Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Είμαι έτοιμος να σκάσω πάνω από χιλιάρικο σε caseking, για πες περισσότερα... :-) 

Δεν σου ήρθε η 1080ti σκέφτεσαι να πας αλλού? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
4 minutes ago, pogchamp said:

Η dhl είναι:

-Αργή

-Πολύ αργή και δεν δίνει εκτίμηση παράδοσης, συνήθως θέλει 15 ημερολογιακές

-Το tracking της βλέπεις μόνο το προιον εντός Γερμανίας να πηγαίνει από πόλη σε πόλη και μόλις βγει από Γερμανία η επόμενη φορά που θα το δεις ξανά θα είναι όταν μπει στην Ελλάδα.

Με 1 € αν θυμάμαι παραπάνω διαφορά η UPS είναι πολύ καλύτερη.

Ναι αλλά είναι η μόνη που πληρώνεις ένα 20ρικο για έως 50 κιλά δέμα από caseking.

3 minutes ago, Arkin said:

Δεν σου ήρθε η 1080ti σκέφτεσαι να πας αλλού? 

Η 1080Ti έχει έρθει καιρό τώρα από EVGA.EU με TNT, άσχετο εντελώς 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Ναι αλλά είναι η μόνη που πληρώνεις ένα 20ρικο για έως 50 κιλά δέμα από caseking.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Για εως 50 λες. Τι θα πάρεις 50 κιλά από caseking? Επίσης μέχρι και 30 κιλά είναι 23€ η UPS, ξεκάθαρα θα έπαιρνα UPS.

Επεξ/σία από pogchamp

1 ώρα πριν, pogchamp είπε

Η dhl είναι:

-Αργή

-Πολύ αργή και δεν δίνει εκτίμηση παράδοσης, συνήθως θέλει 15 ημερολογιακές

-Το tracking της βλέπεις μόνο το προιον εντός Γερμανίας να πηγαίνει από πόλη σε πόλη και μόλις βγει από Γερμανία η επόμενη φορά που θα το δεις ξανά θα είναι όταν μπει στην Ελλάδα.

Με 1 € αν θυμάμαι παραπάνω διαφορά η UPS είναι πολύ καλύτερη.

Μιλας για standard shipping οχι για express ετσι?

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μιλας για standard shipping οχι για express ετσι?

Προφανώς. Το express είναι πανάκριβο. Η DHL express είναι από τις καλύτερες. Η DHL (σκέτο) είναι από τις χειρότερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες εχω δει απειρα benchmark videos για vega 64, 56  κτλ κτλ παρακολουθω και το τοπικ συχνα  και γενικα δεν εχω πειστει οτι αξιζει η μεταβαση σε αυτη τη γενια. ειμαι κατοχος μιας r9 fury nano και βλεπω οτι ακομα κραταει πολυ καλα η καρτα κ σκεφτομουν να αναβαθμισω σε ενα 1440p μονιτορ και να περιμενω τις καινουργιες καρτες τις amd 7nm vega..φυσικα δεν σκεφτομαι καν για nvidia γιατι δεν μου αρεσει η πολιτικη της οπως και οι απατεωνιες που κανει με reviews και drivers..εσεις τι λετε? θεωρειτε καλυτερα να παω κ για vega 64 μαζι με την οθονη οταν σε περιπου ενα χρονο θα βγουν οι καινουργιες?

Επεξ/σία από kromozone

Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

Τα μόνα που ξέρουμε εμείς είναι ότι δεν γνωρίζουμε με "ασφάλεια" πότε θα βγουν οι νέες, ούτε για ποιό πράγμα θα είναι ικανές.

Αν τώρα σε ικανοποιεί η κάρτα σου, στην ανάλυσή σου, μείνε όπως είσαι.

Αν πας σε 1440p, για το ίδιο framerate θες περίπου 70% πάνω ισχύ, οπότε δες τώρα πόση σου "περισσεύει" από τη nano και υπολόγισε αντίστοιχα που θα βρίσκεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

Τα μόνα που ξέρουμε εμείς είναι ότι δεν γνωρίζουμε με "ασφάλεια" πότε θα βγουν οι νέες, ούτε για ποιό πράγμα θα είναι ικανές.

Αν τώρα σε ικανοποιεί η κάρτα σου, στην ανάλυσή σου, μείνε όπως είσαι.

Αν πας σε 1440p, για το ίδιο framerate θες περίπου 70% πάνω ισχύ, οπότε δες τώρα πόση σου "περισσεύει" από τη nano και υπολόγισε αντίστοιχα που θα βρίσκεσαι.

