nikos5800 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι απλά νομίζω έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πλέον δεν βλέπουμε μεγάλο performance jump η τεχνολογίες των καρτών γραφικών έχουν φτάσει στα όρια τους? Δεν ξέρω πάντως οι επιδόσεις έχουν χτυπήσει ταβάνι και το κόστος αυξάνεται 12 ώρες πριν, billeiros είπε Και όχι μόνον.δεν υπαρχει αντίστοιχη πρόταση της nvidia σε αυτη την τιμη. Και 20 με 25 % πάνω από gtx 1060 6gb κοστιζοντας τα ίδια.Να τα λέμε κι αυτα Καλά εσυ έχεις πάρει φορά και δεν λες να σταματήσεις ! Σιγά μην είναι και 50% στα παιχνίδια που η rx580 ήταν πίσω από την 1060 παραμένει πίσω η 590 και σε αυτά που ήταν μπροστά είναι +3fps μπροστά δηλαδη να χαμε να λέγαμε ένα 10% και πολύ του ειναι και με 100watt περισσότερη κατανάλωση Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από nikos5800 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε Ναι απλά νομίζω έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πλέον δεν βλέπουμε μεγάλο performance jump η τεχνολογίες των καρτών γραφικών έχουν φτάσει στα όρια τους? Δεν ξέρω πάντως οι επιδόσεις έχουν χτυπήσει ταβάνι και το κόστος αυξάνεται Καλά εσυ έχεις πάρει φορά και δεν λες να σταματήσεις ! Σιγά μην είναι και 50% στα παιχνίδια που η rx580 ήταν πίσω από την 1060 παραμένει πίσω η 590 και σε αυτά που ήταν μπροστά είναι +3fps μπροστά δηλαδη να χαμε να λέγαμε ένα 10% και πολύ του ειναι και με 100watt περισσότερη κατανάλωση Το θέμα των καταναλώσεων δεν είναι τόσο θέμα AMD όσο θέμα OEMs που παίρουν τα chip και τα υπερχρονίζουν με όσο τάση μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, adtakhs είπε Το θέμα των καταναλώσεων δεν είναι τόσο θέμα AMD όσο θέμα OEMs που παίρουν τα chip και τα υπερχρονίζουν με όσο τάση μπορούν. Είναι ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσει η 590 από την 580 σε επιδόσεις, κάτι απόλυτα αναμενόμενο αφού μιλάμε για refresh και όχι κάτι καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στις 17/11/2018 στις 1:19 ΜΜ, nikos5800 είπε Ναι απλά νομίζω έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πλέον δεν βλέπουμε μεγάλο performance jump η τεχνολογίες των καρτών γραφικών έχουν φτάσει στα όρια τους? Δεν ξέρω πάντως οι επιδόσεις έχουν χτυπήσει ταβάνι και το κόστος αυξάνεται Καλά εσυ έχεις πάρει φορά και δεν λες να σταματήσεις ! Σιγά μην είναι και 50% στα παιχνίδια που η rx580 ήταν πίσω από την 1060 παραμένει πίσω η 590 και σε αυτά που ήταν μπροστά είναι +3fps μπροστά δηλαδη να χαμε να λέγαμε ένα 10% και πολύ του ειναι και με 100watt περισσότερη κατανάλωση εγω από τα graphs αυτό ειδα.αποδειξε αυτό που λες edit ειχα δει τα αρχικα μονο.εχεις δικιο,απλα σε ορισμενα παιχνίδια βγαινει αρκετα μπροστα Και όχι μονο 3fps.ανοιξε τα ματια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy grail Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 ναι το μπενς που ολοι περιμενατε. vega64 lc μπροστα απο 1080ti. https://www.reddit.com/r/Amd/comments/9y5vzn/hub_hitman_2_vega_64_lc_is_faster_than_1080ti/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Βασικά, την αναβάθμιση του 3dMark με το πολυπόθητο DXR περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-Vga-Radeon-Rx590-8gb-11289-01-20G.htm Το σκέφτομαι μπορώ να πω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σου ξέφυγε κάποια φατσούλα για να δείξεις ότι κάνεις πλάκα έτσι; Με 15€ παραπάνω πας εδώ... https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-Vga-Radeon-Rx-Vega-56-Pulse-11276-02-40G.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 400 ευρό λέει από πλαίσιο αυτό δεν υπάρχει στην Ελλάδα.οχι να την πάρεις ούτε έξω από το μαγαζί μην περάσεις με τέτοιες τιμές. πάρε vega η πάρε καμιά μεταχειρισμένη 580 με εγγύηση γύρω στα 200 ευρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ναι αλλα ειναι η pulse vega αν ηταν nitro αγοραζα τρέχοντας Δεν ξερω τι λεει η pulse απο temps Βεβαια η τιμη ειναι απιστευτα καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Zaknafein εννοείται ότι κάνω πλάκα azazil1190 την Pulse δεν θα την έπαιρνα σε αυτά τα χρήματα όταν κατά καιρούς παίζει στα 450 η Nitro από εξωτερικό(νομίζω Caseking)....Λογικά θα έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής....Βέβαια στο overclockers.co.uk έπαιζε στα 340€ +παιχνίδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Την Pulse, θα την σέβεστε... Με uv+oc που την έχω, με custom fan profile (ok, λίγο φασαριόζικο), κατακαλόκαιρο χωρίς a/c και το ΗΒΜ τους 68 δεν τους πέρασε (το μόνο που ενδιαφέρει...πυρήνας κλπ, μόνο έμμεσα...δεν throttlάρουν παρά μόνο πολύ πιο ψηλά από ότι θα φτάσουν). Το θέμα πλέον είναι ότι ενώ οι αρχικές γενιές είχαν Samsung mem στο ΗΒΜ και πήγαινε εύκολα ψηλά (950 η δικιά μου, με 3 κλικ και χωρίς πολλά ψαξίματα), οι νεότερες πρέπει να έχουν αποκλειστικά Hynix, που δεν τραβάνε, ούτε καν στα 900 (800 η stock, θυμίζω, και το ΗΒΜ oc μετράει πολύ). Επιπλέον, οι Sam γενιές παίρνουν (για όποιον ενδιαφέρεται) vBIOS από 64ραNitro, με κάποια μικρά κέρδη (γύρω στο 3-5%) από καλύτερα timings κλπ σε μνήμες, αλλά και αρκετά καλύτερο έλεγχο, όπως και καλύτερο oc potential. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 + ότι η nitro είναι και τρελό γομάρι... Η pulse είναι καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη κατ εμε και που ειχα ηταν η Sapphire lc64. Ειχα βεβαια και c.f sapphire rx 480nitro οπως και η rx 580's nitro που ειχα σε c.f θεριζαν Καρταρα η lc το μονο αρνητικο η τιμη της.την ειχα παρει απο πλαισιο και ειχε οσο η 1080ti. Κατα τα αλλα απο τις αγαπημενες μου καρτες και σε εμφανιση και στα ολα περι αποδοσης της.Παντα με uv και oc Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ξαφνικά η σειρά vega άρχισε να αποκτά εξαιρετικό value..βελτιώνεται όλο και περισσότερο με τον καιρo,oι drivers ωρίμασαν και δε κοστίζουν ενα νεφρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα