Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, kromozone είπε

η ιδια η sapphire προτεινει 850 για vega 64

Εισαι λιγο υπερβολικος στα σχολια σου.

Και για τις nvidia αν δεις προτεινουν 650ρι τροφοδοτικο σε 1080ti/2080 αλλα αν ψαξεις ποσο καταναλωνουν σε συστηματα ειναι κατω απο 500watt(με 8700κ με overclock). 

Εχουμε ξαναπει οτι οι εταιρειες προτεινουν παντα παραπανω σε τροφοδοτικα

1)Γιατι δεν ξερουν τι συστηματα εχει ο καθενας και τι overclock εχει κανει

2)Γιατι δεν ξερουν τι τροφοδοτικο εχει ο καθενας. Αν εχεις για παραδειγμα κανενα turbo x 750ρι της κακιας ωρας,αυτο προφανως αποδιδει πολυ λιγοτερο ή τιποτα σαπια Deer.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πολυ μπερδεμενα τα αποτελεσματα παντως.

Πως γινεται η vega 64 lc να ειναι τοσο μπροστα σε 1080P και σε παραπανω αναλυσεις η διαφορα αυτη να χανεται?

Σε 4κ μαλιστα μενει πισω απο την 1080ti.

Απόκρυψη περιεχομένων

Για την 980ti ειναι το πρωτο παιχνιδι που βλεπουμε τετοια διαφορα και δεν στεκει κιολας σε συγκριση με την 1060 η οποια ειναι φθηνοτερη.

Αυτο παλι φαινεται οσο ανεβαινουν οι αναλυσεις που ανεβαινει μπροστα απο την 1060(παρολο που εχουν την ιδια vram).

Η διαφορα χανεται επιδει η 1080ti εχει περισσοτερα rops (Raster Operating Processors) 88 εναντι 64 της vega 64

και το οποιο ειναι το μεγαλο αγκαθι της gcn αρχιτεκτονικης

οσο ανεβαινεις αναλυσεις τοσα περισσοτερα rops χρειαζεται η καρτα γραφικων αλλα οχι παντοτε διαφορετικες αρχιτεκτονικες ειναι πιο efficient με καλητερη διαχειριση των πορων;)

Επεξ/σία από nikos5800

2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Η διαφορα χανεται επιδει η 1080ti εχει περισσοτερα rops (Raster Operating Processors) 88 εναντι 64 της vega 64

και το οποιο ειναι το μεγαλο αγκαθι της gcn αρχιτεκτονικης

Το λεω αυτο γιατι οπως βλεπεις το ιδιο ισχυει και με την 980ti που σε παραπανω αναλυσεις ανεβαινει.

Τωρα το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι το εν λογω παιχνιδι μπορει να το τρεξει ανετοτατα μεχρι και σε 1440p παρακαλω μεχρι και η 570.

Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η 1060 3gb με την 6gb εκδοση εχει διαφορα σε 1080p τεραστια λογω της vram,αλλα η 580 4gb απο την 580 8gb δεν εχουν καμια διαφορα μεχρι και σε 4κ.

17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εισαι λιγο υπερβολικος στα σχολια σου.

Και για τις nvidia αν δεις προτεινουν 650ρι τροφοδοτικο σε 1080ti/2080 αλλα αν ψαξεις ποσο καταναλωνουν σε συστηματα ειναι κατω απο 500watt(με 8700κ με overclock). 

Εχουμε ξαναπει οτι οι εταιρειες προτεινουν παντα παραπανω σε τροφοδοτικα

1)Γιατι δεν ξερουν τι συστηματα εχει ο καθενας και τι overclock εχει κανει

2)Γιατι δεν ξερουν τι τροφοδοτικο εχει ο καθενας. Αν εχεις για παραδειγμα κανενα turbo x 750ρι της κακιας ωρας,αυτο προφανως αποδιδει πολυ λιγοτερο ή τιποτα σαπια Deer.

συμφωνοι αλλα κ παλι το 600gold δεν σηκωνει  vega 64 nitro plus σωστα? αρα και παλι χρειαζομαι οπως ειπε κ ο φιλος πιο πριν γυρω στα 700 gold

3 λεπτά πριν, kromozone είπε

συμφωνοι αλλα κ παλι το 600gold δεν σηκωνει  vega 64 nitro plus σωστα? αρα και παλι χρειαζομαι οπως ειπε κ ο φιλος πιο πριν γυρω στα 700 gold

Δεν γνωριζω με undervolt τι μεγιστη καταναλωση φτανει αρα δεν μπορω να σου πω σιγουρα μην σε παρω στο λαιμο μου.

Αλλα ναι δεν υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις κατι παραπανω απο 700ρι χοντρικα,τουλαχιστον για να μην εισαι οριακα ετσι?

Ξέρουμε αν οι δοκιμές είναι με HBCC on, για τις Vega?

Δεν βρήκα να το αναφέρει πουθενά.

Όχι τίποτε άλλο, να δούμε και τι ψάρια πιάνει, ειδικά στα 4Κ που ζητάνε μνήμη.

• Moderators
4 hours ago, kromozone said:

η ιδια η sapphire προτεινει 850 για vega 64

Για να είναι καλυμμένη ότι και του κWλου να πάρεις θα είναι οκ.

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Για να είναι καλυμμένη ότι και του κWλου να πάρεις θα είναι οκ.

οκ δεκτο αλλα το 600αρι που εχω εγω αν και σχεδον platinum στο efficiency, την ωεγα 64 που ηθελα δεν τη σηκωνει..ενω σηκωνει μεχρι και 1080τι χωρις undervolt

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, kromozone said:

οκ δεκτο αλλα το 600αρι που εχω εγω αν και σχεδον platinum στο efficiency, την ωεγα 64 που ηθελα δεν τη σηκωνει..ενω σηκωνει μεχρι και 1080τι χωρις undervolt

Το έβαλες δηλαδή και έκλεινε το pc? Λίγο υπερβολή μου φαίνεται. Γιατί τα καλά 600ρια δίνουν και 700 στιγμιαία.

Επεξ/σία από GeorgeMan

1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Το έβαλες δηλαδή και έκλεινε το pc? Λίγο υπερβολή μου φαίνεται. Γιατί τα καλά 600ρια δίνουν και 700 στιγμιαία.

οχι για να ειναι ειλικρινης δεν την εβαλα γιατι πρεπει να την αγορασω πρωτα :) αλλα σε ενα σαφαρι στο νετ, κανεις, σε κανενα απο τα γνωστα φορουμ του εξωτερικου δεν προτεινει κατι λιγοτερο απο 650 και αυτο σχεδον στο οριο μιλαμε για καστομ υλοποιησεις παντα

• Moderators
1 minute ago, kromozone said:

οχι για να ειναι ειλικρινης δεν την εβαλα γιατι πρεπει να την αγορασω πρωτα :) αλλα σε ενα σαφαρι στο νετ, κανεις, σε κανενα απο τα γνωστα φορουμ του εξωτερικου δεν προτεινει κατι λιγοτερο απο 650 και αυτο σχεδον στο οριο μιλαμε για καστομ υλοποιησεις παντα

Ε δοκίμασε το πρώτα 😛

• Moderators
Just now, kromozone said:

ε πως θα το κανω αυτο βρε απο την στιγμη που δεν εχω καποια vega 64 στα χερια μου να την δοκιμασω

Όταν την πάρεις ρε συ προφανώς. :)

κοιτα...ηθελα αυτη τη καρτα γιατι την βρηκα σε καλη τιμη μου ερχεται κ το μονιτορ σε μερικες μερες με freesync και θα ηταν μια αναβαθμιση απο την ρ9 νανο που εχω... αλλα δεν σκοπευω  να αγορασω την vega 64 και να κανω πειραματα να δω αν παιζει οποτε απλα θα περιμενω..δηλαδη τι θα ελεγα στο παληκαρι που μου την πουλαει ενταξει την πηρα δεν κανει τελικα παρτην πισω

4 λεπτά πριν, kromozone είπε

κοιτα...ηθελα αυτη τη καρτα γιατι την βρηκα σε καλη τιμη μου ερχεται κ το μονιτορ σε μερικες μερες με freesync και θα ηταν μια αναβαθμιση απο την ρ9 νανο που εχω... αλλα δεν σκοπευω  να αγορασω την vega 64 και να κανω πειραματα να δω αν παιζει οποτε απλα θα περιμενω..δηλαδη τι θα ελεγα στο παληκαρι που μου την πουλαει ενταξει την πηρα δεν κανει τελικα παρτην πισω

Εγω στη θεση σου θα την επαιρνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...