Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλά η NV στο interface άστο..Windows XP εποχές.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις τους περασα και εγω και ξεκινησα δοκιμες. To καλυτερο μου!! https://www.3dmark.com/3dm/31223148? HBM δεν μπορω να ανεβω κ αλλο . Βγαζει artifacts Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από jimpsar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, jimpsar είπε Μολις τους περασα και εγω και ξεκινησα δοκιμες. To καλυτερο μου!! https://www.3dmark.com/3dm/31223148? HBM δεν μπορω να ανεβω κ αλλο . Βγαζει artifacts Δοκιμασε με λιγοτερο ρευμα και χαμηλότερα ρολογια p6-p7 και θα βγαλεις μεγαλύτερο σκορ. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ενθουσιάστηκα, να πω τη μαύρη αλήθεια. Το auto oc, κάθε είδους, λειτουργεί όπως ήταν αναμενόμενο εντελώς safe, σε βαθμό 2-3%. Το uv έχει κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά μέχρι εκεί. Το manual προηγούμενο προφίλ μου, με κάποιες προσαρμογές για τους ανεμιστήρες και για τις τάσεις, το πήρε μια χαρά (αν και ίσως να έχασα κάπου 100 πόντους σε TS). Σε gaming, 1.5 ωρίτσα, δεν έκανε κιχ...και δεν πέρασε και τους 55 ο πυρήνας, με σαφώς λιγότερη φασαρία από πριν. Θα ψαχτεί περισσότερο, εννοείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.techpowerup.com/250519/amd-radeon-software-adrenalin-2019-launched-heres-whats-new wow features!!! To streaming σε mobile αν δουλεύει όπως λένε μπορείς άνετα να παίζεις από οπουδήποτε στον κόσμο παιχνίδια που δε μετράει πολύ το input lag (τα 5 mbps upstream της vdsl αρκούν). Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Core i7 with eight cores / 16 Threads at 4300 is barely enough for F1 2018? And then recommended is Ryzen 7 2700X? Έβαλαν χαζό marketing και στους οδηγούς. Απορώ ο Jensen με το ego που έχει πως δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο..Επίσης, έκοψαν το support του VSR(21:9) για R9 κάρτες..Στις Maxwell δουλεύει κανονικά το DSR.. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Ξέρουμε τι παίζει με τα memory timings? Μεταξύ auto και 1, δεν είχα την παραμικρή διαφορά. Στο 2, έβγαλε το gpu bench (TS) και τράβηξε restart στο cpu κομμάτι του...go figure, αν και έχω μια υποψία (ώρες ώρες ,όταν "πέφτει" η χρήση της gpu πρέπει να ρίχνει τη συχνότητα της μνήμης στα τάρταρα οπότε έχει αστάθεια). Επίσης, όσοι είστε με Pulse, εκτός από όλα τα Ρ states που ξεκλείδωσαν (άχρηστα, αλλά οκ), έχουμε πλέον και mem voltage control? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται να έχουμε mem voltage control . (θα έπρεπε για την vega 64 να έγραφε 1.35volt ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα με την red dragon 56 στο auto core oc μου πετά μαύρη οθόνη, στο memory μου το πάει μέχρι 845 (με υποχρέωσες) και το undervolting... για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα, δεν μου δείχνει τιμές... Τα memory timings πάλι είναι σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες. Είπαν τα σαΐνια της AMD να μας βάλουν κάποιο γρίφο να λύσουμε λες και παίζουμε adventure, χωρίς καμία επεξήγηση... Για το game advisor τα σχόλια είναι περιττά νομίζω. Αν δει χαμηλά frames σε ένα παιχνίδι σου κάνει σύσταση να ρίξεις τις ρυθμίσεις ή την ανάλυση. Σε όλα τα παιχνίδια. Το ίδιο μήνυμα. Ευχαριστώ AMD, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα να με καθοδηγείς... Το fan target εμένα δεν μου λειτουργεί και δεν έχω και κάνα άλλο σχετικό πρόγραμμα να πεις ότι κάνει conflict. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το Witcher 3 που πρόλαβα και έβαλα, με το ίδιο oc που είχα και στους προηγούμενους drivers έγινε η σφαγή των Αρμενίων. Εκεί που πριν είχα 100% gpu usage με νορμαλ fps (60-75) με τους νέους drivers μου πέφτει κοντά στο 50% με 50fps ή και λιγότερα.... Με τις ίδιες ρυθμίσεις και το ίδιο σύστημα προφανώς. Και για να σας προλάβω ναι έκανα απεγκατάσταση με ddu. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να φταίνε τα win7. To ΣΚ λογικά που θα στήσω τον 2700x (τώρα είμαι με fx8320) με win10 θα δω τι παίζει, αλλά μέχρι στιγμής μιλάμε για τρελή απογοήτευση... Ερώτηση: το ρεύμα στα χαμηλότερα p states τα πειράζουμε; Πχ έχει νόημα να αφήσω το p5 στα 1100 ενώ στο p6 το έχω βάλει 1050; Δεν θα έπρεπε κάπως η amd να τα εξηγεί αυτά όπως και το voltage control που έχει στις μνήμες (αλλά ΔΕΝ αφορά τις μνήμες) και αυτό το memory timings (που μάλλον είναι κάτι για το mining, και τσάμπα ασχολούμαστε οι υπόλοιποι αλλά ΠΕΣ ΤΟ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Ρε manual oc και αγιος ο θεος. Σαν το manual δεν ειναι. Λιγο εκατσα εχτες και δοκιμασα auto uv-oc και ηταν πολύ κατώτερα τα αποτελέσματα απο το manual μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι της άποψης ότι δεν κάνεις OC στην GPU όταν παίζεις παιχνίδια. Ούτε έχεις ανοιχτά monitoring sw κλπ..Θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να επικεντρωθείς στο παιχνίδι και όχι να κοιτάς το framerate ή να αγχώνεσαι για artifacts/crash κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είμαι της άποψης ότι δεν κάνεις OC στην GPU όταν παίζεις παιχνίδια. Ούτε έχεις ανοιχτά monitoring sw κλπ..Θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να επικεντρωθείς στο παιχνίδι και όχι να κοιτάς το framerate ή να αγχώνεσαι για artifacts/crash κλπ. Εγω παντα ανοιγω monitoring γιατι αυτο που με απασχολεί ειναι οι θερμοκρασίες. Μην στραβωσει τιποτα εν ωρα παιχνιδιού και δεν το παρω χαμπαρι και μετά τρεχω και δεν φτανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Ναι με custom W/C με το άγχος είσαι..Αέρας και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είμαι της άποψης ότι δεν κάνεις OC στην GPU όταν παίζεις παιχνίδια. Ούτε έχεις ανοιχτά monitoring sw κλπ..Θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να επικεντρωθείς στο παιχνίδι και όχι να κοιτάς το framerate ή να αγχώνεσαι για artifacts/crash κλπ. Δεν θα διαφωνούσα σε γενικές γραμμές, ούτε εγώ έχω όρεξη να ασχολούμαι συνεχώς με χαζομάρες, έλα όμως που οι vega καλώς ή κακώς θέλουν το πείραγμα τους για να αποδώσουν τα αναμενόμενα. (power limit, undervolt, oc μνήμης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, azazil1190 said: Εγω παντα ανοιγω monitoring γιατι αυτο που με απασχολεί ειναι οι θερμοκρασίες. Μην στραβωσει τιποτα εν ωρα παιχνιδιού και δεν το παρω χαμπαρι και μετά τρεχω και δεν φτανω Τι να στραβώσει δηλαδή; Συμφωνώ με Psycho, λίγο τα πρώτα λεπτά monitoring να δεις που κινείσαι και πόσο ζορίζεται το pc και μετά κλειστά όλα. Βέβαια ρίχνω κάλα βλέφαρο στο dual 7-segment display της μητρικής που το έχω βάλει να δείχνει τη cpu temp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα