thetiesthatbind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 11:59 ΠΜ, pogchamp είπε Η dhl είναι: -Αργή -Πολύ αργή και δεν δίνει εκτίμηση παράδοσης, συνήθως θέλει 15 ημερολογιακές -Το tracking της βλέπεις μόνο το προιον εντός Γερμανίας να πηγαίνει από πόλη σε πόλη και μόλις βγει από Γερμανία η επόμενη φορά που θα το δεις ξανά θα είναι όταν μπει στην Ελλάδα. Με 1 € αν θυμάμαι παραπάνω διαφορά η UPS είναι πολύ καλύτερη. Ψέμα. Η DHL έχει τον ίδιο χρόνο παράδοσης με UPS, μαλιστα εμένα 2 φορές μου ήρθαν και 1-2 μέρες νωρίτερα από το αναγραφόμενο. Το tracking number εμφανίζει κάθε HUB που πηγαίνει και ναι κανει και εκτίμηση παράδοσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ψέμα. Η DHL έχει τον ίδιο χρόνο παράδοσης με UPS, μαλιστα εμένα 2 φορές μου ήρθαν και 1-2 μέρες νωρίτερα από το αναγραφόμενο. Το tracking number εμφανίζει κάθε HUB που πηγαίνει και ναι κανει και εκτίμηση παράδοσης Δεν ξες τι λες. Μάλλον μπερδεύεις DHL Express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kromozone είπε εγω εκανα λαθος τοση ωρα μπερδευω παντα το 2κ με το2.5k εννοουσα 1440p 60fps high settings κατσε γιατι μπερδευτήκαμε, εχεις 1440π οθονη? γιατι παραπάνω λες οτι θες να αναβαθμίσεις σε 1440π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kromozone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Votritis είπε κατσε γιατι μπερδευτήκαμε, εχεις 1440π οθονη? γιατι παραπάνω λες οτι θες να αναβαθμίσεις σε 1440π μου δοθηκε η ευκαιρια να δοκιμασω το πισι μου σε μια οθονη 1440ρ ακριβως για να δω αν με βολευει κτλ τκλ επειδη γραφω κ πιο πανω οτι σκεφτομαι να παρω οθονη τετοιας αναλυσης. απο τα fps που ειδα μπορω να τρεξω την πλειοψηφια των παιχνιδιων σε high settings (σε καποια high-mid)60 fps. οι διαφορες που εχω απο τις πιο προσφατες vega ειναι 20 και 30-40 fps αντιστοιχα σε 56 vega και 64 vega και διχαζομαι λοιπον στο αν πρεπει να φαω καπελο 500 ευρω για την τορινη γενια καρτων amd η να περιμενω την επομενη. την οθονη θα την αγορασω τις επομενες μερες οπως κ να χει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Αν τα 20 fps είναι στα 20 (πας δλδ από 20 στα 40, αξίζει). Αν είναι από τα 50 στα 70, το συζητάμε. Αν από τα 80 πας στα 100, σίγουρα όχι. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τρώει σκονη η σειρα pascal σιγα σιγα.. https://www.guru3d.com/news-story/amd-takes-the-lead-in-the-new-forza-horizon-4-dx12-benchmark.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι sure και στο FH3 καλύτερα έτρεχαν οι AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, billeiros είπε Τρώει σκονη η σειρα pascal σιγα σιγα.. https://www.guru3d.com/news-story/amd-takes-the-lead-in-the-new-forza-horizon-4-dx12-benchmark.html Πως τρώει σκόνη ρε συ? Αφού πάλι είναι πίσω από την 1080ti? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σε λίγο θα φάει και η 2080Ti σκόνη από την υπερκαρτάρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Η vega 64 ειναι 5% περιπου πιο αργη απο την 1080. Σε καποια dx12 παιχνιδια η vulkan ανεβαινουν κατακορυφα οι επιδοσεις τους λογω καλυτερης διαχειρησης των cores aka shading units και των tmus που εχει η καρτα. Γενικα οι vega θελουν καλη υλοποιηση dx12 vulkan για να αποδωσουν τα πρεπωντα σε dx11 χανουν παρα πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Το πρόβλημα της AMD στις GPU είναι η συχνότητα. Δε μπορεί με 1400 MHz να ανταγωνιστεί την nVidia που χτυπάει 2 GHz. Εκεί βρίσκεται όλη η διαφορά στις επιδόσεις, πουθενά αλλού. Το θέμα είναι, μπορεί το Vega 20 στα 7nm να ανέβει στα 1800-1900 MHz; Αν μπορέσει,θα έχουμε ανταγωνισμό και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, malakudi είπε Το πρόβλημα της AMD στις GPU είναι η συχνότητα. Δε μπορεί με 1400 MHz να ανταγωνιστεί την nVidia που χτυπάει 2 GHz. Εκεί βρίσκεται όλη η διαφορά στις επιδόσεις, πουθενά αλλού. Το θέμα είναι, μπορεί το Vega 20 στα 7nm να ανέβει στα 1800-1900 MHz; Αν μπορέσει,θα έχουμε ανταγωνισμό και πάλι. Θα εχει φτασει στα 2.2-2.4 Ghz τοτε η nvidia...Παλι σκατουλες δηλαδή για την AMD...Αν δεν κανει ένα μπαμ όπως στους επεξεργαστες ετοιμαζόμαστε για τρισαγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Θα εχει φτασει στα 2.2-2.4 Ghz τοτε η nvidia... Δεν στραγαλια τα GHz παιδες... H Nvidia πιστεψε με οσο και αν φαινεται τρελο αυτο που θα διαβασεις, ΔΕΝ θελει μονοπώλιο γιατι θα δουλευει για τα κατα τοπους κρατη απο τα προστιμα που θα πεφτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, narta είπε Δεν στραγαλια τα GHz παιδες... H Nvidia πιστεψε με οσο και αν φαινεται τρελο αυτο που θα διαβασεις, ΔΕΝ θελει μονοπώλιο γιατι θα δουλευει για τα κατα τοπους κρατη απο τα προστιμα που θα πεφτουν. Δεν θα είναι μονοπώλιο, θα βγάλει κάρτες η Intel 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, narta είπε Δεν στραγαλια τα GHz παιδες... H Nvidia πιστεψε με οσο και αν φαινεται τρελο αυτο που θα διαβασεις, ΔΕΝ θελει μονοπώλιο γιατι θα δουλευει για τα κατα τοπους κρατη απο τα προστιμα που θα πεφτουν. 2164 πιάνω με αέρα στην Pascal αν πάνε 2300 οι Turing δύσκολα τα πράγματα και για AMD και για Intel. Προφανώς θέλω να ανέβει η AMD αν παρουσιάσει κάτι καλό θα έχουμε ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα