Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ε στα 350 μια χαρά, αλλά για 500 όχι. Με 100 ευρώ παραπάνω περίπου παίρνεις 34άρι με 3440*1440.

Είχα επιδότηση από Κωτσόβολο και έκατσε τότε αυτή η προσφορά.ηταν no brainer τον Αύγουστο για μενα..σιγουρα αυτό που λες θα ταν το ιδανικό αλλα δε άξιζε για λίγο παραπάνω ανάλυση τα διπλάσια χρήματα .δίνω χρήματα και για άλλους τομείς τεχνολογίας..εξάλλου η ανάλυση αυτή βοηθάει φοβερά στην επίτευξη παραπάνω frames..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ε καλα με την ti δεν ειχε επαφη σε αποδοση.Τοτε ειχα στο ενα pc την ti και στο αλλο την vega.

Στο μόνο που ηταν ιδιες ηταν η τιμη.😛

Καλά τα Vega στις αρχές τα έψαχνες με κιάλια..Την Ti όποιος την πήρε με την τιμή που είχε στις αρχές, πρέπει να νιώθει έτσι.

latest?cb=20160314100621

Με λίγο uv ..κέρδισα μερικά  frames.δε μπορώ να βγάλω screenshot.οταν πάω να χρησιμοποιήσω το εργαλείο αποκομμάτων με πεταει στην επιφάνεια εργασιας

Screenshot_2018-11-20-09-59-10-222_com.miui.gallery.png

• Like 5

41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά τα Vega στις αρχές τα έψαχνες με κιάλια..Την Ti όποιος την πήρε με την τιμή που είχε στις αρχές, πρέπει να νιώθει έτσι.

latest?cb=20160314100621

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς ήμουν μεταξύ vega64 (λόγω freesync) και 1080ti (λόγω τιμης) .

Τελικά πήρα την ti στα 800 και μετά από 1 μήνα είχε φτάσει στα 1300 .

Ε από τότε νοιώθω έτσι  :D

6 λεπτά πριν, billeiros είπε

Με λίγο uv ..κέρδισα μερικά  frames.δε μπορώ να βγάλω screenshot.οταν πάω να χρησιμοποιήσω το εργαλείο αποκομμάτων με πεταει στην επιφάνεια εργασιας

Screenshot_2018-11-20-09-59-10-222_com.miui.gallery.png

win+prntscrn για screenshot ή δες με ποιο key βγάζεις απο steam (δεν θυμάμαι γιατί το κανω μεσω Nvidia)

• Like 1

9 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Προσωπικά το freesync δεν το πολύ συμπάθησα.Ναι μεν ειναι καλο,δουλεύει αλλα δεν εχει την smoothila του gsync

Ως πρώην χρήστης freesync και πλέον χρήστης gsync,έχω να πω πως καμία διαφορά δεν έχω παρατηρήσει. 

Αν με ρωτούσες θα έδινα την ψήφο μου στο freesync -ασχετου τιμης- λόγω ευκολίας ας πούμε γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να ρυθμίσω το οτιδήποτε,σε αντίθεση με το gsync που θέλει λίγο tweaking. 

19 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Ως πρώην χρήστης freesync και πλέον χρήστης gsync,έχω να πω πως καμία διαφορά δεν έχω παρατηρήσει. 

Αν με ρωτούσες θα έδινα την ψήφο μου στο freesync -ασχετου τιμης- λόγω ευκολίας ας πούμε γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να ρυθμίσω το οτιδήποτε,σε αντίθεση με το gsync που θέλει λίγο tweaking. 

Ισως να το πετυχα σε λοξό οδηγο το free.

Με το gsync δεν εχω ούτε ειχα θεμα.

20 λεπτά πριν, billeiros είπε

Με wattman λογικά παιζεις oc σωστά,

• Like 2

14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Γι' αυτό μιλάω για την 1080Ti που ξέρουμε ότι έχει 1.1 Gigarays. Η Vega δεν ξέρω τι έχει αφού δεν ξέρουμε κάτι επίσημα. Θα δούμε στο 3DMark μόλις βγει το DXR benchmark που θα τρέχει ''παντού''.

φαντασου οτι η 1080ti τρεχει το bf5 σε 4κ με 5fps στο rtx on. :lol: 1080p εχει καμια 20αρια.,:lol: και οι αλλοι περιμενουν να παιξουν με vega. :lol: btw με καταλληλο προγραμματισμο οι συγκεκριμενοι πυρηνες μπορουν να αποδωσουν τα μεγιστα σε hpc και οσον αφορα τις φυσικες επιστημες. δεν ειναι κατι που θα χρησιμοποιηθει μονο στα παιχνιδια, οπως και οι τενσορ εξαλου που υπηρχαν ηδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν γίνεται να τρέξει DXR καμία Vega/Pascal για τον λόγο που έγραψα. Το Star Wars tech demo η 1080Ti το τρέχει σε slideshow.

Εξαρτάται με το τι θα χρησιμοποιηθεί από το Compute της VEGA για να επιταχύνει το DXR .

Μόνο τα νύχια μας μπορούμε να μυρίσουμε για να καταλάβουμε που θα πάει το πράγμα.

Προσωπικά δεν νομίζω πως θα αξιοποιηθεί κάποια από τις τεχνολογίες της VEGA για το DXR. Εδώ καλά καλά δεν χρησιμοποιήθηκε το Async compute της .

Γενικά οι αρχιτεκτονικές των 2 εταιριών έχουν αρχίσει να διαφέρουν πολύ η μια από την άλλη με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα , ανάλογα το περιβάλλον που καλούνται να εργαστούν οι κάρτες.

Εγώ πάντως θα ήθελα στροφή του GAMING στο vulcan που νομίζω πως είναι το πληρέστερο API και είναι και ελεύθερο για κάθε πλατφόρμα. Και αξιοποίηση των πολυπύρηνων επεξεργαστών έχει και εκμετάλλευση όλου του compute των καρτών . Γιατί δεν ξεφεύγουν από το DX δεν καταλαβαίνω, να σπάσει και το μονοπώλιο των windows ....

Vulcan σε  UBUNTU, MINT , PEPPERMINT μαζί με STEAM και τα μυαλά στα μπλέντερ.... 😋

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billeiros είπε

Με τι ρευμα εισαι σε p7 σταθερος στα 1750?

Δωσε μνημες στα 1100mhz χωρις να πειραξεις ρευμα

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Εγώ πάντως θα ήθελα στροφή του GAMING στο vulcan που νομίζω πως είναι το πληρέστερο API και είναι και ελεύθερο για κάθε πλατφόρμα. Και αξιοποίηση των πολυπύρηνων επεξεργαστών έχει και εκμετάλλευση όλου του compute των καρτών . Γιατί δεν ξεφεύγουν από το DX δεν καταλαβαίνω, να σπάσει και το μονοπώλιο των windows ....

Vulcan σε  UBUNTU, MINT , PEPPERMINT μαζί με STEAM και τα μυαλά στα μπλέντερ.... 😋

Κανένα πρόβλημα. Οι Turing πετάνε στο Vulkan. Ωστόσο αυτό που είναι το μοναδικό παιχνίδι που υποστηρίζει Vulkan και DX12, δείχνει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις στο DX12 και σε NV και σε AMD.

Strange Brigade is the first game supporting both DirectX 12 and Vulkan, benchmarked on NVIDIA and AMD hardware

Βλέπω το μεγάλο Navi να είναι σε επιδόσεις ίσα βάρκα ίσα πανιά με μια 1080Ti/2080 και να μην φτάνει την 2080Ti. Μακάρι να βγω λάθος αλλά την βλέπω ήδη την δουλειά..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάντως το μικρό Navi έρθει στα 300 ευρώ με επιδόσεις rtx 2070 θα μιλάμε για εξαιρετική τιμή 

λογικα το μεγάλο Navi πρέπει να είναι ανάμεσα στην rtx 2080 και 2080ti και λογική τιμή αν δεν θέλει να έχει την ίδια μοίρα με το Vega 

επισεις το μικρό Navi θα είναι η GPU του ps5 με χαμηλότερα ρολόγια? Για να δούμε τι ψάρια θα ποιανει!

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...