Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

62 βαθμοι με την στοκ ψυκτρα,μαλλον υπερβολικο τον βρισκω τον τυπο.Πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από (θετική για την ώρα) ένδειξη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://videocardz.com/61225/amd-radeon-rx-480-rumors-part-2

Άμα είναι stock επιδόσεις αυτές πολύ δυνατή GPU από AMD, για σύγκριση απλά βάζω την 970 με αρκετό OC:

1fpj5t.png

Πολύ κοντά (με διαφορα 500-700 GPU score), θα είναι τρελή VFM GPU για 1080p :D

τελικα η 480 με ποια δειχνει να εχει ιδιες επιδοσεις? εχω μπερδευτει....

τελικα με ποια δειχνει να εχει ιδιες επιδοσεις? εχω μπερδευτει....

Overclocked 970 > stock 980. Οποτε να φανταστείς άμα είναι stock RX 480 ότι είναι αρκετά κοντά στην 980 stock. Τώρα το πως θα συμπεριφέρεται με OC ενδιαφέρει κυρίως αυτούς που κάνουν OC. Η stock 980 χτυπαει ~5900 στο FS extreme

3dmark-fse.png

Άρα αν μιλάμε για stock 980 επιδόσεις σε stock RX480, είναι τρελό VFM για τα λεφτά της, ειδικά για όσους τρέχουν 1080p monitors.

image418j9m.png

Άμα ο τύπος είναι legit η RX480 έρχεται με 390x/980 επιδόσεις.

Η 980 έχει το προβάδισμα. Μην θεωρείται την 390Χ ίση με την 980. Η 390Χ είναι 5 fps πάνω από την 390. Η Fury(Non x) είναι ο ανταγωνιστής της 980. Και όλα εξαρτώνται ξανά από nvidia optimized κτλπ.

Ξέρουμε αν στις 29 θα βγουν custom εκδόσεις απο sapphire, asus κτλ ή θα περιμένουμε παραπάνω για αυτές?

XFX, power color, saphhire αναμένονται ως πρώτες υλοποίησεις.

Στο videocardz.com θα βρεις πληροφορίες.

΄Οπου τον συχνότερο αρθρογράφο τον λένε WhyCry. Λίγο παράδοξο, κανονικά WhyRead θα έπρεπε να τον λένε :P

• Like 2

Ρε παιδιά, επειδή θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα σε 1080p ανάλυση, μιας και τα 1440p monitor είναι πανάκριβα, πιστεύετε ο,τι η αναβάθμιση σε RX 480 από 280X αξίζει; Επίσης παίζει να έχω bottleneck με τον FX-8320 stock;;

Ρε παιδιά, επειδή θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα σε 1080p ανάλυση, μιας και τα 1440p monitor είναι πανάκριβα, πιστεύετε ο,τι η αναβάθμιση σε RX 480 από 280X αξίζει; Επίσης παίζει να έχω bottleneck με τον FX-8320 stock;;

εαν σου πω ναι θα αλλάξεις cpu? η εταιρία κιόλας? δηλαδη γιατι τετοιο σκάλωμα με το bottleneck? οχι δεν θα εχεις μπορεί σε μερικα παιχνίδια να εχεις κάποια κολληματα αυτο δεν θα ειναι bottleneck απλα ειναι φτιαγμενα για intel παιχνίδια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...