεψει. Δεν ειπαμε να δωσει επιδοσεις 2080 στα 400 ευρω αλλα την 2070 ας την πιασει τουλαχιστον. Πολυ φοβάμαι οτι navi θα ειναι σε επιδόσεις κατω της 2080.Τουλάχιστον να ειναι φθηνό ώστε να γινει ανταγωνιστικο. Το vega η ιδια η amd το εφαγε. Αντι να την βγαλει την καρτα σωστη. Έπρεπε να σπαμε το κεφαλι μας με uv για να δουλεψει καλα. Η τιμης της βεβαια ηταν λαθος των αργοσχολων miners Εγω περιμενω το μεγάλο navi(εαν υπαρξει) να δω πως θα παει σε αποδοση και αν αξιζει η τιμη του Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από azazil1190 2
Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πολυ φοβάμαι οτι navi θα ειναι σε επιδόσεις κατω της 2080.Τουλάχιστον να ειναι φθηνό ώστε να γινει ανταγωνιστικο. Το vega η ιδια η amd το εφαγε. Αντι να την βγαλει την καρτα σωστη. Έπρεπε να σπαμε το κεφαλι μας με uv για να δουλεψει καλα. Η τιμης της βεβαια ηταν λαθος των αργοσχολων miners Εγω περιμενω το μεγάλο navi(εαν υπαρξει) να δω πως θα παει σε αποδοση και αν αξιζει η τιμη του Κατω απο την 2080 θα ειναι σιγουρα η 3080 navi το θεμα ειναι ποσο. Οι vega περα απο πανακριβες που πχ εβρισκες 1080 στα 550 ενω μια vega 56 ειχε 700 και μια vega 64 800 η amd τις εβγαλε οπως να ναι. Τις εβαλε ενα σωρο specs πανω και τις χαντακωσε σε real life παιχνιδιων. Αν βγει η 3080 κατω απο 400 με επιδοσεις πανω απο 2070 χωρις rtx προφανως θα πουλησει καλα. Αλλα οταν βλεπω την καημενη 590 στα 300-350 Ελλαδα δεν μπορω να περιμενω πολλα πια. Ας ερθουν τουλαχιστο να υπαρξει ανταγωνισμος και βλεπουμε πως θα πανε τα πραγματα. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε στην Ελλάδα του PlayStation και της nvidia αν ένα προϊόν θαφτεί από την αρχή κλαφτα. Ήταν και το mining που εκτόξευσε τις τιμές και έδεσε το γλυκο Η Ελλαδα της nvidia απο που προεκυψε?Απο τις high end?Ε λογικο αφου οι Pascal ηταν πιο πολυ καιρο στην αγορα και ειχαν για μεγαλυτερο διαστημα καλυτερες τιμες. Τωρα τελευταια ειναι που αξιζουν οι vega για αγορα,αν υπολογισουμε οτι η πλειοψηφια δεν θα κατσει να ασχοληθει με undervolt. Εγω μια χαρα ειδα ολοι να πεφτουν με τα μουτρα στην 570 τωρα που μπηκε σε προσφορα απο το Πλαισιο με τα παιχνιδια. Παιζει ανετα να εχουν πουλησει 100-200καρτες μην πω και παραπανω και οπως ανεφερε ο συμφορουμιτης πιο πισω,στο low/mid range κομματι περιπατο παει. Στο high end ειναι που τα βρισκει σκουρα. Τελη του 2017 που εβαλε το bundle που αναφερεις η 64 ειχε στην Ελλαδα 800+ευρω,την ιδια περιοδο που η 1080 επαιζα καμποσα ευρω πιο κατω https://www.skroutz.gr/s/13644823/Asus-Radeon-RX-Vega-64-8GB-Rog-OC-90YV0B00-M0NM00.html 868ευρω η Strix τελη του 2017 650ευρω η Strix τελη του 2017 https://www.skroutz.gr/s/9610139/Asus-GeForce-GTX1080-8GB-ROG-Strix-90YV09M2-M0NM00.html Την Strix την αναφερω ως την ακριβοτερη 1080 γιατι υπηρχαν και φθηνοτερες οπως η gigabyte με ααλλα 100ευρω κατω την ιδια περιοδο https://www.skroutz.gr/s/9561371/Gigabyte-GeForce-GTX1080-8GB-GV-N1080WF3OC-8GD.html Αρα μετα ποιος να παει να παρει απο Ελλαδα vega? Μετα επιασε και το mining και καλησπερα. 1
billeiros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Η Ελλαδα της nvidia απο που προεκυψε?Απο τις high end?Ε λογικο αφου οι Pascal ηταν πιο πολυ καιρο στην αγορα και ειχαν για μεγαλυτερο διαστημα καλυτερες τιμες. Τωρα τελευταια ειναι που αξιζουν οι vega για αγορα,αν υπολογισουμε οτι η πλειοψηφια δεν θα κατσει να ασχοληθει με undervolt. Εγω μια χαρα ειδα ολοι να πεφτουν με τα μουτρα στην 570 τωρα που μπηκε σε προσφορα απο το Πλαισιο με τα παιχνιδια. Παιζει ανετα να εχουν πουλησει 100-200καρτες μην πω και παραπανω και οπως ανεφερε ο συμφορουμιτης πιο πισω,στο low/mid range κομματι περιπατο παει. Στο high end ειναι που τα βρισκει σκουρα. Τελη του 2017 που εβαλε το bundle που αναφερεις η 64 ειχε στην Ελλαδα 800+ευρω,την ιδια περιοδο που η 1080 επαιζα καμποσα ευρω πιο κατω https://www.skroutz.gr/s/13644823/Asus-Radeon-RX-Vega-64-8GB-Rog-OC-90YV0B00-M0NM00.html 868ευρω η Strix τελη του 2017 650ευρω η Strix τελη του 2017 https://www.skroutz.gr/s/9610139/Asus-GeForce-GTX1080-8GB-ROG-Strix-90YV09M2-M0NM00.html Την Strix την αναφερω ως την ακριβοτερη 1080 γιατι υπηρχαν και φθηνοτερες οπως η gigabyte με ααλλα 100ευρω κατω την ιδια περιοδο https://www.skroutz.gr/s/9561371/Gigabyte-GeForce-GTX1080-8GB-GV-N1080WF3OC-8GD.html Αρα μετα ποιος να παει να παρει απο Ελλαδα vega? Μετα επιασε και το mining και καλησπερα. Κι όμως επειδη παρακολουθούσα στενά τις vega επειδη θα αγόραζα μόλις έβρισκα υλοποίηση που με ενδιέφερε, το λάθος της AMD πέρα από το ότι η κάρτα για να γίνει λειτουργικά vfm από άποψης κατανάλωσης και επιδόσεων με το Uv-oc hbm, ήταν ότι άργησε να δώσει πααααααρα πολύ καιρό custom υλοποιήσεις. Μόλις πήγε να γίνει κάτι, έβρισκες έστω και δύσκολα reference 56αρα 399 και 64αρα 499.Αλλα λόγω του θροτλινγκ από το κακιστο μαμισιο συστημα ψύξης δεν ήταν και ο, τι καλύτερο. Με το που πήγαν να βγουν οι custom άρχισε η τρέλα του mining και παπαλα. Τότε πήραν ακριβώς οι τιμές την εξωφρενική ανιουσα. 800 και για αρχή η 64 και 600 και βαλε η 56αρα.εγω την liquid 699 την είχα πάρει και μάλιστα θεωρούνταν ευκαιρία. Επίσης η AMD έγραψε στα παπάκια της τους gamer και ακόμη και σήμερα 4 custom υλοποιήσεις της κάθε vega βρίσκεις. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από billeiros 2
birel-motosport Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Βλέπω μάλλον ότι θα υπάρξουν αλλαγές και ίσως ένα μπέρδεμα που έγινε με την κάρτα γραφικών μου μία vega 64 να είναι καλό τελικά .θα πρέπει να ξανά παραγγείλω την κάρτα, Και το ερώτημα είναι να την ξανά παραγγείλω? να περιμένω άμα θα ανακοινώσουν κάτι αξιόλογο? άμα ανακοινώσουν κάτι αξιόλογο σε πόσους μήνες θα είναι διαθέσιμο? Το καλό είναι ότι τώρα άμα την ξανά παραγγείλω θα έχω και τρία παιχνίδια διαθέσιμα από αυτά μόνο το ένα με ενδιαφέρει τα άλλα θα μπορούσα να τα δώσω σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω πως σου δίνουν τους κωδικούς και αν το έχει κάνει κάποιο άλλο παιδί από δω
billeiros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Βλέπω μάλλον ότι θα υπάρξουν αλλαγές και ίσως ένα μπέρδεμα που έγινε με την κάρτα γραφικών μου μία vega 64 να είναι καλό τελικά .θα πρέπει να ξανά παραγγείλω την κάρτα, Και το ερώτημα είναι να την ξανά παραγγείλω? να περιμένω άμα θα ανακοινώσουν κάτι αξιόλογο? άμα ανακοινώσουν κάτι αξιόλογο σε πόσους μήνες θα είναι διαθέσιμο? Το καλό είναι ότι τώρα άμα την ξανά παραγγείλω θα έχω και τρία παιχνίδια διαθέσιμα από αυτά μόνο το ένα με ενδιαφέρει τα άλλα θα μπορούσα να τα δώσω σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω πως σου δίνουν τους κωδικούς και αν το έχει κάνει κάποιο άλλο παιδί από δω Αν δεν καίγεσαι για freesync από μένα πήγαινε σε 2070.τωρα αν τη βρίσκεις σε καλή τιμη καλύτερα να την πάρεις τώρα. Οι άλλες μέχρι να βγουν καλό καλοκαίρι. Και οι κωδικοί εύκολα εξαργυρωνονται 2
birel-motosport Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έχω πάρει freesync μόνιτορ σε τρομερή τιμή δεν μπορώ να πω ότι την έχω βρει τα 500 ευρώ που παίζει στο εξωτερικό αλλά αφαιρούμε το ΦΠΑ και άμα μπορέσω να δώσω τα δύο παιχνίδια 50 με 60 ευρώ είναι καλά πιστεύω απλώς δεν ξέρω μήπως σε τρεις μήνες δώσουν τις καινούργιες κάρτες και ίσως να αξίζει να περιμένω
adtakhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, azazil1190 είπε Πολυ φοβάμαι οτι navi θα ειναι σε επιδόσεις κατω της 2080.Τουλάχιστον να ειναι φθηνό ώστε να γινει ανταγωνιστικο. Το vega η ιδια η amd το εφαγε. Αντι να την βγαλει την καρτα σωστη. Έπρεπε να σπαμε το κεφαλι μας με uv για να δουλεψει καλα. Η τιμης της βεβαια ηταν λαθος των αργοσχολων miners Εγω περιμενω το μεγάλο navi(εαν υπαρξει) να δω πως θα παει σε αποδοση και αν αξιζει η τιμη του Η AMD θα προσπαθήσει να επαναλάβει την τακτική που είχε εφαρμόσει την εποχή των GTX 280 /GTX 260 VS HD 4870 & HD 4850 . Και η HD 4870 αλλά και η HD 4850 ήταν σε λιθογραφία μια κατηγορία κάτω. Το ίδιο ήταν και σε μέγεθος CHIP . Σαν κόστος ήρθαν στην μισή τιμή από τον ανταγωνισμό. Τότε η HD 4870 ήταν σε απόδοση -10% από την 280 και η HD 4850 σε απόδοση - 5% από την 260 ...... Αλλά δίνονταν στο μισό κόστος δίνοντάς τους μια καλή θέση απέναντι στον ανταγωνισμό. Ίσως αυτή την φορά να δούμε και καμιά διπύρηνα κάρτα, έτσι για να φαίνεται ψηλά στα συγκριτικά . Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από adtakhs 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καμία mGPU δεν θα δεις γιατί πέθανε. Και οι δύο εταιρείες έχουν εστιάσει στο sGPU. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, birel-motosport είπε Έχω πάρει freesync μόνιτορ σε τρομερή τιμή δεν μπορώ να πω ότι την έχω βρει τα 500 ευρώ που παίζει στο εξωτερικό αλλά αφαιρούμε το ΦΠΑ και άμα μπορέσω να δώσω τα δύο παιχνίδια 50 με 60 ευρώ είναι καλά πιστεύω απλώς δεν ξέρω μήπως σε τρεις μήνες δώσουν τις καινούργιες κάρτες και ίσως να αξίζει να περιμένω Μία χαρά είναι η κάρτα. Δυνατή και με την κατάλληλη ρύθμιση πολύ κοντά σε επιδόσεις στις πράσινες. Μην ξεχνάς ότι αν συνυπολογισεις τα παιχνίδια η κάρτα έχει σημαντική διαφορά τιμής σε σχέση με την 2070. Το monitor σου πόσα στα πόσα hz είναι; Αν ομως έχεις τα χρήματα και δε σε πειράζει το παραπάνω που θα πληρώσεις για αυτην, πήγαινε στην 2070.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα