Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billeiros είπε

με τι ρευμα?

ασε το βρηκα.πιο κατω.temps όμως στα ταρταρα

β.PNG

π.PNG

Εμ αυτες ειναι θερμοκρασίες και καλα ρολογακια.Ποσο 10c κατω πηγες?

Με αερα στο bench μαξαριζα περιπου στους 55c.Φουλ στροφές τα φαν.

Με τα παραπανω,δεν χανεις πολυ σε αποδοση και στην περίπτωση σου εισαι τεζα κρύος.

• Like 2
Δημοσ.

1650/1100 1700/1150 τα αλλα ιδια!

εδο.PNG

10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εμ αυτες ειναι θερμοκρασίες και καλα ρολογακια.Ποσο 10c κατω πηγες?

Με αερα στο bench μαξαριζα περιπου στους 55c.Φουλ στροφές τα φαν.

Με τα παραπανω,δεν χανεις πολυ σε αποδοση και στην περίπτωση σου εισαι τεζα κρύος.

46 max περίπου είχα εκει

Αγγίξαμε τα 27 χιλιαρικα. 1650/1100 1700/1150 

hbm 1150/1000

καλυτερο.PNG

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billeiros είπε

1650/1100 1700/1150 τα αλλα ιδια!

εδο.PNG

46 max περίπου είχα εκει

Αγγίξαμε τα 27 χιλιαρικα. 1650/1100 1700/1150 

hbm 1150/1000

καλυτερο.PNG

Ωραια πραγματα.

Ειδες τελικά που και στο νερο με λιγοτερη συχνοτητα ρολογιου και uv δινει καλυτερα σκορια.

Τουμπανο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ωραια πραγματα.

Ειδες τελικά που και στο νερο με λιγοτερη συχνοτητα ρολογιου και uv δινει καλυτερα σκορια.

Τουμπανο

Μου άνοιξες ματιά. Σε σένα το οφείλω. Εγώ έβαζα auto στο ρεύμα της! Hbm... 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billeiros είπε

Μου άνοιξες ματιά. Σε σένα το οφείλω. Εγώ έβαζα auto στο ρεύμα της! Hbm... 

Τιποτα ρε συ σιγα.

Τα ειχα δοκιμάσει ολα στην lc μου.Ετσι καταλαβα πως δουλεύει το vega σωστα.

Εαν παρεις και nvidia εδω ειμαστε 😀

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πειραματίζεστε, για κάντε μια δοκιμούλα και για εμένα, να καταλάβω γιατί έχω μια κουλαμάρα.

Στο FS, συγκεκριμένα, έχω μια χαρά scores στα tests του, εκτός από το combined.

Για κάποιο περίεργο λόγο, έχω παρατηρήσει πως ενώ σε σύγκριση με άλλες Vega που το έχω τσεκάρει πιάνω τα αναμενόμενα, κι ενώ ενδεχομένως τους ρίχνω και στο physics, στο combined πέφτω πάρα πολύ χαμηλά...όχι 5-10%, 30-40% και παραπάνω ίσως.

Τρέχω τώρα ένα "απλό", να δω τα ακριβή score, και μετά θα δούμε πως θα κάνουμε αναγωγή στα δικά σας.

edit:

Ορίστε, φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που εννοώ.

GPU score, CPU score, είμαιο στα αναμενόμενα (V56, R1700 στα 3.8). Στο combined...Πάτος.

strikeparadox.png.4b130b12e33986aeaccbbebd2f48fe57.png

Ιδέες?

Υπόψιν, σε συστήματα με V56, μου έχει τύχει να έχω καλύτερο GPU, πολύ καλύτερο CPU (score, πάντα), αλλά και πάλι να είμαι πολύ κάτω στο "τελικό".

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.

Εαν εχεις παρατηρήσει στο comb.Δεν παιζει σταθερα η συχνότητα του πυρηνα.Μονο στο τελειωμα μενει σταθερο.

Και σε μενα το κάνει σαν να παιζει μπουκάλι στην gpu.

Το ιδιο βέβαια μου κανει και στην nvidia 

Δημοσ.

Ωραια πραγματα βλεπουν τα ματια μου!! Billeiros το σκισες!! Πολυ δυνατο το σκορ Gpu Και συνολικο.

Δοκιμασα και εγω με  1667/1717Mhz  1100/1180mv     HBM  1060/960mv      πολυ καλα αποτελεσματα. 

Δεν ειμαι στο Pc να τα ποσταρω.  Στα 26κ η GPU με Fstrike τα ρολογια σταθερα πανω απο 1670+  σε games . ΣΕ  AC:Odyssey εβλεπα 1700+Mhz core . Τemps max 67. με 2300 rpm οι ανεμιστηρες. 

Azazil αυριο θα δοκιμασω με τα δικα σου και θα ποσταρω αποτελεσματα :D . 

H Vega παντως εχει πολυ ψαξιμο εν αντιστοιχια με nvidia , αλλα δειχνει οτι υπαρχει κρυμμενη δυναμη αρκει να βρεις την σωστη ισορροπια μεταξυ GPU Core/ HBM και καταναλωσης/temps.

Εκτιμω με τους νεους drivers που ειδα για AUTO Undervolting  θα δουμε ακομα καλυτερες επιδοσεις και πιο stable ΟC ενδεχομενως.\

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Ωραια πραγματα βλεπουν τα ματια μου!! Billeiros το σκισες!! Πολυ δυνατο το σκορ Gpu Και συνολικο.

Δοκιμασα και εγω με  1667/1717Mhz  1100/1180mv     HBM  1060/960mv      πολυ καλα αποτελεσματα. 

Δεν ειμαι στο Pc να τα ποσταρω.  Στα 26κ η GPU με Fstrike τα ρολογια σταθερα πανω απο 1670+  σε games . ΣΕ  AC:Odyssey εβλεπα 1700+Mhz core . Τemps max 67. με 2300 rpm οι ανεμιστηρες. 

Azazil αυριο θα δοκιμασω με τα δικα σου και θα ποσταρω αποτελεσματα :D . 

H Vega παντως εχει πολυ ψαξιμο εν αντιστοιχια με nvidia , αλλα δειχνει οτι υπαρχει κρυμμενη δυναμη αρκει να βρεις την σωστη ισορροπια μεταξυ GPU Core/ HBM και καταναλωσης/temps.

Εκτιμω με τους νεους drivers που ειδα για AUTO Undervolting  θα δουμε ακομα καλυτερες επιδοσεις και πιο stable ΟC ενδεχομενως.\

Thanks.. Με τους επετειακούς drivers θα γίνει Ο χαμός.... 😉

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Εαν εχεις παρατηρήσει στο comb.Δεν παιζει σταθερα η συχνότητα του πυρηνα.Μονο στο τελειωμα μενει σταθερο.

Και σε μενα το κάνει σαν να παιζει μπουκάλι στην gpu.

Το ιδιο βέβαια μου κανει και στην nvidia 

2 ώρες πριν, billeiros είπε

Λογικά ο 1700 την καμεΙ τη δουλειά. Στο timespy πρεπει να είσαι κανονικά ε? 

Να κόβει ο 1700 μια V56? Από πού κι ως πού?

Δες το αντίστοιχο score του στο physics κομμάτι, ειδικά σε σχέση με τον 8700 σου στα 4.9 (μην ξεχνάς, στα 3.8 εγώ, αλλά με 8/16 αντί για 6/12...πρέπει να βγαίνουν πολύ κοντά ουσιαστικά).

Πόσο απαιτητικό είναι πια ένα bench 5-6(?) χρόνων για CPU πάουα?

Δεν ξέρω...μου φαίνεται επική κουλαμάρα να κόβει τόσο, πραγματικά.

Απλά να μην τον χρησιμοποιεί?

Πάντως, σε άλλα scores όπου ήμουν πάρα πολύ πάνω σε physics σε σχέση με τον "αντίπαλο", πάλι με άφηνε πίσω στο combined.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Να κόβει ο 1700 μια V56? Από πού κι ως πού?

Δες το αντίστοιχο score του στο physics κομμάτι, ειδικά σε σχέση με τον 8700 σου στα 4.9 (μην ξεχνάς, στα 3.8 εγώ, αλλά με 8/16 αντί για 6/12...πρέπει να βγαίνουν πολύ κοντά ουσιαστικά).

Πόσο απαιτητικό είναι πια ένα bench 5-6(?) χρόνων για CPU πάουα?

Δεν ξέρω...μου φαίνεται επική κουλαμάρα να κόβει τόσο, πραγματικά.

Απλά να μην τον χρησιμοποιεί?

Πάντως, σε άλλα scores όπου ήμουν πάρα πολύ πάνω σε physics σε σχέση με τον "αντίπαλο", πάλι με άφηνε πίσω στο combined.

Δεν την κόβει. Απλά στο combined κ physics του strike αποδίδει κάπως... Στο timespy πχ πετάς εκει

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...