Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δλδ αναμένουμε 680 που θα ξεπερνά κατά πολύ την 1060 , και θα πλησιάζει 1070 ?

41 minutes ago, nikos5800 said:

μπαινουμε στο 2019 και αυτοι ακομα αρμεγουν την polaris ,να μαντεψω η rx 680 θα κοστιζει στην προνομιακη τιμη των 299ευρω! 

all for the gamers

Μπορεί να κάνουν μια μικρή μειώσει.. αν δεν κάνω λάθος έχουν μειωθεί και ο τιμές των vega, μην ξεχνάμε οτι έχουν και πλ δυνατό ανταγωνισμό και τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν τελείωση το stock gtx1060/70 και βγουν 2060/70, τότε μόνο η vega 64 ίσως μπορέσει να σταθεί στην 2070.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέτοιο ζόρι και τόση πίκρα για το τί δεν θα κάνει η AMD στη μεγάλη κατηγορία και ειδικά στο Perf. crown, ούτε μέτοχοι...

Δεν πειράζει ρε παιδιά...ας συνεχίσει να πουλάει στο <300€/$ κομμάτι, εκεί που είναι η συντριπτική ποσότητα των πωλήσεων έτσι κι αλλιώς.

Στο  κάτω-κάτω, μην τα ξαναλέμε..."δυνατή" AMD θέλετε μόνο για να πιέσει προς τα κάτω τις τιμές της nVidia, όχι για να στραφείτε εκεί.

Ας αρμέξει λίγο ακόμα το Polaris, κι αν δεν της βγει, πρόβλημά της. Δεν είναι ότι έχει κάτι καινούριο απέναντί της...μόνο τη 1060 των 5γίγα...αυτή των 6, την έχει αφήσει πίσω της έτσι κι αλλιώς (με 1400MHz στα ανεξάρτητα-αντικειμενικά benches, vs 1800+ για τις 1060).

• Like 5

18 minutes ago, Πέτρος said:

Τέτοιο ζόρι και τόση πίκρα για το τί δεν θα κάνει η AMD στη μεγάλη κατηγορία και ειδικά στο Perf. crown, ούτε μέτοχοι...

Δεν πειράζει ρε παιδιά...ας συνεχίσει να πουλάει στο <300€/$ κομμάτι, εκεί που είναι η συντριπτική ποσότητα των πωλήσεων έτσι κι αλλιώς.

Στο  κάτω-κάτω, μην τα ξαναλέμε..."δυνατή" AMD θέλετε μόνο για να πιέσει προς τα κάτω τις τιμές της nVidia, όχι για να στραφείτε εκεί.

Ας αρμέξει λίγο ακόμα το Polaris, κι αν δεν της βγει, πρόβλημά της. Δεν είναι ότι έχει κάτι καινούριο απέναντί της...μόνο τη 1060 των 5γίγα...αυτή των 6, την έχει αφήσει πίσω της έτσι κι αλλιώς (με 1400MHz στα ανεξάρτητα-αντικειμενικά benches, vs 1800+ για τις 1060).

Εγώ παντός μια 680 που να ύστερη +-35% απο την 1070 στα 260-280 την αγόραζα!!!

• Like 1

Κρίμα, γιατί δεν θα βρεις ποτέ τέτοια κάρτα...η 580 ήδη είναι <35% πίσω, μάλλον <30% και η τιμή της (ακόμα και Ελλάδα), ξεκινά από 260€ για την 8ρα (ναι, ξέρω, στο "τελευταίο σκρουτζομάγαζο").

Η όποια (κι αν) 680, θα είναι...δεν έχω ιδέα.

18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Spoiler

Πέτρο, με όλον τον σεβασμό, μια μικρή διόρθωση/επισήμανση (επειδή βλέπω ότι το κάνεις συνέχεια αυτό το λάθος): το τι και το ποιος δεν τονίζονται ποτέ. Είναι πάντα ερωτηματικά. Το που και το πως είναι δύο ειδών. Αν είναι ερωτηματικά, τονίζονται. Το που δεν τονίζεται όταν είναι αναφορικό επίρρημα, αναφορική αντωνυμία, σύνδεσμος. Το πως δεν τόνίζεται όταν είναι ειδικός σύνδεσμος.

Με φιλική διάθεση.

28 minutes ago, Πέτρος said:

Κρίμα, γιατί δεν θα βρεις ποτέ τέτοια κάρτα...η 580 ήδη είναι <35% πίσω, μάλλον <30% και η τιμή της (ακόμα και Ελλάδα), ξεκινά από 260€ για την 8ρα (ναι, ξέρω, στο "τελευταίο σκρουτζομάγαζο").

Η όποια (κι αν) 680, θα είναι...δεν έχω ιδέα.

Η 580 ύστερει μόνο 35%, χωρίς οc? Τότε υπάρχει ιδι αυτό που ψάχνω και δεν το ξέρω..  

Μην πιστεύεις εμένα...μπες στα τελευταία reviews για τις RTX κάρτες, και δες στους πίνακες τις επιδόσεις RX580 και 1070.

Κάνε τους υπολογισμούς σου και δες ακριβώς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 λεπτά πριν, VaggD είπε

Η 580 ύστερει μόνο 35%, χωρίς οc? Τότε υπάρχει ιδι αυτό που ψάχνω και δεν το ξέρω..  

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2080_founders_review,16.html

Επεξ/σία από STORM1978
  • Like 1

1 hour ago, STORM1978 said:

Η αλήθεια είναι οτι  πάντα θεωρούσα οτι η 580 ειναι στο ίδιο επίπεδο με την 1060.

Όποτε αν η 680 έχει 10-12% αύξηση στις επιδόσεις και δεν ξεπερνά τα 300 μάλλον θα την βάλω στο σύστημα που σκοπεύω να στήσω τέλος του χρόνου.

• Like 1

10 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Πάλι rebrand/refresh το polaris στα ~200$? Η r9 285 μου ήρθε στο μυαλό (και η κατάληξή της :lol:).

Δεν καταλαβαίνω την σύγκριση με την 285(?)

Ακόμα δεν βγήκε το Vega 7nm(Ούτε καν Navi), μιλάνε για τον Αρκτούρο, λολ

AMD Next Generation Arcturus GPU To Succeed Navi GPU – New Radeon Family Naming Scheme Also To Be Introduced After Navi

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...