αν θυμαμαι καλα συμφωνα με το roadmap της amd οι καινουργιες καρτες τυπικα πανε για 2019 (μακαρι να ερθουν νωριτερα οπως λενε κ καποιες φημες) οποτε αυτο το ξερουμε οσο για την επιδοση η nano ειναι περιπου 20 fps κατω απο vega 56 και 30 με 40 fps κατω απο vega 64 σχεδον στα περισσοτερα games σε 2.5κ ultra.απο την αλλη σε high settings η nano εχει πολλα games  2.5κ  60 fps οποτε θεωρησα οτι  δεν αξιζει η μεταβαση με ενα 500αρικο καπελο για εναν χρονο

Επεξ/σία από kromozone

2 ώρες πριν, kromozone είπε

παιδες εχω δει απειρα benchmark videos για vega 64, 56  κτλ κτλ παρακολουθω και το τοπικ συχνα  και γενικα δεν εχω πειστει οτι αξιζει η μεταβαση σε αυτη τη γενια. ειμαι κατοχος μιας r9 fury nano και βλεπω οτι ακομα κραταει πολυ καλα η καρτα κ σκεφτομουν να αναβαθμισω σε ενα 1440p μονιτορ και να περιμενω τις καινουργιες καρτες τις amd 7nm vega..φυσικα δεν σκεφτομαι καν για nvidia γιατι δεν μου αρεσει η πολιτικη της οπως και οι απατεωνιες που κανει με reviews και drivers..εσεις τι λετε? θεωρειτε καλυτερα να παω κ για vega 64 μαζι με την οθονη οταν σε περιπου ενα χρονο θα βγουν οι καινουργιες?

Η fury nano λογικά θα ζορίζεται πολύ σε 1440p, εκεί  θες τουλάχιστον 1070ti-vega56 .

η μένεις όπως εισαι , η δίνεις τώρα την νάνο που θα πιάσει καποια χρηματα και παίρνεις vega56 + 1440p .

24 λεπτά πριν, kromozone είπε

αν θυμαμαι καλα συμφωνα με το roadmap της amd οι καινουργιες καρτες τυπικα πανε για 2019 (μακαρι να ερθουν νωριτερα οπως λενε κ καποιες φημες) οποτε αυτο το ξερουμε οσο για την επιδοση η nano ειναι περιπου 20 fps κατω απο vega 56 και 30 με 40 fps κατω απο vega 64 σχεδον στα περισσοτερα games σε 2κ ultra.απο την αλλη σε high settings η nano εχει πολλα games  2κ  60 fps οποτε θεωρησα οτι  δεν αξιζει η μεταβαση με ενα 500αρικο καπελο για εναν χρονο

Αυτό ακριβώς, και επιπλέον αυτό που σου γράφει ο Votritis για 1440.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Votritis είπε

Η fury nano λογικά θα ζορίζεται πολύ σε 1440p, εκεί  θες τουλάχιστον 1070ti-vega56 .

η μένεις όπως εισαι , η δίνεις τώρα την νάνο που θα πιάσει καποια χρηματα και παίρνεις vega56 + 1440p .

δεν ζοριζεται κ τοσο ακομα πχ σε far cry 5 εχω 2.5κ 60fps  σε high settings  δεν ξερω πολλα απο αρχιτεκτονικη καρτων αλλα για καποιο λογο σχεδον ολες οι τελευταιες amd καρτες αποδιδουν καλυτερα σε 1440p σε σχεση  με 1080p  δεν ξερω ισως να φταιει η hbm  μνημη αλλα δεν νομιζω..πχ η vega 64  σε 1440p  μεταμορφωνεται και σφαζεται με την gtx 1080 σε ολα  τα παιχνιδια και σε μερικα ειναι κ πιο πανω

Επεξ/σία από kromozone

46 λεπτά πριν, kromozone είπε

δεν ζοριζεται κ τοσο ακομα πχ σε far cry 5 εχω 2κ 60fps  σε high settings  δεν ξερω πολλα απο αρχιτεκτονικη καρτων αλλα για καποιο λογο σχεδον ολες οι τελευταιες amd καρτες αποδιδουν καλυτερα σε 1440p σε σχεση  με 1080p  δεν ξερω ισως να φταιει η hbm  μνημη αλλα δεν νομιζω..πχ η vega 64  σε 1440p  μεταμορφωνεται και σφαζεται με την gtx 1080 σε ολα  τα παιχνιδια και σε μερικα ειναι κ πιο πανω

τα 1080π(2κ) εννοείτε τα έχει άνετα η καρτα σου αλλα 1440π(2,5) ειναι αρκετα μεγαλύτερη ανάλυση και επισης η φιουρι εχει και 4gb μνήμη που ειναι λιγη για 1440π .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Votritis είπε

τα 1080π(2κ) εννοείτε τα έχει άνετα η καρτα σου αλλα 1440π(2,5) ειναι αρκετα μεγαλύτερη ανάλυση και επισης η φιουρι εχει και 4gb μνήμη που ειναι λιγη για 1440π .

εγω εκανα λαθος τοση ωρα μπερδευω παντα το 2κ με το2.5k  εννοουσα 1440p 60fps high settings

Επεξ/σία από kromozone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...